موضوعها: 635
سپاس ها 1240
سپاس شده 5823 بار در 2696 ارسال
حالت من: هیچ کدام
#تـوصیـه࿐
⫷موادی که برای پوستت ضرر داره
•اگه پوستتون چربه از ژل کرم استفاده کنید ،کرم هایی که بافتشون خیلی سبکه و شبیه ژل باشه ! رتینول، نیاسینامید ،هیالورونیک اسید ،الفاهیدروکسی اسید یاAHA موثرن !
•اگه پوستتون خشکه از کرم های چرب و مغذی استفاده کنید که بافت سنگین تری دارن. سرامید ،گلیسرین ،انواع ویتامین ها ،هیالوروئیک اسید رو این نوع پوست موثره .
•اگه پوستتون خشک و حساسه ،موادی که روش موثره مثل پوست خشکه ولی خب یه ممنوعه ای براشون وجود داره . مثلا الکل ،رتینول ،عصاره منتول،عطرواسانس و ترکیبات ویتامین C برای این نوع پوست مضره !
•.◌°•
سپاس ها 1240
#معرفی عطر
_اکوا بولگاری
عطری مردانه وشیڪ
رایحه:خنک
مخصوص فصل تابستان
گروه بویایی:معطر دریایی
نوع عطر:ادوتولیت
ماندگاری و پراکندگی:متوسط
سپاس ها 1240
{روغن ویتامیـــن E برای افزایـــش مقاومت ناخــن ها}
معمولا علت ضعیف شدن ناخنها کمبود رطوبتــــ یا خشکی است. برای اینکه ناخنهایتان مرطوب بمانند، میتوانید از روغن ویتامیــــن E کمک بگیرید. روغن ویتامین E ، ناخن را تغذیه و تقویت میکند. برای این کار ، روغن ویتامین E را از کپسول آن خارج کنید ، به ناخنهایتان بزنید و به آرامی و با حوصله ماســــاژ بدهید تا جریان خون در آنها افزایش پیدا کند. این کار را بهمدت دو تا سه هفته و هر روز انجام بدهید تا نتیجهی مطلوب را ببینید. میتوانید کپسول ویتامین E را به صورت خوراکی هم مصــــرف کنید.
سپاس ها 1240
چند نکته ضروری برای خرید لباس
⬦سبکت رو انتخاب کن⧴به لباس های مورد علاقت فکر کن.لباس هایی که براشون بیشترین هزینه رو صرف کردی،رنگ های مورد علاقت،جنس پارچه ای که معمولا باهاشون راحت هستی و لباس هایی که با پوشیدنشون اعتماد به نفس داری.این چیزیه که سبکت رو مشخص میکنه.
⬦به نیاز روزانت توجه کن⧴بر اساس محل زندگیت،آب و هوای اون منطقه،فعالیت های روزانهت،شغلت و سرگرمی هات باید بتونی تشخیص بدی که چه لباس هایی رو برای موقعیت های مختلف زندگیت.
⬦ یه پالت رنگ انتخاب کن⧴ داشتن پالت رنگ،احتمال ست شدن لباسات با همدیگه رو بالا میبره در نتیجه وقت کمتری برای ست کردن صرف میکنی.چون قبلا رنگایی که ترکیبشون باهم رو دوست داری،مشخص کردی و لباسات رو طبق اونا انتخاب کردی.
⬦ به شست و شو توجه کن⧴ممکنه یه لباس با استایل شخصیت جور باشه اما با سبک زندگیت مطابقت نداشته باشه.مثلا اگه نمیتونی برای خشکشویی هزینه و وقت زیادی صرف کنی نباید یه عالمه کت و شلوار گرون قیمت بخری.
سپاس ها 1240
- چطوری خوش استایل باشیم
· · ─────── ·· ──────── · ·
⁜ انتخاب لباس مناسب⬷ لباساتونو با سلیقه خودتون انتخاب کنید چون اگه مدام طبق مد لباس انتخاب کنید. استایل خاص خودتون رو از دست میدین و به شخصیتی تبدیل میشید که مدام در حال تقلید کردن از دیگران هست
⁜ محاسن و معایب بدن خودتون رو به خوبی بشناسید⬷ خرید لباس و انتخاب استایل رو با توجه به محاسن و معایب بدنتون انجام بدین. رنگهایی که به شما میان و در واقع با اون ها زیباتر هستین رو پیدا کنید
⁜ اگه پوستتون گرم و گندمی رنگ هست حتما از این رنگها تو استایلتون استفاده کنید⬷ خردلی، نارنجی مرجانی، کرم کم رنگ و پررنگ، سبز کم رنگ، پستهای و زیتونی!
⁜ اگه پوستتون سرد و سفید هست حتما از این رنگها تو استایلتون استفاده کنید⬷ آبی کاربنی، ارغوانی لایت یا روشن، قرمز گل سرخ و خاکستری مایل به تیره!
موضوعها: 14
سپاس ها 14903
سپاس شده 8536 بار در 5012 ارسال
حالت من:
مو فر فریا ی نصیحت = واسه فرفری تر شدن موهاتون اصلا هیچ کاری نکنین@_@
ینی اگه هیچ ماسک مویی چیزی ب موهات نزنی از همیشه بهتر فر میشه اینو تجربی ثابت کردم@_@
سپاس ها 1240
- این کارا عطرتو نابود میکنه!
· · ─────── ·· ──────── · ·
▾ گذاشتن عطر داخل یخچال⇽اصلا این کار توصیه نمیشه محیط یخچال ممکنه که بوی عطر رو بگیره ترجیحا عطر رو توی محیط خشک و تاریک نگهداری کنید
▾ گذاشتن عطر مقابل نور⇽بدترین کاری که با عطرتون میتونید انجام بدید اینه که اونو مقابل نور زیاد قرار بدید این کار باعث میشه بودی عطر به مرور زمان تغییر کنه و عوض بشه عطرها رو ترجیحا توی محیط تاریک مثل کمد قرار بدید
▾ گذاشتن عطر داخل حمام⇽یه باور غلطی وجود داره که بعضی ها فکر میکنن نگهداری عطر داخل حمام باعث ماندگاریش میشه که البته اصلا درست نیست. رطوبت دشمن عطر شماس!
سپاس ها 1240
استایل با صورتی
صورتی + مشکی
صورتی + طوسی
صورتی + آبی
صورتی + سفید
صورتی + سفید + طوسی
صورتی +کرم