05-09-2021، 19:18
(26-06-2019، 18:19)n-e-g-i-n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من همیشه میدونستم یک فمنیستم اما توضیح دقیق و جامعی راجبش نداشتم
بعد مطالعه تازه متوجه شدم چه طرز فکر زیباییه و کلی افتخار کردم که یک فمنیستم
اگه شمام به برابری حقوق زن و مرد اعتقاد دارید یک فمنیست هستید
اگه از کسی بپرسیم فمنیستی و بگه نه دو حالت داره یا نا آگاهه یا شما با یک سکسیست پلید رو به رویید
فمنیست بودن فقط متعلق به جنس مونث نیست بلکه فارغ از جنسیت : تمام افراد باید فمنیست باشن
فمنیست بودن یعنی داشتن حقوق برابر و ازادی فرای جنسیت ها
همین که شما دلت نخواد زنی مورد ظلم واقع بشه یا مردی بدون خواسته خودش به سربازی بره شما یه فمنیستی
درسته که در حقوق نسبت به بانوان نابرابری بیشتری دیده میشه اما خب قرار نیست بگیم به مردها ظلم نمیشه
مقابل تفکر فمنیستی تفکر سکسیست مطرحه
همون تفکری که میگه مردا گریه نمی کنن
مرد فقط باید تکیه گاه باشه
مردا باید محکم باشن
تمام مشکلات زندگی رو دوش مردهاست
و همین اندیشه آمار خودکشی رو 13 درصد افزایش داده
از نمونه های دیگر بیانیه های این تفکر ضعیف و دست دوم نشون دادن زن هاست
حبس کردنشون در خونه و تضعیف روحیه ی اون ها
که آمار افسردگی رو در بین خانم ها به طور چشم گیری افزایش داده
می بینید این اندیشه که بر اساس تفاوت های جنسیتیه ن تنها سودی نداره بلکه ضررات زیادیم با خودش میاره
در مقابل فمنیست یعنی تو ازادی زندگی کنی مجبور نیستی به جرم دختر بودن تو خونه بشینی یا مثلا حق خندیدن نداشته باشی اینکه تو بخندی و شاد زندگی کنی نشونه از مشکل دار بودنت نیست تو انسانی و حق داری هرطور بخوای زندگی کنی
فمنیست یعنی تو به جرم مرد بودن قرار نیست همه عمرت سکوت کنی و مشکلاتو بریزی تو خودت تو هم ادمی حق گریه داری حق صحبت حق کمک خواستن
با همین توضیح اندک
حالا تو یک فمنیستی؟
اگه تفکرت مثل بقیه راجب این واژه اشتباه بود سپاس فراموش نشه
بستگی داره چجور بخوای به فیمینیست نگاه کنی
برابری حقوق اشتباس چون اصلا زن و مرد مساوی نیستن که عدالت رو الان به برابری تفسیر میکنی؟ یه جاهایی حق زن بیشتره یه جاهایی هم حق مرد که در جایگاه های متفاوت اینا فرق داره
اون آمار خودکشی فک کنم اشتباس چون من جایی پیدا نکردم ممنون میشم اگرم کسی پیدا کرد واسم بفرسته
نگاه کن در مساله سبک زندگی باید ببینی اون کسی که ما رو آفریده چی گفته یعنی به اصطلاح دفترچه راهنما زندگی دست خداونده پس چرا فک میکنیم از خدا بیشتر میفهمیم؟؟؟ واقعا این واسم سواله
ادامه خواهم داد ...