(15-04-2016، 12:14)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-04-2016، 11:41)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-04-2016، 0:24)khadem.alshohada نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-04-2016، 4:32)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منع کردن کسی از چیزی که خودش دوست داره یا بد جلوه دادنش ن تنها چیزیو عوض نمیکنه بلکه اوضاعو بدتر میکنہ :\
خیلی حرفا داشتم در این مورد بزنم ولی فک کنم این حرفم برا این بحث درخور و شایسته تر بود :|
منع نکردم فقد اگاهی بخشی کردم
میتونم بگم ۹۵% کسایی که طرفدار کره این اینو منع کردن و یا بد جلوه دادن اون چیزی که دوس دارن میدونن :|
مثلا فرض میکنیم اگاهی بخشی کردید چ چیزی عوض شد در مورد اون طرفدارا؟ هیچے :\ فقط کاری کردید که باهاتون لج کنن:\\
(14-04-2016، 1:26)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این تایپیک واقعا حرف دل منو زده :| ..
نمیفهمم واقعا چرا بعضیا این کره ایا ک همه کپی پیس و عملن و دوس داره !..
اصن خیلی مسخرن .. نه خوشگلن نه صدا دارن |:
بعضیا واقعا خودشونو خفه کردن با کره .. ی سری آدمایی و میشناسم ک با فرهنگ کره بیشتر ع فرهنگ خودشون آشنایی دارن ..
واقعا باید برا ی همچین آدمای جوگیری متاسف بود .. (:
فک کنم یه چیزی هس ب اسم حقوق شخصی
ب ما ربط نداره که یارو چ چیزی دوس داره
اگر از حرفاشون یا مدل حرف زدنشون خوشمون نمیاد و سر درنمیاریم دلیلی نداره از سبک و صداشون و نحوه خوندشون اشکال بگیریم
درست نمیگم؟:\
آره دیگه من دوس دارم بزنم دیوار اتاقمو خراب کنم ب همسایه بقلی چ ربطی داره ؟!
من دوس دارم برم تو خیابون بشینم فیلم سوپر نگا کنم ب بقیه چ ربطی داره خب دوس دارم !!!
من هیچ حسی بشون ندارم |:
چرا باید ب ی سری عملی کپی پیس احساس داشته باشم |:
ک بخوام از مدل حرف زدنشون خوشم نیاد |:
میدونی ندا .. آدمی مث ت ک فقط میشی نه فیلماشونو میبینه و طرفدارشونه مشکلی باش ندارم
چون خودمم طرفدار ی سری ع آدمای هالیوود هستن ک ب ظاهر و با توجه ب حرف بقیه شیطان پرستن و دارن تهاجم فرهنگی میکنن |:
مشکل من با اوناییه ک خودشونو خفه کردن با این چیزا .. ی سرچ "کره" بزن تو همین لیست انجمن
حالا اسمایی ک میاره ..
پسر کره ای
دختر کره ای
عاشق کره
کره لاور
بعد حالا برو تو بیوشون
سلام من اسمم فلانه و عاشق بازیگر یعخیخفجیخ کره ای هستم و ع خواننده های گروه بحههحب زلجهل حهبطفخسفه جتجتححا کره خوشم میاد
میخوام وقتی بزرگ شدم برم کره و با حلززحعلحز ازدواج کنم |:
امضا و آواتارم ک همش کره ..
ببین من بت حق میدم چون خودمم از اینکه یه نفر خودشو با این چیزا ... خوشم نمیاد
ولی این سلیقه خودشه ب خودش مربوطه
و این ربطی نداره ب این مثالی که زدی چون دیواره خونه شو خراب کنه ب همسایه بغلی ربطی نداره(مفهومش در اینجا کاربرد نداره)اگر ضرر همه جانبه باشه اینو میشه بکاربرد
من سلیقه خودمو دارم پس این چیزی نیس که کاری کنه که حقوق شخصی من مورد خطر باشه
ولی خب یه ضرری که کاملا مشهود فرهنگ پایین ماهاس نه فرهنگ اونا
یارو انقد میره تو نخ طرف که زندگیه عادیش مختل میشه
درصورتی که تو جوامع اونا عادیه
این دلیل بر این نمیشه فرهنگ اونا خرابه مشکل فرهنگ مردم ماس
درضمن این موضوع رو بخوایم از نظر منطقی بررسی کنیم
بعضیا از این طرفدارا خیلی جو گیرن درسته؟ اینا همش بخاطر سنشونه در یه سنی این چیزا عادیه بعدا بزرگ شن از کارای خودشون خندشون میگیره
پس
۱.سطح فرهنگ باید بره بالا نه اینکه از این چیزا محروم باشیم
۲. دریک سنی این چیزا عادیه پس نباید تو سلایق دیگرانم دخالت کنیم
و اینکه میدونی تو کلا در مورد کاراشون داری بحث میکنی بهت حق میدم یکم زننده اس کم کم عادی میشه
ماها چون یه چیزایی در فرهنگمون عرف نی برامون زننده اس در صورتی که تو کشورای دیگه همه جور ادم با همه جور سلیقه وجود داره و همه دیوانه وار ممکنه طرفدار یک چیز باشن ولی تو فرهنگشون عادیه ینی یارو حتی اگه خز ترین طرفدار باشه مردم دیگه ب حقوقشون احترام میذارن
ولی خب کم کم براما هم جا میوفته البته اگه بذارن..
این مطلب کاملا محتواش با حرفی که تو میزنی فرق داره
محتواشو بخونی میفهمی چرا من مخالفم..