21-01-2013، 18:46
کثیف ترین چاپلوسی زمانیست
که مردی به خاطر طبیعی ترین نیازش
به دروغ به معصومی بگوید
دوستت دارم
که مردی به خاطر طبیعی ترین نیازش
به دروغ به معصومی بگوید
دوستت دارم
|
لـــبخــ3>نـد خــــ ـــدا |
||||||||||||||||||||||||||
21-01-2013، 18:46
کثیف ترین چاپلوسی زمانیست
که مردی به خاطر طبیعی ترین نیازش به دروغ به معصومی بگوید دوستت دارم
22-01-2013، 16:32
یادت هست می گفتی : اگر تركم كنی روزی ، تمام عمر خاموشم ؟
به یادت هست می گفتی : نرو هرگز كه من بی تو فراموشم؟ به یادت هست می گفتی : كه هر لحظه ، شبها ، صدایت هست در گوشم ؟ كنون آن روزها رفته ، تو هم رفتی ، اینك من شدم تنها ، اسیر دردها ، غمها تمام روزها ، شبها ، ماهها ... شكسته در گلو بغضم ، به یادت اشك می ریزم به یادت ای وجودو هستی من به یادت میمیرم به یادت ای امید من اکنون دور از آشیان میمیرم
07-02-2013، 9:54
پُــرم از اشـــکــ...
آنــقـَــدر کــه دنـیـــــا بـایـد چتـــر بر سـَرش بگیـــرد بـا احـتـیــــاط مـرا ورق بِـزند ...
10-02-2013، 4:13
بربادرفته”
صد بار بهتر است از “از یاد رفته “…..
10-02-2013، 14:17
✘بُگْذارْ عِشْقـْـ مالــِ کَسانے باشَدْ کِـہ
سِفاهَتـْـ عاشِقـْـ پیشِگے دارَنْدْ مَـטּْ و تو ... شُجاعَتـْـ عاقِلـْـ بودَטּْ داریمْــ آنْقَدْرْ کِـہ بِدانیمـْـ وَقْتے کِـہ عِشْقـْـ اَزْ دَرْ مے آیَدْ رَنْجـْـ اَسْتـْـ کِـہ با آטּْ خَـرْوارْ خَـرْوارْ بَرْ سَـــرْ آوارْ مے شَوَدْ
10-02-2013، 20:15
همیشه وقتی آدم دلش میگیره
بی کس بی کس میشه ولی وقتی خوشحال و شاده دوروبرش پرآدمه کاشکی همیشه یکی برای درددل آدما بود کاشکی........... خیلی بده از اونی که انتظار داری پاسخ گوی انتظارت نباشه خیلی بده برای یکی همه کاری بکنی ولی اون حتی یه نگاه شیرینم بهت نکنه خیلی بده یکیرو یه دنیا دوس داشته باشی ولی اون یه دنیا از تو متنفرباشه خیلی بده دوس داشته باشی هرچه زودتر بمیری ولی بفهمی که حالا حالاها باید زندگی کنی خیلی بده دنیایی که خودت برا خودت ساخته بودی حالا اون بیادو به طرح خودش بسازه
12-02-2013، 21:31
روی دیوار
روی سایه ایـــــ که به جا مانده از تو چشــــم می کشم و دهانی که بخندد به این همه تنهایی و انتـــظار ... این خانه بعد از تو فقـــــط دیوار استـــــ و تکه ذغالی که خطــــ می کشد نیامدنتـــــــــ را ...
12-02-2013، 22:52
درد دارد …وقتی همه چیز را می دانی …و فکر می کنند نمی دانی …و غصه می خوری که می دانی …و می خندند که نمی دانی …...
13-02-2013، 13:56
خسته ام از تظاهر به ایستادگی
از پنهان کردن زخم هایم زور که نیست ! دیگر نمیتوانم بی دلیل بخندم و با لبخندی مسخره وانمود کنم همه چیز رو به راه است....! ............اصلأ دیگر نمیخواهم که بخندم میخواهم لج کنم ، با خودم ، با تو ، با همه ی دنیا...! چقدر بگویم فردا روز دیگریست و امروز بیاید و مثل هر روز باشی....؟؟! خسته ام .... از تو .... از خودم....از همه ی زندگی ..... میخواهم بکشم کنار ! از تو ... از خودم..... از همه ی زندگی .....
13-02-2013، 22:32
نمی دانم رابطه اش چیست ؟!
* به غیر از خدا به هر چیز دیگری امید داشته باشید ؛ خداوند از همان چیز نا امیدتان می کند * ...راستی دلـ ـــ تـــ ــنــ ــــ ـگـ ــــ ــیــ ـــ ــ را چطور باید نوشت ؟!
| ||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
مُـخــــ❤ـــاطـبـــــ خــــ❤ـــآصـــ❤ــــ... |