امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

■ گــفـتـگوی آزاد نسخه 276 ■

من عکس بذارم..؟؟:|||
 سپاس شده توسط sober ، ÆҐÆŠĦ
آگهی
(22-10-2015، 10:15)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 10:12)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوخت ؟
نابود شد …

ببخش داوشم حواسم نبود :hje:
بیا یخ بزار خوب شه Big Grin

بتامتازون بده … :|
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، sober ، ÆҐÆŠĦ ، girl of chaos
(22-10-2015، 10:16)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرکس روز تولد من یادش بره ی روز محرومیت دریافت میکنه -_-
دلیلش هم فراموش کردن تولد مدیر گل انجمن -_-

من به 2 دلیل یادم نمیره
1- هم ماهی هستیم
2- محرومیت دوس ندارمO_O
شما سنبلی دادا
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، sober ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(22-10-2015، 10:16)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 10:14)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 10:12)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 10:12)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 10:11)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی دی مـآه میاد:|

تولدم .___.

چندم:|
والا تو شناسنامه 18 هس :|
ولی بین خانوادم اختلافه ..
مامانم میگه 19 بابام میگه 18 :|
برا همین دو روز تولد میگیرم Big Grin  18 با خونواده .. 19 با رفیقا

عجب رفیقای باحالی داری …
من از بین رفیقا فقط یه لیوان صاحب شدم =|
بعد بقیه توقع شیرینی داشتن :|

اره خیلی تو این چیزا خوبن .. 
البته کادوهاشون  Big Grin ..
پارسال ک صمیمی ترین رفیقم بم ی بسته سیگار پاپیون زده کادو داد .. دوس دخترش بم خرس داد ( خرسو دادم ب ابجیم )
بعد این ارش مادرفلان بهم صابون داد ینی مردم از خنده ((: Big Grin
کلا ی گونی میبرم .. بیشتر مسخره بازی درمیارن 
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، sober ، bOoOoOy ، ÆҐÆŠĦ ، bieber fan ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، girl of chaos
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=191175&page=89

برید ببینید ^___^*
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، sober ، ÆҐÆŠĦ
(22-10-2015، 10:17)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 10:15)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 10:12)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوخت ؟
نابود شد …

ببخش داوشم حواسم نبود :hje:
بیا یخ بزار خوب شه Big Grin

بتامتازون بده … :|

بیا (0__0)--+
علی لوپز هستیا جیگر :V
 سپاس شده توسط sober ، Jack Daniel'ѕ ، ÆҐÆŠĦ ، bOoOoOy ، girl of chaos
(22-10-2015، 10:16)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 10:15)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 10:13)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 10:08)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 10:07)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چند سالته ؟

23

ینی دی میرم تو23

چرا عکس نمیزاری دادا ؟

عکس گذاشتم ینی تو  پ خ دادم
یه عکسمم که ملیکا گذاشته بود تو گ ا
غورباقه شده بودم :183:
وسیلم درست شه میزلرم بازم<:

چرا من ندیدم ..
باشه ..
در زمان غیبت شما گذاشته بود:|
به مجیدم عکس دادم:|
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، sober ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(22-10-2015، 10:18)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 10:16)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 10:14)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 10:12)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 10:12)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تولدم .___.

چندم:|
والا تو شناسنامه 18 هس :|
ولی بین خانوادم اختلافه ..
مامانم میگه 19 بابام میگه 18 :|
برا همین دو روز تولد میگیرم Big Grin  18 با خونواده .. 19 با رفیقا

عجب رفیقای باحالی داری …
من از بین رفیقا فقط یه لیوان صاحب شدم =|
بعد بقیه توقع شیرینی داشتن :|

اره خیلی تو این چیزا خوبن .. 
البته کادوهاشون  Big Grin ..
پارسال ک صمیمی ترین رفیقم بم ی بسته سیگار پاپیون زده کادو داد .. دوس دخترش بم خرس داد ( خرسو دادم ب ابجیم )
بعد این ارش مادرفلان بهم صابون داد ینی مردم از خنده ((: Big Grin
کلا ی گونی میبرم .. بیشتر مسخره بازی درمیارن 

رفیق من قبل لیوان یه کادو داد … ده دور چسب زده بود :|
سه نفری به جونش افتادیم تا بازش کردیم …

آخرش یه رژلب با دست بند زنونه بود -_-

درکت میکنم داوش D:
 سپاس شده توسط ÆҐÆŠĦ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، sober
روزه تولدمه فقط عشقم میدونه :|||| 
 سپاس شده توسط ÆҐÆŠĦ ، sober
(22-10-2015، 10:19)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=191175&page=89

برید ببینید ^___^*

تبریک:777
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، sober

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان