امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پرنسس بابایی

(29-01-2016، 11:38)romia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2016، 11:30)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2016، 11:17)romia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2016، 11:11)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2016، 11:02)romia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسنت!

جلباب پوشش بلندی بوده که از چهار طرف تا زیر زانو می اومده .....

قضاوت با خودتون!

خب پس حرفتون چیه که میگید چادره؟ایا مانتو هم این شرایط رو نداره!! پس پوشش برتر چادر نیست..
البته این شرایط در صورت پنهان کردن برجستگی های بدن خانم هاست!

اگر به حرف شما بخوایم بگیریم هر مانتویی رو میشه جلباب حساب کرد حتی مانتو های تنگ و جذب!

بله شما میتونین یه مانتوی گشاد بپوشین که هیچ یکی از برجستگی های بدنتون مشخص نباشه ....

حالا به نظرتون یه مانتوی گل و گشاد و بلند بهتره یا چادر؟؟؟؟!

اگر توی گوگل هم سرچ کنید میتونید مدل های جلباب امروزی رو ببینید که میشه گفت چادر شال دار یا دانشجویی خودمونه!
25r30  25r30 25r30
ببخشید کی گفته که مانتو انقد باید بزرگ باشه که به تنت زار بزنه
کی گفته که باید مثلا انقد تنگ باشه که با لباس خونگی فرقی نکنه
هرچیزی باید درحد تعادلش باشه تا جایی باید بدن رو حفظ کنه که دیگران تحریک نشن و پوستش نمایان نشه این ب معنای اینکه یه لباس در بدن زار بزنه نیست ..
شما چادرو میپسندی بپسند پس از خودتون نگید این حکم قران بوده و پوشش برتر چادره
این سلیقه شماست که چادرو میپسندی و نمیتونی بگی بهترین پوشش چادره شال دار یا بقول خودتون دانشجوییه

(:
گفت: من نمی دونم شما چادری ها چرا می خواهید همه مثل شما باشند. خدا گفته حجابت را رعایت کن. دیگه نگفته که حتما چادر سرت کن! حجاب یه امر سلیقه ایه. خدا گفته گردی صورت و دست ها تا مچ آزاد باشه. حالا یکی سلیقه اش می کشه مانتو تنگ کوتاه بپوشه با آرایش. چه اشکالی داره؟ مهم اینه که دلش پاکه و اون حدی هم که خدا گفته را رعایت کرده. تازه وقتی خانواده زن راضی به این کارش هستند دیگه به دیگران چه مربوطه که زن چطوری خودش را می پوشانه؟

گفتم: معلومه آیات حجاب را نخوندی و روایات و احادیثی که در این زمینه اومده. در آیه 59 سوره احزاب و آیه 30 و 31 سوره نور به طور کامل گفته که چطوری خودت را بپوشانی. حجاب حق زن یا خانواده اش نیست که بخواهند در موردش تصمیم بگیرند. حجاب یک حق الهی است و خدا به بنده اش امر کرده که باید حجاب را رعایت کنه.

گفت: یعنی هر کی چادر نپوشه مستقیم میره جهنّم؟!!

گفتم: تو چرا گیر دادی به چادر؟ من هیچ وقت نمیگم کسی که چادری نیست حجاب نداره. حرف من اینه که این مانتوهای اندامی که الان مد شده نمیتونه حجاب کامل را همراه بیاره.

گفت: نه که چادری هامون خیلی باحجاب هستند؟!

گفتم: حرف من رو چادری و مانتویی بودن نیست. می تونی مانتو بپوشی ولی یه مانتویی که اندامت در اون نمایان نباشه و با یک مقنعه یا روسری بلندی هم سرت را بپوشانی. زنان چادری هم اگه قرار باشه فقط چادر را روی سرشون بکشند و هیچ چیز دیگه ای را رعایت نکنند حجاب کامل ندارند.

گفت: ای ول. این یکی حرفت را قبول دارم. خداییش حالم از بعضی از این چادری هایی که آرایش می کنند و چادرشون تو هوا پرواز می کنه به هم می خوره.

گفتم: پس معلومه از چادر بدت نمیاد. بلکه از نوع پوشش بعضی از چادری ها بدت میاد.

گفت: و نوع رفتار بعضی هاشون که حجاب دارند و فکر میکنند از دماغ فیل افتادند و ما مانتویی ها یه مشت بی عفّت جهنّمی هستیم.

گفتم: خود من به عنوان یک زن محجّبه چادری هیچ وقت همچین تصوری نسبت به بدحجاب ها نداشتم. هیچ کس نمی تونه بگه من نزد خدا مقرّب تر از فلانی هستم چون فقط خدا آگاه به درون ما انسانهاست. ولی پیامبر اکرم صلوات الله علیه و آله از ما پیروانش خواسته که هم خُلقا و هم خَلقا مثل ایشان باشیم. یعنی همونطور که باطن و کردارمون در شأن یک مسلمان هست، ظاهرمون هم باید اسلامی باشه.

گفت: ولی خیلی از انسانهایی که ظاهری اسلامی دارند بعدا تو زرد از آب درمیان و آبروی هر چی مسلمونه می برند.

گفتم: مشکل شما اینه که اسلام را با عملکرد افرادش تعریف می کنید. ما نباید مثلا حجاب را با رفتار و کردار یک با حجاب یا بی حجاب تعریف کنیم. ما باید ببینیم خداوند متعال و ائمه اطهار چه سفارشی به ماکردند و به همون عمل کنیم. حالا یکی ظاهر اسلامی داره اما تو باطنش به هیچی مقیّد نیست. اون دیگه خودش مسؤول اعمالشه و یه روزی باید جواب پس بده.

گفت: باید روی این قضیه بیشتر فکر کنم.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.porseman.org/q/vservice.aspx?logo=images/right.jpg&id=109844

25r30
خب؟مثن چ چیزی باید از این موضوع بفهمم؟
من نمیدونم شما چ ادعایی داری که مثن چادر بهتره 
حتی خدا هم اینو نگفته(((= مهم اینه شما پسندت اینه میخوای تحمیل کنی همین
..

[ ᴇvɪʟ ]
사람들의 수용을 위해 사는 경우, 거절로 죽을거야 

..
پاسخ
آگهی
(29-01-2016، 13:43)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2016، 11:38)romia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2016، 11:30)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2016، 11:17)romia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2016، 11:11)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب پس حرفتون چیه که میگید چادره؟ایا مانتو هم این شرایط رو نداره!! پس پوشش برتر چادر نیست..

اگر به حرف شما بخوایم بگیریم هر مانتویی رو میشه جلباب حساب کرد حتی مانتو های تنگ و جذب!

بله شما میتونین یه مانتوی گشاد بپوشین که هیچ یکی از برجستگی های بدنتون مشخص نباشه ....

اگر توی گوگل هم سرچ کنید میتونید مدل های جلباب امروزی رو ببینید که میشه گفت چادر شال دار یا دانشجویی خودمونه!
25r30  25r30 25r30
هرچیزی باید درحد تعادلش باشه تا جایی باید بدن رو حفظ کنه که دیگران تحریک نشن و پوستش نمایان نشه این ب معنای اینکه یه لباس در بدن زار بزنه نیست ..
این سلیقه شماست که چادرو میپسندی و نمیتونی بگی بهترین پوشش چادره شال دار یا بقول خودتون دانشجوییه

(:
گفت: من نمی دونم شما چادری ها چرا می خواهید همه مثل شما باشند. خدا گفته حجابت را رعایت کن. دیگه نگفته که حتما چادر سرت کن! حجاب یه امر سلیقه ایه. خدا گفته گردی صورت و دست ها تا مچ آزاد باشه. حالا یکی سلیقه اش می کشه مانتو تنگ کوتاه بپوشه با آرایش. چه اشکالی داره؟ مهم اینه که دلش پاکه و اون حدی هم که خدا گفته را رعایت کرده. تازه وقتی خانواده زن راضی به این کارش هستند دیگه به دیگران چه مربوطه که زن چطوری خودش را می پوشانه؟

گفتم: معلومه آیات حجاب را نخوندی و روایات و احادیثی که در این زمینه اومده. در آیه 59 سوره احزاب و آیه 30 و 31 سوره نور به طور کامل گفته که چطوری خودت را بپوشانی. حجاب حق زن یا خانواده اش نیست که بخواهند در موردش تصمیم بگیرند. حجاب یک حق الهی است و خدا به بنده اش امر کرده که باید حجاب را رعایت کنه.

گفتم: تو چرا گیر دادی به چادر؟ من هیچ وقت نمیگم کسی که چادری نیست حجاب نداره. حرف من اینه که این مانتوهای اندامی که الان مد شده نمیتونه حجاب کامل را همراه بیاره.

گفتم: حرف من رو چادری و مانتویی بودن نیست. می تونی مانتو بپوشی ولی یه مانتویی که اندامت در اون نمایان نباشه و با یک مقنعه یا روسری بلندی هم سرت را بپوشانی. زنان چادری هم اگه قرار باشه فقط چادر را روی سرشون بکشند و هیچ چیز دیگه ای را رعایت نکنند حجاب کامل ندارند.

گفت: ای ول. این یکی حرفت را قبول دارم. خداییش حالم از بعضی از این چادری هایی که آرایش می کنند و چادرشون تو هوا پرواز می کنه به هم می خوره.

گفت: و نوع رفتار بعضی هاشون که حجاب دارند و فکر میکنند از دماغ فیل افتادند و ما مانتویی ها یه مشت بی عفّت جهنّمی هستیم.

گفتم: خود من به عنوان یک زن محجّبه چادری هیچ وقت همچین تصوری نسبت به بدحجاب ها نداشتم. هیچ کس نمی تونه بگه من نزد خدا مقرّب تر از فلانی هستم چون فقط خدا آگاه به درون ما انسانهاست. ولی پیامبر اکرم صلوات الله علیه و آله از ما پیروانش خواسته که هم خُلقا و هم خَلقا مثل ایشان باشیم. یعنی همونطور که باطن و کردارمون در شأن یک مسلمان هست، ظاهرمون هم باید اسلامی باشه.

گفت: ولی خیلی از انسانهایی که ظاهری اسلامی دارند بعدا تو زرد از آب درمیان و آبروی هر چی مسلمونه می برند.

گفتم: مشکل شما اینه که اسلام را با عملکرد افرادش تعریف می کنید. ما نباید مثلا حجاب را با رفتار و کردار یک با حجاب یا بی حجاب تعریف کنیم. ما باید ببینیم خداوند متعال و ائمه اطهار چه سفارشی به ماکردند و به همون عمل کنیم. حالا یکی ظاهر اسلامی داره اما تو باطنش به هیچی مقیّد نیست. اون دیگه خودش مسؤول اعمالشه و یه روزی باید جواب پس بده.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

25r30
Sleepy  چرا ما این همه خانم چادری داریم؟؟؟

گشتن انجام کارها با مانتو که راحت تره .... پس چرا اونا چادر سر میکنن؟؟؟

ولی نمیدونم چجوری خدمتتون بگم که چادر همون جلباب زمان پیامبره Undecided
پاسخ
 سپاس شده توسط serpent
(29-01-2016، 14:25)romia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2016، 13:43)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

25r30  25r30 25r30

(:

25r30
Sleepy  چرا ما این همه خانم چادری داریم؟؟؟

چادر زمان پیامبر نبوده:\\\
خب که چی؟ ۹۰%خانوما مانتو میپوشن
چرا واقعا از مانتو استفاده میکنن:\\
گفتم که بسته ب سلیقه شخصی ادماس ولی حجاب برتر چادر نیست و نبوده 
مرغ شما یه پا داره مث اینکه 
فقط تو گوشتون خوندن تو مدرسه که احتمالا فقط چادر خوبه  اونان که میرن بهشت و بقیه جهنمی ان=))هرکس چادر نپوشه مسلمون نی(((=
دقیقا یه داستانم ساختن در مورد دخترکوچولویی که چادر پوشیدع با یه خانوم مانتویی که میگه مثن گرمای تابستونو با چادر میتونم تحمل کنم که این بهتر از گرمای جهنمه 245واقن که چی این داستانه!!!!(((=
خیلی مزحکه(:
..

[ ᴇvɪʟ ]
사람들의 수용을 위해 사는 경우, 거절로 죽을거야 

..
پاسخ
 سپاس شده توسط oprah vinfrey
چادر بهترین نوع پوششه قبول...ولی بدون چادر هم میتونیم حجاب رو رعایت کنیم. Huh

توی اندونزی ترکیه و خیلی کشور های مسلمان دگ بهتر از ایران حجاب رو رعایت میکنن . مهم چادر پوشیدن نیس مهم اینه که فقط حجاب داشته باشی و تقوا .تقوا داشتن زن اونجا معلوم میشه که حجابش اجباری نباشه +کاری هم با بقیه نداشته باشه که کی چی میپوشه . اسلام غلط معنی شده

+ هر کی هم میگه من بهشتیم ...خدا باید تعیین کنه اینو
nothing!
پاسخ
 سپاس شده توسط serpent ، mT_pOoM_taaK
Sleepy چرا ما این همه خانم چادری داریم؟؟؟

رومیا جان این بدترین استدلالی بود که میتونست ارائه بشه!!!مغلطه....تعداد دال بر حقانیت نیست،کلی بگیم در جهان تعداد مسیحی ها بیشتره،پس چرا ما مسلمانیم،تعداد اهل سنت باز هم بیشتره، چرا ما شیعه هستیم؟؟؟؟طبق گفته شما باید مسیحی باشیم چون بیشتره وقدمتش بیشتر از اسلامه!!!!یا اینکه تو جهان اکثرا بانوان بی حجاب هستن و تنها تعدداد معدودی محجب وجود داره!!!!!
به جای تفاسیر احساسی دلیل و مدرک بیارید قانع میشیم،اگر هم تصور کنیم که جلباب همان چادره،نوع پوشش در گذر زمان تغییر میکنه،اگر اینطور نیست چرا الان مردان دشداشه(لباس های بلند)که در زمان پیامبر میپوشیدن رو نمیپوشن؟؟
پاسخ
 سپاس شده توسط L²evi ، serpent ، mT_pOoM_taaK
در ضمن:
محمدابراهیم جناتی، از روحانیون ومراجع تقلید شیعه می‌باشد. از وی به عنوان روشنفکرترین مرجع تقلید جهان اسلام وامام موسی صدرنوین درفقه نام برده می شود میگوید:
آيت‌الله جناتي: ماهيت پوشش شرعي در منابع فقهي كه نخستين آنها قرآن كريم است به دو چيز حاصل مي‌شود؛ اول "خِمار" (روسري) كه در آيه 31 سوره نور آمده است آنجا كه مي‌فرمايد: «وَ اليَضرِبنَ بِخُمُرِهِنَّ علي جُيُوبِهِنّ » يعني اي پيامبر به زنان بگو گوشه‌هاي روسري‌هايشان را از زير گردن بياورند كه گردنشان پوشيده شود. بسياري از افرادي كه در زمينه حجاب اظهار نظر مي‌كنند چون در كشورهاي عربي زندگي نكرده‌اند از رسوم آنها آگاه نيستند و اصلاً نمي‌دانند چرا موضوع حجاب در دو آيه و دو سوره از قرآن آمده است.
ديگري لفظ "جَلباب" در آيه 59 سوره احزاب است كه مي‌فرمايد: «يا اَيُّها النَّبي، قُل لِازواجِكَ وَ بَناتِك وَ نِساءِ المُؤمِنينَ يُدنينَ عَلَيهِنَّ مِن جَلابيبهِنَّ ذلك اَنباء يعرف ...» يعني به زنانتان بگوييد جلباب را روي خودشان قرار بدهند. ما ايراني‌ها "جلباب" را "چادر" معنا مي‌كنيم در حالي‌كه "جلباب" به معناي "مانتو" است. لغت شناسان، "جَلباب" را «اَلقَميصُ الواسِع» يعني "پيراهن گشاد" معنا كرده‌اند نه "چادر". متاسفانه بسياري از طلبه‌هاي منبري و نويسندگان در زمينه حجاب، "جلباب" را چادر معنا مي‌كنند كه اين اشتباه است. زنان مصري وقتي به مكه مي‌آيند همه جلباب دارند. «خِمار» همان پوششي است كه عوام عرب در زمان خودمان به آن «ربطه» مي‌گويند و فارسي زبان‌‌ها هم به آن «روسري» مي‌گويند. "جلباب پوششي" است كه عرب در اين زمان به آن «جُبّه» اطلاق مي‌كند اما در فارسي به آن «مانتو» مي‌گويند. حجاب شرعي با خمار (روسري ) و جلباب (پيراهن گشاد و يا همان مانتوي گشاد) محقق مي‌شود.
پاسخ
 سپاس شده توسط L²evi ، serpent ، mT_pOoM_taaK
چادر پوشش خوبیه ولی بدون چادر هم میتویم حجاب داشته باشیم

بعدشم تمام مشکلات جامعه ما حجاب نیست

فرهنگ اشتباهییه که داریم

اگر در جامعه ما فرهنگ استفاده از هر چیزی وجود داشته باشه این همه فساد اخلاقی به وجود نمییاد
پرنسس بابایی 4
پاسخ
پرنسس بابایی 4
تلخ ترین حرف دوستت دارم اما …
شیرین ترین حرف  … اما دوستت دارم
پاسخ
 سپاس شده توسط mT_pOoM_taaK
افتخاز میکنم ک چادریم و کسی مجبورم نکرده و ب اختیار خودم چادری شدم چون این چادریه ک بانو فاطه زهرا تنش میکرد تا نامحرمی بهش چشم ندوزه پس ب احترام فاطمه زهرا هم شده چادرمو میپوشم درضمن درسته ک ادم اگه چادری باشه باید کاریی بده نکنه ن فقط تظاهر باشه
پیج اینستگرام من @lamya_zo ]
https://instagram.com/lamya_zo?utm_medium=copy_link
ههرمند هستم و طراحی و نقاشی انجام میدم کارامو تو پیجم
چک‌کنید?❤️?
پاسخ
(26-01-2016، 21:48)Dayana divoone نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2016، 16:01)serpent نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2016، 15:59)Dayana divoone نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

»ن اصلن معنی اون چادر توی عکسو نمیفهمم
ینی حجاب ب معنیه چادره؟؟؟؟
ینی من هر کثافت کاری میخام بکنم ولی زیر چادر پنهونش کنم؟؟؟

این عکس کجاش مشکل داره و کجاش گفته هرکاری بکن ولی زیر چادر مخفیش کن؟؟؟!!! Huh

ن خوشگل ببین من منظورمو خلاصه گفتم
تو برای بیان اینکه با حجاب میشه پرنسس بابایی بود ن ب قول خودمون در و داف دیگرون عکس ی بانوی چادری رو گذاشتی
ینی حجاب ب معنیه سر کردن چادره
بسار ادماییی هستن ک فکرشون فاقد حجاب ولی جسمشون حجاب داره
من وقتی فکرمو پوششش دادم میتونم پرنسس بابام باشم
من از این گله مندم ک برای بیان حجاب از چادر استفاده شده
چرا؟؟؟؟

برای اینکه چادر بهترین پوششیه که کاری میکنه  سنگینی هزاران نگاه هیز و جهنمی  روی چیزایی فقط برای که دو نفره نیوفته...

برای بار دوم توی انجمن میگم...

ما دو دسته بادام داریم

یک دسته از آنها به صورت مغز هستند

پرنسس بابایی 4

بعضی دیگر هم به صورت بادام بسته اند

پرنسس بابایی 4

حالا به نظر شما کدامیک از اینها زود تر فاسد میشوند؟

بادام اول یا دوم؟

امیدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم....
هزار بار پ.خ داده برو موهاتو کوتاه کن گفتم نمیکنم!
میلیون بار گفته برو موهاتو کوتاه کن گفتم کوتاه نمیکنم!
حالا رفتم آرایشگاه ؛ شخمی ترین مدل مو رو ورداشته داره میزنه! Angry 
من... (به دلیل وجود کلمات نامناسب امکان پخش نیست)...!
ملت به مو نیاز نععععععرن!!! 6
پاسخ
 سپاس شده توسط serpent

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان