18-07-2015، 3:21
(18-07-2015، 3:18)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-07-2015، 3:16)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-07-2015، 3:13)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رفتین ؟ /:
:|
میترسمـ .-.
خخ مگه تو هالی؟
اتاق بدتره یا هال؟(از لحاظ ترسناکی>_<)
(18-07-2015، 3:15)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:N56:
(18-07-2015، 3:10)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برم لالا!
بدرود و خدانگهدار
بدرود
خدانگهدار
goodbye
وداعا
сбогом
再见
再見
さようなら
چیه ؟
8 بار خدافظی کردم دیگ
ولی ب مدل ها و زبان های مختلف
(18-07-2015، 3:18)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-07-2015، 3:16)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-07-2015، 3:13)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رفتین ؟ /:
:|
میترسمـ .-.
خخ مگه تو هالی؟
اتاق بدتره یا هال؟(از لحاظ ترسناکی>_<)
صُباهال امن ِ اما شبا بنظرمـ اتاق امن تره ! :|
توی هال دقیقا کنار بالکن ..
یه صداهایی از بیرون میاد ! S:
غزل ی چیزی بگم ؟ .-.
جونمـ در خطره ؟ >_<
جیغغ نه من طاقت شنیدنشو ندارمـ >_<
آه .. بابامم بیدار نمیشه بیاد کولر و خاموش کنه :|
البته بیدار شه من به طرز جدیدی کشته میشمـ ._.
من و پای لب تاب ببینه . تق ! :|