01-03-2012، 16:59
عشق
من
است
من
است
|
یه جمله در مورد ایران بنویسید |
||||||||||||||||||||||||||||||||
01-03-2012، 16:59
عشق
من است
03-03-2012، 22:03
نوآوری, موفقیت, امیدبه انجام هرکاری ناتوانی معنایی ندارد.ایران این چنین است
03-03-2012، 22:10
محال است که ایران ویران شود کنام پلنگان و شیران شود
اگر ايران به جز ويرانسرا نيست؛
من اين ويرانسرا را دوست دارم. اگر تاريخ ِ ما افسانهرنگ است؛ من اين افسانهها را دوست دارم. نواي ِ ناي ِ ما گر جانگداز است؛ من اين ناي و نوا را دوست دارم. اگر آب و هوايَش دلنشين نيست؛ من اين آب و هوا را دوست دارم. این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست آن کشور نو آن وطــــن دانش و صنعت هرگز به دل انگیــــــــــزی ایران کهن نیست در مشهد و یزد و قم و سمنان و لرستان لطفی است که در کلگری و نیس و پکن نیست در دامن بحر خزر و ساحل گیلان موجی است که در ساحل دریای عدن نیست در پیکر گلهای دلاویز شمیران عطری است که در نافه ی آهوی ختن نیست آواره ام و خسته و سرگشته و حیران هرجا که روم هیچ کجا خانه من نیست آوارگی وخانه به دوشی چه بلایی ست دردی است که همتاش در این دیر کهن نیست من بهر که خوانم غزل سعدی و حافظ در شهر غریبی که در او فهم سخن نیست هرکس که زند طعنه به ایرانی و ایران بی شبهه که مغزش به سر و روح به تن نیست پاریس قشنگ است ولی نیست چوتهران لندن به دلاویزی شیراز کهن نیست هر چند که سرسبز بود دامنه آلپ چون دامن البرز پر از چین وشکن نیست این کوه بلند است ولی نیست دماوند این رود چه زیباست ولی رود تجن نیست این شهرعظیم است ولی شهرغریب است این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست
04-03-2012، 12:20
(18-01-2012، 18:47)mahrokh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دوغرودان؟؟؟؟ بس دئمه لی آذری سن، آذری یازیرسان هه؟؟؟ بو آذرینین تورکجه ینن نه آیرینتیسی وار؟؟؟؟ --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ایران، ثمره تلاش و از جان گذشتگی های ابر مردانی از ترک و فارس و کرد و لر و .... همه اقوام ایران. نه یکیشون!
04-03-2012، 13:33
درود بر تو باد وطنم پاره تنم
04-03-2012، 18:55
ایران سرای من است پس ان را باتمام وجودم می پرستم
04-03-2012، 19:02
ایرن مهد بزرگان
26-04-2012، 9:56
وطنم ای شکوه پابرجا/در دل التهاب دوران ها /کشور روزهای دشوار /زخمی سربلند دوران ها
شرم بر من اگر حریم تو پیش چشمان من شکسته شود/وای بر من اگر ببینم چشم رو به رویای عشق بسته شود
26-04-2012، 12:36
تاذره ذره ام نکنندذره ای ازخاکت رانمی برند
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|