امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2]

(08-08-2014، 22:27)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

oh shet -_- |:

خدافظ :| ._.

ممد .. از فاطی خبر نداری تو ؟ ..

من اگه کارتون آپ رو بهت نشون بدم گریت میگیره ؟ :v
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 4
آگهی
(08-08-2014، 22:30)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 22:23)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 22:22)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متن شهرام چه کوتاه شد :| !

خوبه هـآ ._.

مرسی خُشگل پسر :| !

انقد به من نچسبین شما دخترا -_- :>

خیلی تابلوئه من عاشقت شدم ؟ ._.
ارع ! :<
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(08-08-2014، 22:28)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 22:26)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی : غزل من همسن تو بودم نمیونستم معنی خفه چیه

آها .. من 10 سالم بود معنی همه فحشا رو بلد بودم ولی به زبون نمیاوردم .. :V

از نت ؟ :| ..
(08-08-2014، 22:31)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 22:30)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 22:23)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 22:22)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متن شهرام چه کوتاه شد :| !

خوبه هـآ ._.

مرسی خُشگل پسر :| !

خیلی تابلوئه من عاشقت شدم ؟ ._.
ارع ! :<

شیوا اول ماله خودمه -_- ..

خودم پیداش کردم -_- ..

:|
 سپاس شده توسط Mason ، Mïņ̃†êR
اصن منو میشناسید ؟ :|

میدونید اسم من چیه ؟ :|

میدونید من کی ـام ؟ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 4
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(08-08-2014، 22:31)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 22:28)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 22:26)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی : غزل من همسن تو بودم نمیونستم معنی خفه چیه

آها .. من 10 سالم بود معنی همه فحشا رو بلد بودم ولی به زبون نمیاوردم .. :V

از نت ؟ :| ..
اینجا اونجا همه جا

من بچه کنجکاوی بودم :v ..
(08-08-2014، 22:32)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن منو میشناسید ؟ :|

میدونید اسم من چیه ؟ :|

میدونید من کی ـام ؟ :|

من که نی دونم ._. ..

سلام دختر خانوم ._.

با من دوست میشی ؟ <:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(08-08-2014، 22:29)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 22:28)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 22:27)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 22:26)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چی؟من ک یزمانی زنم بودی زنت نمیشمcry girl

من دست نیافتنی ام :> !

تو ...................

زود باش عقدم کنDodgyAngel

عنوان مدیریتتو که عین مال من کردی ..

تازه اسمتم به زور نوشتی تو پروفم ..

تو کارخونه چسبی من قصد ازدواج ندارم مگه زوره :V Angel

من دوست دارم دیگهگـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 4

اینا همش از رو علاقس دسه من نیگـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 4

عاشقتم منو عقد کنگـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 4گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 4
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Mason
دخترا دورمو گرفتن .. یه پسر یافت میشه ؟
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
پوفف :| ..

دو سآعتهـ دآرم میگم این صدا آهنگ حتما از خونهـ همسایهـ میاد .. :| !

نَگو گوشی بهـ کامپیوترم وسله این کامپیوترم خود به خود زده آهنگ پروفم دان کرده اینم شروع کردع به خوندن :||||||||| .. !

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان