امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186

(04-08-2014، 9:51)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 9:48)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 9:46)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شيوا اينو که نميشه ويرايش کرد><

چرا لینک بده باز کنم ویرایش کن

جیک جیکSleepy

اين دختره فيلتر شکن نداشته خو||:
فيلتر شکن ميخواد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://www.youtube.com/watch?v=mmRpNwb0NZ0&hd=1

خب عزیزم نمیشه ک لینک فیلتر شده بزاریم سایت فیلتر میشهConfused

جیک جیک
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
آگهی
(04-08-2014، 9:54)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 9:51)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 9:48)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 9:46)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شيوا اينو که نميشه ويرايش کرد><

چرا لینک بده باز کنم ویرایش کن

جیک جیکSleepy

اين دختره فيلتر شکن نداشته خو||:
فيلتر شکن ميخواد
https://www.youtube.com/watch?v=mmRpNwb0NZ0&hd=1

خب عزیزم نمیشه ک لینک فیلتر شده بزاریم سایت فیلتر میشهConfused

جیک جیک

|:
نميدونم يه کاري بکن
بايد برم باشگاه 
خدافظ.....
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 4
Channel
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Ƒαкє ѕмιƖє
مرورگر بتا بدرد میخوره؟
وقتی دو ستاره شُد .. من دیدم و سریع بهش تبریک گفتم .. ولی الان کسی نی بهم تبریک بگه و .. براش مهم نیستم هعی !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 4
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Mïņ̃†êR ، ✘v!☻lent girl✘
منم مث تو بودم فقط ی نفر بم تبرکی گفت
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
سلـآم :|
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، Mïņ̃†êR ، Ƒαкє ѕмιƖє
(04-08-2014، 9:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی دو ستاره شُد .. من دیدم و سریع بهش تبریک گفتم .. ولی الان کسی نی بهم تبریک بگه و .. براش مهم نیستم هعی !

آيسان ):
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(04-08-2014، 10:01)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آيسان ):

فاطمه ؟ ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 4
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
با سلام و عرض ادبBig Grin
real eyes                  realize                     real lies

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان