امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://smsbyheart.com/wp-content/uploads/2013/07/smsbyheart_love-62.jpg
چراعاشق این عکسه شدم :|||
آگهی
عاشق یه دختر نتی شدم به اسم عسل البته تو شناسنامه کیمیا 18 ساله بهم گفت داداشمم میشی؟ منم واقعا دوسش داشتم چشی نداشتم بهش با همکلی صحبت کردیم قرار بود فردا بیاد اما رفت دیگه نیومد خیلی دلم تنگ شده براشHeart
(26-07-2014، 15:51)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:50)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:48)صـــفـــر ♔ شــش ♔ یــکــ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لعنت به این زندگی که یه زن نداره واسه ما
بابا شماره نخواستیمنتی دوست باشین نتی ماساژم بدین Heart

سینا یا اشکان ؟؟! :|

اشکان ^_^ :|

چون اشکان فقد ب من میگه سکوت قیافه میگیری :|

(:

راستی ی بار گفته بودی هرکی جایه اینا بود همین کارو میکرد .. با اینا بد کردن و .. قضیه چیه ؟! ._.*
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(26-07-2014، 15:51)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:48)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:47)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سشش/م«ءةي«

اسپمر
هع اینو =|

عاقایی که ادعا داری همه چیو میدونی:
این اسپم محسوب نمیشه+اگه هم محسوب بشه بعد از ویرایش سریع که عیبی نداره!
چون الان منظور من از این گفته واضح بوده..

پس شما خودتو قاطی این مسائل نکن برادر! (:

اوووووووف حالا همه هم برای ما شدن متخصص
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝ 4
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Son of anarchy
دوستی تو نـــت رو هم خــــز کردید ! :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Brooklyn Baby ، † αƖιєη † ، Ƒαкє ѕмιƖє
(26-07-2014، 15:52){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:49)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:48){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^MôBįŇą^
(26-07-2014، 15:41){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:37)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

157f157f157fA
ممکنه آیدین باشه
ايدين چي باشه؟ :|
کسی که عاشقش شده:||||||||

نه اي ام نات :|
خارجکی^-^
يس يس.ژرمني (:
(:
A
ممکنه توباشی
:|||
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Ƒαкє ѕмιƖє
خُدافِظ...:|
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
سلام.
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Aiden Pearce
(26-07-2014، 15:52)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:

راستی ی بار گفته بودی هرکی جایه اینا بود همین کارو میکرد .. با اینا بد کردن و .. قضیه چیه ؟! ._.*

:| !

محرومشون کردن :|

البته که اشکان حقشه :|

ولی من سینا رو گفتم :| ! ..

▬▬

تینا اسم آهنگ خاله زنک بازیه !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝ 4
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dead Silence ، † αƖιєη †
(26-07-2014، 15:52)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://smsbyheart.com/wp-content/uploads/2013/07/smsbyheart_love-62.jpg
چراعاشق این عکسه شدم :|||

چون بدآموزی دارع Tongue
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان