من change
نام میشه و نمیشه از زیگلند
|
♫♫♪♪مســآبقــه مــــوسیقی و تـــصویر ♫♫♪♪(مــــــــــــهم مسابقه شروع شد) |
|||||||||||||||||||||||||||||
من change
19-07-2014، 12:03
تکست هم لازم بود؟؟؟؟
ورس1: ادمک سلام / کجای قصه ای / اهنم الان دوراهه زندگیم از وقتی رفتی من دارم لا فیلترا میخوابم / الحق که سختی مشتی من یه خورده بی اراده ام یه بی اراده اما سزامو دادم منم یه نخ سیگار با عادت های قدیم ندیم / چشمم به در دیوار تو عالم های عجیب غریب دلم گرفته باز از ادمای سگ مضیر / قلم میرقصه باز رو کاغذ های خط خطی خــــــب حاجی زندگی همینه / گذشته ها گذشت و رفت بالایی کریمه امروزت باشه فرداها خمیره / ببین کور بشه دو تا چشمی که نبینه شیشه باز شکست رو دست / چیکه چیکه خون رو فرش ریمل و سیاهی اشک من بی دل بی فکر و لش نه من بدم نه تو / نه جو زدم نه خل نه خالی ام نه پر / رو مغز من ندو اینجا شهر وحشی هاست باخت ها مال مشتی هاست بکش تو حبس کن چرک تو تو هضم کن از این قبیله برو / هار و دریده بدو حق خودتو پس بگیر / دنیاتو تو پس بگیر ورس2: پشت من مالید به خاک / خوش به حال زنده ها مرده ام رو این حساب / له شدم تو هم بساب نزار که درد برسه به استخون خورد بشه / نزار که یه شمع کوچولو تو مسیرت نور بشه نخواه که مرد بشی قهرمان شی طرد بشی / نزار که خسته شی از هدفت سرد بشی بلند شو رو دو پات بپر تو با دو بال / بکش اون بادوبان(بادبان) خدات که باد و داد از تو حرکت از اون برکت / دستت پرچم سمت مقصد من که غرقم تو خودم / روحمو هی میجو ام مه گرفته اتاقمو گل گرفته دو بالمو خدایی حیفه وقت / نشی تو عین من پر که شدی داد بزن جیغ بکش / جیگر این دنیارو به سیخ بکش سنگ گنده بردار پرت کن سمت فردات خنده کن به دردات زنده شو لا اموات نه مثل من یه مرده
19-07-2014، 12:07
ساعت ١٢ شب جمعه تموم میشه
پس چرا کسی حذف نشد ؟؟
19-07-2014، 21:20
یه سوال اینی همش سره کاری بود ؟
19-07-2014، 22:29
آقا این چه وضیعه اومدین تو مسابقه آهنگ نذاشتین !!!!
20-07-2014، 20:32
سروش الان تکلیف ما چیه؟-_-
یعنی دیگه مسابقه ادامه پیدا نمیکنه؟ 4 5 تا بیشتر تو پروفایلشون اهنگ نیست :l لطفا به ما اطلاع بده
20-07-2014، 20:35
من ماله خودمو برگردوندم مسابقه دروغ بود
20-07-2014، 21:41
بـــرندگان دور اول
saeedrajabzade ♫RAHA♫ ~× like nOboDy ×~ BARDIN ✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ ★★ Ali ★★
20-07-2014، 21:52
بابا ولمون کن
26-08-2014، 13:21
من اهنگمو میذارم
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|