29-11-2012، 22:47
موشک الکتریکی رو تعریف کن برا من شما. بعدش چرا تیکه تیکش میکنه؟ اف 22 چیه؟ شاخصش چیه؟
|
مقایسه توان نظامی ایران و آمریکا |
|||||||||||||||||
29-11-2012، 22:47
موشک الکتریکی رو تعریف کن برا من شما. بعدش چرا تیکه تیکش میکنه؟ اف 22 چیه؟ شاخصش چیه؟
(27-11-2012، 16:06)hamed hassanzadeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دوست عزیز شما یک جوری صحبت می کنی انگار تیمسار تشریف دارین. من خودم شوهر خالم یک سرتیپ دوم ستاد تو نیروی زمینی ارتش تو لویزان هستش.سرتیپ فهمیده معاونت نیروی انسانی طوری که شما از توان دفاعی ایران با اطمینان خاطر صحبت می کنین شوهرخاله ی من صحبت نمی کنه. من پدرم 27 ماه سابقه ی جبهه داره و عموم هم جانباز 30 درصد هستش. اگه به عرق ملی باشه مطمئن باش من از شما ملی گرا ترم و اگه آمریکا یا هر آشغال دیگه ای بخواد به ایران چپ نگاه کنه من اولین نفری هستم که خودم رو به ارتش معرفی می کنم.جان بی ارزش من فدای یک ذره از خاک اهورایی ایران. ولی باید منطقی باشیم.با حرف که کار کسی راه نمیفته.اگه به حرف باشه منم میگم من فردا با یک گردان پیاده پا میشم میرم دنیا رو فتح می کنم. آخه دوست عزیز کی و کجای تاریخ جنگنده های روسی از جنگنده های آمریکایی برتر بودن که یک سوخو 28زپرتی بتونه اف 22 رو که پیشرفته ترین و گرون قیمت ترین جنگنده ی جهان هستو منهدم کنه. راستی ایران اصلا از کی سوخو 38داره که ما خبر نداریم؟نکنه روسیه کلا نیرویی هواییشو دو دستی تقدیم ایران کرده؟شاید ایران سوخو 50 هم داره ما خبر نداریم در زمان جنگ تحمیلی وقتی یک تامکت ایرانی به هوا بلند میشد کل سوخوها و میگ ها و میراژ های عراقی باید شهادتشون رو میخوندن.یک اف 14 تامکت با موشک فونیکس به هیچ جنگنده ای امان نمیده.همین الانشم یک اف 14 از سوخو 47 روسی هم سرتر هستش. بعد اونوقت شما رو چه حسابی سوخو 28 رو با اف 22 مقایسه می کنین؟ یک پیچو مهره ی اف 18 هورنت به کل سوخو موخوهای روسیه می ارزه. در ضمن از کی تا حالا اروپا سلاحهای آمریکا رو تامین می کنه؟ناتو کلا خودش هر چی داره از آمریکا داره.آمریکا خودش بزرگترین صادر کننده ی سلاح به جهانه اونوقت به اروپا چه نیازی داره؟ در ضمن یک نکته ی دیگه.شما گفتین که نیروی هوایی اسرائیل از آمریکا قوی تره.نیروی هوایی اسرائیل کلا چندتا اف 16 و اف 18 بیشتر نداره که همونارو هم امریکا بهش داده. ولی من خودمم قبول دارم.نه آمریکا نه اسرائیل هیچ کدوم از لحاظ زمینی نمی تونن ایرانو بگیرن. ولی از لحاظ نیروی هوایی و نیروی دریایی ایران هیچ حرفی در مقابل آمریکا برای گفتن نداره.
30-11-2012، 1:44
نیرویی دریایی شون که داداش با یه حوتو خلیج فارس حله خودشونم اقرار کردن ولی مشکل هوایی هستش وقتی اونا به صورت ساپورت هوایی حمله کنند مثلا با جنگده هایی نظیر اف 16 یا همون اف 22 پدافند های ما هم روسی و قدیمی هست و تکنولوژی انها مربوط به 40 سال پیش میشود به راحتی مانور داده و تیپ زرهی مارو نابود کرده و به راحتی درون کشور نفوذ میکنند
امیدوارم جنگی اتفاق نیوفته چون هر دو کشور مخصوصا نظام امپریالیستی امریکا با این بحران(که تورم از 2 درصد شد 7 درصد :l ) فروم می پاشه و همچنین ایران به ایران 15 سال قبل تبدیل میشه و از ان طرف حذب اللله و سوریه و حماس به نقاط مختلف از جمله رژیم غاصب گر اسراییل حمله میکنن امریکا به دفاع از اسراییل پرداخته و ناو هواپیمابرش رو جابه جا میکنه روسیه اونو متهم به ایجاد جنگ و نا امنی در خاورمیانه و منطقه میکنه و به پاس ان جنگی بین روسیه و امریکا و از اون طرف جنگ جهانی ایجاد میشه که این جنگ جنگ مقایسه قدرت اتم هاست امیدوارم جنگی اتفاق نیوفته که همینطوریش زیر بارش خم شدیم در ضمن لازم به ذکره اعلام کنم پدر من سرهنگ ارتش و دانشمند............ نمیتونم بگم لازمه بگم تمام طرح های موشک ما یا از روی اسکاد روسی یا نودونگ کره یا همون شهاب است و یا بلا غیر موشک های چینی من هم قبول دارم نیروی زمینی بسیار بسیار قوی داریم و ناوگان دریایی امریکا هم حرفی برا گفتن نداره اگه کسی صحبت های منو قبول نداره میتونم بشه ثابت بکنم از نظر هوایی افتضاحیم که این تمام معادلات رو به هم میریزه البته هر کشوری سلاح های مخفی زیادی داره حال من در مورد نیروی هوایی و برنامه های مخفیش خبری ندارم تا اونجاکه میدونم دارن یه کارهایی میکنن از جمله خرید هواپیماهایی چینی سری j و انجام مراحل ساخت پروژه شفق در داخل کشور و بومی امیدوارم بتونیم از نظر هوایی هم قوی شیم البته یه امیدی بهتون بدم ماها از نظر موشکی خیلی قوی هستیم و در میان تمام کشور های دنیا رتبه 5 به ما اختصاص دارد صحبت هامو کمی عامیانه گفتم تا شما دوستان متوجه منظور من بشین ایران از نظر نظامی میشه گفت قوی هست ولی نه انگونه که به شما در تلویزون نشان میدهند به هر حال هیچ کشوری در هیچ جای دنیا در رسانه خود ضعف خودرا مخابره نمیکند مثل ضعف اقتصادی شدید ما که صدا و سیما برای ارام نشان دادن اوضاع بصورت بی وقفه اخبار تظاهرات ضد نظام ریاضت اقتصادی از سراسر دنیا پخش میکند باید بگم اون ها برای خودشون به خاطر 5 درصد اضافه شدم نرخ تورم به خیابان ها ریختن ماشین اتش زدند ولی در کشور ما فقط به خاطر چند شعار نه بیش (12 مهر 91) ........................ بقیشو دوستان اطلاع دارن ارزش پولی ما یک سوم گذشته شده و روند رکود اقتصادی هنوز هم وجود دارد و قیمت ها هنوز هم بالا میروند این یعنی ورشکستگی دولت .ای.ر.ان زیرا کسری بودجه خودرا با بالا بردن اجناس و قیمت های نظیر خودرو(پراید 13 ملیونی و سمند 18 ملیونی و مگان 60ملیونی) و یا افزایش اجناس مانند لبتیات و غیره رفع میکند لازم به ذکر هست ایران بالاترین نرخ تورم را دارد با نرخ 190 درصد که بالاترین نرخ تورم میباشد بعد از چند کشور افریقایی امریکا: 7 درصد ژاپن:4 درصد افغانستان جنگ زده:35 درصد عراق : 20 درصد یونان(که همش میگن دولت ورشکسته شده):42 درصد به راستی کدام دولت ورشکسته شده به نظر شما امریکا حمله میکند؟ چرا گزینه ای که برایش بسیاز گران تمام میشود و ممکن است اسیب های بسیاری از نظر اقتصادی به ان بزند را انتخاب کند ساده ترین راه تحریم هست که هم اکنون نتایج ان را مشاهده میکنیم بهتر است به جای این حرفا به بحث اقتصادی خود بپردازیم چون خیلی وضع خرابه به جای این که موشک های مانند c-802 یا خلیج فارس را خرید کرده از کشوری مانند چین یا روسیه ان هم با قیمت های بسیار بالا دفعه بعدی به بودجه نظامی ایران اشاره میکنم که متوجه این وضع بشین فعلا یا علی
03-12-2012، 18:17
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-12-2012، 18:18، توسط hamed hassanzadeh.)
دوست عزیز شما یک جوری صحبت می کنی انگار تیمسار تشریف دارین.
من خودم شوهر خالم یک سرتیپ دوم ستاد تو نیروی زمینی ارتش تو لویزان هستش.سرتیپ فهمیده معاونت نیروی انسانی طوری که شما از توان دفاعی ایران با اطمینان خاطر صحبت می کنین شوهرخاله ی من صحبت نمی کنه. من پدرم 27 ماه سابقه ی جبهه داره و عموم هم جانباز 30 درصد هستش. اگه به عرق ملی باشه مطمئن باش من از شما ملی گرا ترم و اگه آمریکا یا هر آشغال دیگه ای بخواد به ایران چپ نگاه کنه من اولین نفری هستم که خودم رو به ارتش معرفی می کنم.جان بی ارزش من فدای یک ذره از خاک اهورایی ایران. ولی باید منطقی باشیم.با حرف که کار کسی راه نمیفته.اگه به حرف باشه منم میگم من فردا با یک گردان پیاده پا میشم میرم دنیا رو فتح می کنم. آخه دوست عزیز کی و کجای تاریخ جنگنده های روسی از جنگنده های آمریکایی برتر بودن که یک سوخو 28زپرتی بتونه اف 22 رو که پیشرفته ترین و گرون قیمت ترین جنگنده ی جهان هستو منهدم کنه. راستی ایران اصلا از کی سوخو 38داره که ما خبر نداریم؟نکنه روسیه کلا نیرویی هواییشو دو دستی تقدیم ایران کرده؟شاید ایران سوخو 50 هم داره ما خبر نداریمSmile در زمان جنگ تحمیلی وقتی یک تامکت ایرانی به هوا بلند میشد کل سوخوها و میگ ها و میراژ های عراقی باید شهادتشون رو میخوندن.یک اف 14 تامکت با موشک فونیکس به هیچ جنگنده ای امان نمیده.همین الانشم یک اف 14 از سوخو 47 روسی هم سرتر هستش. بعد اونوقت شما رو چه حسابی سوخو 28 رو با اف 22 مقایسه می کنین؟ یک پیچو مهره ی اف 18 هورنت به کل سوخو موخوهای روسیه می ارزه. در ضمن از کی تا حالا اروپا سلاحهای آمریکا رو تامین می کنه؟ناتو کلا خودش هر چی داره از آمریکا داره.آمریکا خودش بزرگترین صادر کننده ی سلاح به جهانه اونوقت به اروپا چه نیازی داره؟ در ضمن یک نکته ی دیگه.شما گفتین که نیروی هوایی اسرائیل از آمریکا قوی تره.نیروی هوایی اسرائیل کلا چندتا اف 16 و اف 18 بیشتر نداره که همونارو هم امریکا بهش داده. ولی من خودمم قبول دارم.نه آمریکا نه اسرائیل هیچ کدوم از لحاظ زمینی نمی تونن ایرانو بگیرن. ولی از لحاظ نیروی هوایی و نیروی دریایی ایران هیچ حرفی در مقابل آمریکا برای گفتن نداره. _____________________________________________________________________________________________________________________________ من هرچی میگم از اطلاعاطی هست که پدرم در اختیارم میزاره. عزیزم الان در این لحضه ایران 8 تا سوخو 38 داره ولی کم کسی بجز ارتشی ها میدونه. 2تا تو تبریز 4 تا تو تهران و 2 تا تو مشهد. منم قبول دارم F22 برتره ولی F22 خر کی باشه که قابلیت اینو داشته باشه که از 25 کیلومتر بالاتر بره؟درضمن مرز هوایی ایران 35 کیلو متره. عزیز من اگه به یه خلبان امریکایی سوخو 28 بدی خلبان های ایرانی اونو روی باند میزننش اونا هر کاری میکنن دارن نون جتشون رو میخورن اینطور نیست؟قبول کن اگه ایران و امریکا هر دو اولین کشور جهان محسوب بشن ایران هزار بار ارتشش از امریکا میتونه بهتر باشه الان ما کشور جهان سومیم وبه خودمون این جرئت رو دادیم که جلوی امریکا باستیم و تاحالا تونستیم. الان چین دوتا بمب اتمی 160 گرمی داره که 15 کیلوگرم اورانیوم غنی شده داره ینی اگه به امریکا بزنه عوارضش میتونه این باشه:کره زمین 1.3 درجه از مدارش منحرف میشه(در عصر یخبندان کره زمین 0.05 درجه منحرف شده بود کره زمین اگه به طرف خورشید منحرف بشه هممون کباب میشیم اگر هم دور که تکلیف معلومه)تشعشعات رادیو اکتیو میتونه نیمکره غربی رو فرا بگیره و کمی هم وارد نیمکره شرقی بشهخلاصه فاتحه زمین رو میخونه اما با این وجود چین از امریکا میترسه.ارتش امریکا میتونه همین الان چین رو با خاک یکسان کنه چرا چو چینی ها به برد ایمان ندارن چرا ارتش چین اول نشده تو دنیا؟که فقط بودجه ارتشش 3 برابر بودجه کل کشور های اروپاست و فقط تعداد جنگنده هاش برابر یا حتی بیشتر از کل ارتش امریکاست. عزیزم اینا به اینکه پیروز بشن ایمان ندارن ولی ایرانیا میگن:اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم. و امریکا هم فقط از این جمله ایرانیا هراس داره و جلو نمیاد. و درضمن اگه نیروی هوایی اسرائیل فعال بشه میتونه امریکا رو تو 3 روز از نقشه حذف کنه.ولی اسرائیل بی لیاقته دوس داره یکی بهش بگه اینکارو بکن اون کارو بکن.اگه امکاناتی که دست نیروی هوایی اسرائیل هست تو ایران بود الان ایران تموم دنیا رو گرفته بود بدون اینکه یک جنگنده سقوط کنه. اینگلیس فرانسه چین اسرائیل و... خیر سرشون کشور جهان اولن و از ثروتمند ترین کشور هان ولی از امریکا حساب میبرن این ینی چی؟ به نظر من تنها کشوری که به این حد جرئت داره ایران هست. والسلام
05-12-2012، 14:25
بسه دیگه زیاد خالی بستنی کنتور سوخت
ايران ضعيف نيستا .زیاد الکی نگین
11-03-2013، 20:35
کی میگه ایران ضعیفه
ولی توانایی هامون فقط برای دفاع خوبه نه حمله:|
هوییییی بیان بقیه چیزا رو هم در نظر بگیرم ولی من 20000000000000000000%با آقای آریو موافقم
واقعا خیلی خالی بستی بعدم شما میگی فقط چند تا سوخ تو ایران هست؟آفرین 8 تا که فرض کنیم راس باشه! آخه یک اگه اسرایل اونقدر قویه آمریکا قویتره چرا ؟ چون همه اون چیزایی که اسراایل داره از کجاست؟ بازم آفرین آمریکا! حالا شما که اینقدر نیروی اسرایل رو قوی میدونی!پس باید آمریکا رو قویتر بدونی! دو اگه ایران خلبانایی ماهر رو سوار اون سوراخ ها بکنه ! و دیگه خیلی از جان گذشتگی باشه و بهترین سلاح!باز بیشتر از 20 تا هاپیما رو نمیتونست بندازه ولی باز در مقابل وشوو هم بگم که واقعا از نظر ایمان ما .....................................................................
20-03-2013، 11:09
اخه خجالت نمی کشی چرت پرت می ذاری تو سایت؟ این سایت خودش بیخود هست! بیخود ترش نکن.
| |||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|