امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ

(27-06-2014، 18:38)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 18:37)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـوففففف ...

پـــوفففف ...

اوفـفففف ...
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، S R U H
آگهی
(27-06-2014، 18:35)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cry girlجییییییغ cry girl

گلوم درد گرف انقد جیغ زدم

خو یدقه ببند عزیزم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Av!Sh@ 1D ، ~Mahnaz~
(27-06-2014، 18:40)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 18:38)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 18:37)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـوففففف ...

پـــوفففف ...

اوفـفففف ...

کوفففف ...
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Dead Silence
(27-06-2014، 18:40)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 18:39)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی میخوای نباشی -_-

من غروب میشه دلم میگیره =|

جون سروش شروع نکن!!!!crying

امام زمان ظهور کن ._.

خدا مرده هارو بی آمرزه :|

به عاشقا هم عشق عطا کن :|

آمین :|
 سپاس شده توسط S R U H ، ∆ MeRzaD ∆
(27-06-2014، 18:40)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 18:39)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 18:38)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 18:36)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 18:33)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برا دومین بار سوم

گرچه دوم شدم شیوا رای خودت حساب نی پاک کن(:

مهــم اینــه که صفــه اول بــآشی. (:

امضــآمم خوبــه؟

ب روحیت میادBig Grin

آوآتآرو امضــآتو بـآ روحیت سازگـآره؟!o__O

چرآ اون وقت؟! O_o

من کمی لش تشریف دارمBig GrinHeartHeart

cry girl

چرآ قبـل از دوآج بهم نگفتــی؟!

اب ندآره...ترکــت میدم!!
(27-06-2014، 18:40)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه شماها قدیمی هستین پس من فسیلم
خخخخ.
من از اول سال 2012 اینجا بودم اکانتم و عوض کردمShy
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
(27-06-2014، 18:40)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام داداشBig Grin
چِ میکنی؟ :|

کم میای فلش :|
(27-06-2014، 18:41)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 18:40)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 18:39)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی میخوای نباشی -_-

من غروب میشه دلم میگیره =|

جون سروش شروع نکن!!!!crying

امام زمان ظهور کن ._.

خدا مرده هارو بی آمرزه :|

به عاشقا هم عشق عطا کن :|

آمین :|

خب حالا نوبت منه

شب بود دختره اومد گفت بیا بریم خونمون !!!
گفتم: میخوای چیکار کنی؟؟؟
گفت:میخوام ببرمت با هم نماز شب بخونم!!!!
واااااااااااای هههههههcrying
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط First Star ، ~Mahnaz~
ابجی شیوا تحویل نمیگیری....Confused
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(27-06-2014، 18:41)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 18:40)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 18:39)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 18:38)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 18:36)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهــم اینــه که صفــه اول بــآشی. (:

امضــآمم خوبــه؟

ب روحیت میادBig Grin

آوآتآرو امضــآتو بـآ روحیت سازگـآره؟!o__O

چرآ اون وقت؟! O_o

من کمی لش تشریف دارمBig GrinHeartHeart

cry girl

چرآ قبـل از دوآج بهم نگفتــی؟!

اب ندآره...ترکــت میدم!!

ادم شدم
با قلیون مشکل داری
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان