10-02-2013، 14:06
میخـــــواهمـــــ گیاهـ خـــوارشومــ ازدستتــــــ...
ازبســــ کهـــ مــــراخـــرفرضـــ کردیـــــ
|
ماجرایی باورنکردنی و واقعی از یک عشق!! (+عکس) |
||||||||||||||||||||
10-02-2013، 14:06
میخـــــواهمـــــ گیاهـ خـــوارشومــ ازدستتــــــ...
13-02-2013، 14:20
روزهایم گذشت اما روزگار از من نگذشت!اما من از روزها و روزگار گذشتم ، بگذرید از من!...
13-02-2013، 14:27
برهنه می آئیم برهنه می بوسیم برهنه می میریم با این همه عریانی هنوز قلب هیچکس پیدا نیست . . ....
15-02-2013، 2:31
در جلسه امتحان عشق
من ماندم و یک برگه ی سفید و یک بغل .تنهایی و دل تنگی ...... درد دل من در این کاغذ کوچک جا نمیشود! در این سکوت بغض الود قطره ی کوچکی هوس سرسره بازی میکند! و برگه ی سفیدم عاشقانه قطره را به اغوش میکشد! عشق تو نوشتنی نیست بانو...... در برگه ام در کنار ان قطره؟؟؟؟ یک قلب کوچک میکشم !!!!!!! وقت تمام است ! برگه ها بالا؟
15-02-2013، 2:31
در جلسه امتحان عشق
من ماندم و یک برگه ی سفید و یک بغل .تنهایی و دل تنگی ...... درد دل من در این کاغذ کوچک جا نمیشود! در این سکوت بغض الود قطره ی کوچکی هوس سرسره بازی میکند! و برگه ی سفیدم عاشقانه قطره را به اغوش میکشد! عشق تو نوشتنی نیست بانو...... در برگه ام در کنار ان قطره؟؟؟؟ یک قلب کوچک میکشم !!!!!!! وقت تمام است ! برگه ها بالا؟
15-02-2013، 11:09
بشکن روزه ات را
چتر ها تشنه ی دیدارند ببار بر پیکره ی این شوره زار گناهت پای من ای آسمان...
15-02-2013، 20:10
دیگر نی نخواهم زد!
گوسفندان را خواهم فروخت… میخواهم کمی گرگ چرانی کنم…!
16-02-2013، 21:38
افسانه ها را رها کن! دوری و دوستی کدام است؟ فاصله هایند که دوستی را می بلعند! تو اگر نباشی ... دیگری جایت راپرمی کند به همین سادگی!!!
01-03-2013، 15:55
عشق که تعریف آن برای ما این قدر سخت است، تنها تجربه بشری است که واقعا ماندگار و حقیقی است.
عشق نیروی مخالف ترس است، اساس هر رابطه است، قلب خلاقیت است، و قدرت قدرت هاست. عشق پیچیده ترین موضوع بین انسان هاست، منبع خوشبختی است، انرژی است که ما را به هم متصل می سازد و درون ما خانه می کند... در نهایت عشق چیزی است که ما را به راستی میتوانیم هدیه کنیم. در دنیای مبهم، رویایی و پوچی؛ عشق منیع حقیقت است. بنابراین در مورد عشق خود نسبت به یکدیگر خسیس نباشیم و سال جدید را با عشق شروع کنیم....
31-07-2013، 19:53
مغرورانه اشك ریختیم چه مغرورانه سكوت كردیم
چه مغرورانه التماس كردیم چه مغرورانه از هم گریختیم غرور هدیه شیطان بود و عشق هدیه خداوند هدیه شیطان را به هم تقدیم كردیم هدیه خداوند را از هم پنهان كردیم | ||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|