16-05-2014، 18:34
وای بهشت میشد
نه جنگی
نه نفرتی
خانوما بهتراز اقایونن
میگن خانوما مقدمن
نه جنگی
نه نفرتی
خانوما بهتراز اقایونن

میگن خانوما مقدمن
|
♛اگر دنیا دست خانمها بود چی میشد؟!♛ |
|||||||||||
16-05-2014، 18:34
وای بهشت میشد
نه جنگی نه نفرتی خانوما بهتراز اقایونن ![]() میگن خانوما مقدمن
(16-05-2014، 13:11)Tarokh2.3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. یه بار همه ارســـــالاتو بخون ! شمــــــآ به چی میگین توهین اونوخ ؟ درســـــته که چن تا از اختراعای مهم مث تلفن و برق و... اینـــا رو دانشمندای مرد کردن ولی هیچ وخ دلیل نشده که زنــــآ اختراعات مهمی نداشتن ! اینم که میگی دانشمندای مرد از دانشمندای زنها بیشترن از روی چه منبعی میگی ؟ مردا چن تا بودن ؟ زنـــــــــا چن تا بودن ؟ یه چیزیــــ بگو که آدمو قانع کنه ، دلیل بیار واسش! بـــــازم میگم دلیل همه ایــــــنا محدودیت هایی بوده که واس خانوما وجود داشده ! که جــــآش نیس بخوام همه رو اینـــجا توضیح بدم ! وختیــــــ هم که حرفی واس گفدن نداری گفته های دیگران رو زیر سوال نبر و نگـــــو چرت میگیــــــ منم بلدم مث خودت باهات بحرفم ولی ترجیح میدم بحث به .... کشیده نشه !
28-05-2014، 11:42
نگران نباشید تا چند سال اینده این اتفاق میوفته
28-05-2014، 18:25
عجب غلتی کردم این موضوع رو گذاشتم
19-06-2014، 9:37
(28-05-2014، 11:25)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بعضی چیزارُ پیچوندیُ تغیرشون دادی !! ... ... یعنی اون موقع تعداد زنا ُ مردا نسبت ب الآن یکی بوده ؟؟؟؟؟؟ اولاً من دارم کُلی میگم که میگی زنا محدودیت داشتن، الآنم محدودیت دارن؟ اون موقع چی؟، اون موقعم محدودیت داشتن؟؟ نه!! مثلاً تو الآن داری از روی منبع حرف میزنی؟! ببخشید ببخشید ولی شما ... که الکی برا خودت از خودت حرف در میاریُ چرت میگی... حالا میگیم که محدودیت داشته باشنُ داشته بودن،،، حتی عقلشُ نداشتن ک ازین محدودیت در بیان چه برسه بخوان کاری کنن... (با اینکه ازین نظرا حالا میگیم محدودیت نداشتن! ،،، تنها محدودیتی ک نسبت ب مردا داشتن از نظر عقلیه !!! ) حالا میگیم من از روی منبع حرف نزدمُ ... تو الآن بد تر از من با من حرف زدی چون پای منبعُ حرفای قانع کنند رُ میکشی وسط، ولی رو اساس هیچکدومشون حرف نمیزنی ، و ب قول خودت فقط میخوای بحثُ ب جاهای ... بکشی ...
19-06-2014، 9:42
دنیا میشد:صورتی.قرمز.بنفش
19-06-2014، 10:02
1. دنیا هیجانشو از دست می دادکه باعث می شد اولین کسی که خود کشی کنه من باشم
![]() 2.مردا مجبور بودن حجاب داشته باشن ![]() ![]() و..... ![]()
19-06-2014، 10:12
اگر دنیا دست خانوما بود اون وقت دیگه دنیا نمیشد میشد بهشت.
19-06-2014، 10:32
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
19-06-2014، 11:20
الانم باید اینجوری باشه........
![]() ![]() ![]() ![]() | |||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|