نظرسنجی: به نظرتون ادامه بدم؟
بله
خیر
[نمایش نتایج]

توضیح: این یک نظرسنجی عمومی‌است. کاربران می‌توانند گزینه‌ی انتخابی شما را مشاهده کنند.
امتیاز موضوع:
  • 63 رأی - میانگین امتیازات: 4.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

○○○○ اتاق فوتبال و سایر ورزش ها ○○○○

44. علی کریمی به الاهلی امارات پیوست .

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
○○○○ اتاق فوتبال و سایر ورزش ها ○○○○ 4

علی کریمی با انعقاد قراردادی یک ساله به تیم الاهلی امارات پیوست .

به گزارش قدس انلاین وبه نقل از «فردا» ، علی کریمی که اکنون با تیم پرسپولیس در امارات به سر می برد ، برای یک فصل با مسئولان تیم الاهلی به توافق نهایی رسیده و قرار است.قرار است این موضوع پس از اتمام بازی پرسپولیس با الاتحاد عربستان رسانه ای شود .

گفتنی است علی کریمی در گفت‌وگو با روزنامه‌های اماراتی گفته بود: «دوست دارم یک روز دوباره پیراهن الاهلی را بپوشم. دلم برای این باشگاه و هوادارانش تنگ شده. هنوز با برخی از بازیکنان این تیم ارتباط دارم. من دو بار با الاهلی قهرمان شدم و این تیم در پیشرفتم تاثیر زیادی داشته. به همین دلیل دوست دارم دوباره روزی برسد که پیراهن این تیم را بر تن کنم.»
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
 سپاس شده توسط *elahe* ، pouya12 ، Newsha ti ti ، AmItiSe ، Son of anarchy
آگهی
روز نهم

45.کریمی در جمع هواداران: کی گفته از پرسپولیس به الاهلی می روم؟
لیگ برتر - جادوگر انتقال به تیم الاهلی امارات را تکذیب کرد.

به گزارش خبرآنلاین؛علی کریمی که امروز در تمرینات پرسپولیس شرکت کرد در پایان این تمرین در محاصره هواداران قرار گرفت.آنها یک سوال خیلی مهم از جادوگر داشتند.اینکه چرا می خواهد از پرسپولیس به الاهلی امارات برود؟ کریمی وقتی این خبر را شنید خطاب به هواداران گفت:«کی گفته؟شایعه است. نمی دانم این حرفها قبل از بازی حساس ما با الاتحاد از کجا می آید و زده می شود.من قرار نیست جایی بروم.»
کریمی در حالی این حرف ها را می زند که سایت هواداران باشگاه الاهلی در یک نظر سنجی از کاربران خواسته که نظرات خودشان را در مورد حضور دوباره جادوگر در امارات بدهند که بیشتر آنها موافق حضور این بازیکن ایرانی در تیمشان هستند.
البته سردار زارع هم برای این که خیال هواداران پرسپولیس را راحت کند در اظهار نظری اعلام کرده که کریمی با آنها حرف زده است و گفته قصد ندارد تا پرسپولیس را ترک کند.

46.مارادونا بماند من هم میمانم

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگر مارادونا در الوصل بماند گزينه اول من هم اين باشگاه خواهد بود ولي اگر برود شايد من هم تصميم ديگري بگيرم.
خلعتبري: مارادونا بماندمن هم مي‌مانم
به گزارش افکارنیوز به نقل از ورزش سه ، محمدرضا خلعتبري بازيکن ايراني باشگاه الوصل امارات هم تصميم خود را براي فصل آينده نگرفته و اين روزها شايعات زيادي در مورد حضور او در پرسپوليس شنيده مي‌شود. خلعتبري ابتدا در مورد وضعيتش در فوتبال امارات مي‌گويد: «از وقتي اينجا آمدم شرايط خوبي دارم و در اکثر بازي‌ها يا گل زدم يا پاس گل دادم. اينجا خيلي از من راضي هستند و حتي چند تيم مطرح از ليگ امارات مرا مي‌خواهند و با مديربرنامه‌هايم مذاکره کرده‌اند. از طرفي باشگاه الوصل هم خواهان تمديد قرارداد با من است ولي فعلا تصميم خاصي نگرفته‌ام و مي‌خواهم چند روزي صبر کنم.»

خلعتبري در پاسخ به اين سوال که آيا مارادونا قرار است در الوصل بماند مي‌گويد: «من شنيده‌ام که مسوولان فدراسيون فوتبال امارات دنبال اين هستند که او را به عنوان سرمربي تيم ملي امارات انتخاب کنند. اگر مارادونا در الوصل بماند گزينه اول من هم اين باشگاه خواهد بود ولي اگر برود شايد من هم تصميم ديگري بگيرم.»

از خلعتبري در مورد حضور آگرو بازيکن سرشناس منچسترسيتي و داماد مارادونا در امارات سوال مي‌کنيم که او مي‌گويد: «آگرو بازي ما مقابل الوحده را از نزديک تماشا کرد. من هم او را ديدم و با آگرو دست دادم. خيلي دوست داشتم با اين بازيکن بيشتر حرف بزنم ولي امکانش فراهم نبود و زبان انگليسي من هم خوب نيست.»

مي‌گويند خلعتبري قرار است سال آينده پيراهن پرسپوليس را برتن کند و حتي با مسوولان اين باشگاه در امارات مذاکره کرده است. او اما در اين مورد مي‌گويد: «‌اينکه مي‌گويند در امارات با پرسپوليس مذاکره کرده‌ام دروغ است و به هيچ عنوان بازيکنان و مسوولان اين باشگاه را نديدم. من دوست دارم در امارات بمانم ولي اگر قرار شد به ايران برگردم اولويتم پرسپوليس خواهد بود.»
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
 سپاس شده توسط *elahe* ، Newsha ti ti ، AmItiSe ، Son of anarchy
47.علی پروین:
اجازه ندهید کی‌روش زمین بخورد

به گزارش افکارنیوز ، علی پروین در گفت‌وگو با فارس در خصوص دیدار چهارشنبه شب پرسپولیس مقابل الاتحاد عربستان در چارچوب مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا گفت: این یک بازی بسیار سخت، مقابل تیم حرفه‌ای و فرصت طلب الاتحاد است. آنها در خانه خودشان بسیار خطرناک هستند. باید در ۲۰ دقیقه اول با احتیاط به مصاف الاتحاد برویم. البته بچه‌های ما حرفه‌ای هستند و همه چیز را می‌دانند.

وی گفت: اگر می‌خواهیم تیم باشیم همه بچه‌ها باید خوب باشند. به نظر من مهرداد پولادی کمی از سایر بازیکنان باانگیزه‌تر است، چون تازه به تیم اضافه شده و می‌خواهد با توجه به اینکه انتخاب باشگاه است خودش را بیشتر نشان دهد. در بازی با الاتحاد "من" نداریم و همه بچه‌های باید "ما" باشند و دست به دست هم دهند تا تیم موفق شود.

پروین درباره بازیکنان مورد نظر برای فصل آینده تصریح کرد: با سردار رویانیان جلسات بسیار خوبی داشتیم و سعی خواهیم کرد با بررسی جوانب و جلسات زیاد تیمی خوب و گردن کلفت را فصل آینده تحویل هواداران دهیم تا از بازی‌ها لذت ببرند. بازیکنان فعلی تا دقیقه ۹۰ فرصت دارند خودشان را به کادر فنی دیکته کنند به همین دلیل بازی با الاتحاد برای تک تک بازیکنان می‌تواند حیاتی باشد.

عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در ادامه گفت‌وگو با فارس درباره انتقادهای کی‌روش اظهار داشت: آقایان، اگر می‌خواهید تیم به جام جهانی برود باید به حرف‌های کی‌روش گوش دهید و امکانات را فراهم کنید. همه باید با تمام توان در خدمت تیم ملی باشیم تا در برزیل جای تیم ما خالی نباشد. من آماده هر گونه کمک به کی‌روش هستم تا تیم ملی سربلند و موفق شود.

وی اضافه کرد: تیم ملی پتانسیل خوبی دارد و فقط باید خیال کادر فنی را راحت کنیم. نباید یک دقیقه را هم از دست دهیم. لطفا خواسته‌های کی‌روش را عملی کنید تا راحت‌تر به کارش برسد.

پروین خطاب به مسئولان فدراسیون فوتبال گفت: اگر کی‌روش را برای این آورده‌اید تا به فوتبالمان کمک کند پس اجازه ندهید دچار مشکل شود و زمین بخورد. مردم تشنه این هستند که تیم ملی را در جام جهانی ببینند و نباید کاری کرد که خدای ناکرده باز هم مردم از فوتبال قهر کنند.
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
روز دهم :

48. شیث در شوک اخبار نقل و انتقالات
http://www.jamnews.ir/NSite/FullStory/News/?Id=83968 #

اخبار مربوط به مذاکرات پرسپولیس با بازیکنان لیگ برتری، اردوی این تیم در امارات را تحت تأثیر خود قرار داده است.

به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز به نقل از اوج نیوز، خبر مذاکره چند بازیکن با رویانیان که توسط رسانه های داخلی منتشر شده به گوش بازیکنان پرسپولیس در امارات رسیده به طوری که به بحث روز آنها بدل شده است.
سردار رویانیان، مدیرعامل پرسپولیس، هم گفته که برخی بازیکنان در این باره اظهار نگرانی کرده اند.
گفته می شود شایعه مذاکره با مدافعانی نظیر بنگر، سیدجلال حسینی و ماهینی بیش از همه شیث رضایی را تحت تأثیر قرار داده به طوری که وی با سایر بازیکنان در این باره چند مرتبه صحبت کرده است.
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
49.فتح‌ا...زاده: رويانيان سر رحمتي با من بجنگد

علي فتح‌ا...زاده مديرعامل استقلال درباره بازي حذفي با سپاهان در ليگ قهرمانان مي‌گويد: «اين يک فينال تمام عيار است. ما در بازي‌هاي ليگ 2 بار با هم مساوي شديم و اين طور نبوده که سپاهان ما را برده و قهرمان شده باشد. اميدواريم در اين بازي برنده شويم. بچه‌ها هم حساسيت را درک کرده‌اند و مصمم هستند تا با شکست سپاهان به رده‌هاي بالاي آسيا برسند.»

فتح‌ا...زاده که هميشه در اين طور بازي‌ها براي رقيبان کري مي‌خواند قصد کري‌خواني براي سپاهان را ندارد و مي‌گويد: «چون ما در آسيا بازي داريم و تيم مقابل يک تيم هموطن و ايراني است، کري نمي‌خوانم ولي اگر تيم مقابلم خارجي بود، کري مي‌خواندم. فقط مي‌توانم بگويم ما تيم قوي‌تري هستيم و پتانسيل بالاي تيمي داريم. اين فينال بازي‌هاي امسال ما و سپاهان است و ان‌شاءا... مي‌بريم.» رويانيان گفته براي جذب مهدي رحمتي با فتح‌ا...زاده مي‌جنگد. او در واکنش به اين اظهار‌نظر مي‌گويد: «بگذاريد بجنگد. بالاخره اين حرف را دوستانه زده و جنگ هم بد نيست. (خنده). من فعلا يک بازي مهم و حساس فردا دارم و تمام هم و غم خود را براي اين بازي گذاشتم و به چيزي فکر نمي‌کنم.»

مديرعامل باشگاه استقلال‌ در پاسخ به اين سوال که آيا مشکل تقسيم سکوها حل شده، مي‌گويد: «مديرعامل باشگاه سپاهان گفته‌ ميزباني خوبي از استقلال مي‌کند، اميدواريم اين کار را انجام دهد. اميدواريم که دوستان ميزبان خوبي براي ما باشند.»
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
منه بیکار واسه همش سپاس زدمAngel
پاسخ
 سپاس شده توسط Son of anarchy
دستت درد نکنه . یکی بالاخره قدر زحمت های شایان منو دونست ! crying
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
قابلی نداشت:cool:SleepyConfusediv:

BlushBlush
ما اینیم دیگه:cool:SleepyRolleyesShyAngel
ConfusedDodgy

Wink
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
پاسخ
 سپاس شده توسط mohsenniceboy ، Son of anarchy
روز یازدهم :

50.دوست ندارم به هر قیمتی در استقلال بازی کنم

رضا عنايتی مهاجم فصل گذشته صبای قم که سابقه بازی در استقلال و سپاهان را دارد، معتقد است که شانس دو تیم برای برد در بازی فردا برابر است. او در ابتدای حرف هایش تاکید می کند که دوست دارد استقلال برنده این بازی شود و در این مورد می گوید:« در این بازی طرفدار استقلال هستم ولی اميدوارم نماينده‌های فوتبال ايران بازی خوبی را به نمايش بگذارند.»

او در پاسخ به این سوال که شانس كدام تيم برای برد بيشتر است خاطرنشان می کند:«شانس هر دو تيم 50-50 است. اين درست كه سپاهان از شرايط ميزبانی استفاده می‌كند ولی استقلال هم در همه جای ايران طرفدار دارد. من معتقدم هر تيمی كه شايسته باشد به مرحله بعد صعود خواهد كرد.هر دو تيم مهره‌های خوب و با تجربه‌ای دارند. به نظر من هر تيمی كمتر اشتباه كند برنده خواهد شد، در ضمن اتفاقات فوتبال نتيجه را رقم خواهد زد.»

او در پاسخ به این سوال که فكر می‌كنی كليدی‌ترين بازيكنان اين بازی چه كسانی باشند می گوید:«در سپاهان محسن بنگر، سيدجلال حسينی و نويدكيا مهره‌های كليدی هستند و برونو سزار هم در خط حمله خيلی خطرناك است. در استقلال هم خسرو حيدر نقش مهمی خواهد داشت و آرش برهانی هم مهاجم خطرناكی است. مجتبی جباری هم در خط هافبك يك مهره تعيين كننده است.»

عنایتی هنوز برای فصل آینده تصمیم خاصی نگرفته و این در حالی است که بحث حضور او در استقلال شنیده می شود.او در این مورد می گوید:«استقلال گزينه اول من است و تا چند روز ديگر همه چيز مشخص می‌شود. با این حال چند پیشنهاد خیلی خوب از تیم های تهرانی و شهرستانی دارم ولی هنوز نتوانستم تصمیم بگیرم. از طرفی دوست ندارم به هر قیمتی در استقلال بازی کنم و برخی مسائل برایم مهم است. هنوز تکلیف کادر فنی و مدیریت این باشگاه معلوم نیست و من هم باید منتظر بمانم.»
51.مذاکره سه قطب فوتبال با انصاري‌فرد

کريم انصاري‌فرد مهاجم ملي‌پوش سايپا يکي از بازيکناني است که در فصل نقل و انتقالات روي بورس قرار دارد

در طول هفته گذشته مسئولان باشگاه استقلال با تماس‌هاي متعدد خود خواهان عقد قرارداد با انصاري‌فرد شده‌اند و حتي مبلغ قابل توجهي را به اين بازيکن پيشنهاد داده‌‌اند. بحث استقلالي شدن انصاري‌فرد در سال گذشته هم مطرح بود اما نکته جالب اين است که حالا دو باشگاه سپاهان و پرسپوليس هم به صورت جدي خواهان جذب اين بازيکن شده‌اند. مسئولان باشگاه سپاهان و پرسپوليس در دو روز گذشته با انصاري‌فرد تماس گرفته‌اند و خواهان مذاکره حضوري با اين بازيکن شدند. اين در حالي است که کريم مي‌خواهد بازي در فوتبال اروپا را تجربه کند.
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
 سپاس شده توسط *elahe* ، Newsha ti ti ، AmItiSe
ممنون واقها عالیه
شكسپير: هميشه به كسي فكر كن كه تو رو دوست دارد، نه كسي كه تو دوستش داري**
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط mohsenniceboy ، *elahe* ، Newsha ti ti ، Son of anarchy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  درخواست نویسندگی در بخش فوتبال و سایر ورزش ها و زیرشاخه ها
  لو رفتن مهم‌ترین خبر فوتبال جهان در درگیری لفظی!
  واکنش آذری جهرمی به آیتم جنجالی فوتبال برتر
Information محرومیت بی‌سابقه امیر قلعه‌نویی از فوتبال
  تکرار ماجرای فصل گذشته بیرانوند در تیم فوتبال آنتورپ
  فدراسیون فوتبال و اعلام استادیوم های جام جهانی به AFC
  باخت «تاریخی» الاهلی مقابل استقلال در حضور وزیر ورزش عربستان
  فوری: شکایت فدراسیون فوتبال هند از پرسپولیس تایید شد! شایعه نیست
  شکایت فدراسیون فوتبال هند از پرسپولیس؟
  جهانبخش و تنیس فوتبال به جای اردوی تیم ملی(عکس)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان