02-08-2013، 12:59
سلام:cool::cool::cool:
چندمی؟
چندمی؟
|
سوالی داری بپرس (صندلی داغ) با حضور shadi shekari |
||||||||
02-08-2013، 12:59
سلام:cool::cool::cool:
چندمی؟
سلآم عشقم . . . سلام کن عشقم
خوبی عشقم؟! خوش حالی از این که دارم ازت سوال میپرسم؟ ها ها ها ها ! خودتو بیشتر دوست داری یا مامانتو؟! باباتو بیشتر دوست داری یا جاستینو؟ چه ماهی به دنیا اومدی؟ خوش میگذره؟ میدونستی که خیلی مهربونی؟ گذرواژت؟ خوشحالی که نویسنده شدی ؟ منم دلم میخواد نویسنده شم غذای مورد عاقت چیه؟ فکر میکنی من دیوانم آیا؟ خوشگلی؟ آهنگthat power جاستینو شنیدی . . . .خیلی باحاله مگه نه؟ 2+4= ؟ ( این سوال خیلی سخته خیلی لازم نیست جواب بدی) اگر مدیر بودی دلت میخواست کیو محروم کنی؟ خب خودت که میدونی من کمی دیوانم الان تو مغزم پهنم نیست ( این جمله ی ناشایست رو از توی یه تئاتر یاد گرفتم) واسه همینم میرم بعدا میام . . . .. بای بای شادی جونـــ
02-08-2013، 13:52
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-08-2013، 14:14، توسط shadi shekari.)
(02-08-2013، 12:10)نسیم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (02-08-2013، 12:19)L.A.78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (02-08-2013، 12:59)mehrad 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (02-08-2013، 13:07)♥♥♥ رومینا ♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
02-08-2013، 21:00
منم کلا آدم حساب نمیشم تو نظرتو اینــآ|:
مهم نی -_- ســـــــــــــــــــــــــــلآم... خوبی؟ چ خبر؟ می دونسی مـــآ اینجــــــ-ــآ بی اعصــــــــآبی رو تر کوندیم؟ خیلی کله شقیم؟ تا پــــــــــــآی دآر با مـــرآمیم..؟ می دونســــی ب مـــآ نمی خوری؟ می دونسی خطت از مـــــــــــــآ جدآس×؟ مــــی دونسی تو مـــــــرآم مـــــــآ خریتِ× سادگی× عوضی بودن× باحال بودن×معرفت× موج می زنه؟|: می دونسی برای کسی حیف میشیم ک ارزشش از بوق کم تره؟|: اینه تیـــــ-ـــــریپ مـــــــ×ــــــــــــآ مـــآیی ک می گم...10 هـــآ نفر پشتشن× خو... جهت آشنایی گفتی.. اسم شناسنامه ات؟ ورزشی ک کار می کنی؟ اسم مدرسه ات؟ چ ورزشی رو دوس داری؟ عاشق شدی؟ پسره؟ جاستین و نگو PLZ... چن تا خوآر برادرین؟ گوشیت؟ اسم بلوتوثت؟ غذای مورد علاقه ات؟ طرز فکرت درباره ی من ؟ پشتیبان نتت؟ رنگ اتاقت؟ ب مرامت نمره ی چن می دی؟ آوریل دوس داری؟ بسته×
02-08-2013، 22:36
ستــــی جـآموند چرا؟:|
نظرت راجب ستـــی تو3خط:|
02-08-2013، 23:39
سلام:|
خب خوب باشی ونباشی مهم نیس پس میریم سر سوالا چه حسی داری بد من نشستی؟ خب.. روزی چند بار دستتو تو دماغت می کنی راستشو بگو؟ بهترین عطر؟ بهترین نوشیدنی؟ بهترین مارک؟ اگه یکی بهت بگه خنگ چیکار می کنی؟ اگه یکی بهت بگه پروفسور چیکار میکنی؟ اگه یکم باحال تر باشی چی میشه؟ اگه یکم خسته کننده نباشی چی؟ منو چه قدر دوست داری؟ سه روز نبودم دلت برام تنگ شد خب شادی دیگه واسه الان بسه بعدا میام حسابی بهت فاز میدم حال خدافسی رو ندارم باهام خدافسی کن
03-08-2013، 11:17
اقا منم هستم سوال بپرسید جواب میدم
03-08-2013، 12:22
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-08-2013، 12:27، توسط shadi shekari.)
(02-08-2013، 21:00)AmItiSe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (02-08-2013، 22:36)L.A.78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. لعیا کشتی منو دخملللللللللللللللللللللللللللللل خوببببببببببببببببببببببببببببببببببببببب و با حاللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل و عجیبببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببب ولی خیلی باحال بعضی وقتا جدی (02-08-2013، 23:39)گل نهال جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
03-08-2013، 12:39
راستشو بگو کلک دستتو چند بار تو دماغت می کنی ؟
03-08-2013، 12:50
یه سوال من کی میشینم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
| ||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|