امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـــــتگـوے آزاد►66◄

خدافض*^_^*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـــــتگـوے آزاد►66◄ 395
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، τοxικ ، pink lady ، ERF@N
آگهی
(08-01-2014، 19:09)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2014، 19:06)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2014، 19:04)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2014، 19:02)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2014، 19:00)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایشششش چه پروئه|:

ناز نکن دیگه بدع شمارع :ا

برو بابا من خواهر مادر نداری؟{{:
هاع:ا

دمت گرم حرفت جالب بود :ا

من کاری به اونا ندارم :ا

دختر پا به پات میام :ا

اَاَاَاَاَه چه گیری داده زنگ میزنم شوورم بیاداا ..|:
(08-01-2014، 19:07)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

||: سکـوت بهتـریـن کـآر است :|| شُمـآ بـه کـآرتون ادامـه بـدیـن ||: :||
آیسان ^_^
نقشه سپاس دهنده رو بهت دادن؟؟{{:
خانوم منو ببخش فک کردم مجردی :ا

الفرار:ا
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(08-01-2014، 19:11)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: خدا تورو رسوند -_-
بیا بردار ببرش اوففف |:
این احسان تو خانواده ما از خدا هم نمیترسه مامانم که دیگه هیچیUndecided

(08-01-2014، 19:08)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه گه اي خوردماAngry

1 سال بود فلش نيمده بود من زور كردم بياد گاشكي نميگفتم ميرفت همون فيس بوكDodgy

نترس فیس بوک هم میرمBig Grin

سرويسم كرديcryingcrying
(08-01-2014، 19:09)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان ^_^
نقشه سپاس دهنده رو بهت دادن؟؟{{:

تـآرآ -___- !!

|: نمیـدونم :| بـآمـن همـآهنـگ نکـردن |: دادن!؟ |:

(08-01-2014، 19:09)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2014، 19:07)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

||: سکـوت بهتـریـن کـآر است :|| شُمـآ بـه کـآرتون ادامـه بـدیـن ||: :||

همین سکوتت 3 تا سپاس گرقت اون وقت ما سیاست میبافیم فلسفه میبافیم هر غلطی که می کنیم تهش فقط یه بی کیفیت می گیریم !!!

حسـود هـرگـز نیـآسـود گــفـــــتگـوے آزاد►66◄ 395
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـــــتگـوے آزاد►66◄ 395
 سپاس شده توسط T A R A ، τοxικ
(08-01-2014، 19:11)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافض*^_^*

بيشين باباShySmile
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A
امروز از سال 2011 تا الآن حدود 5000 تا ردتایید پاک نشده برای گفتگوی آزاد مونده بود. همشو پاک کردم. یک ساعت طول کشید. 20 تا 20 تا پا ک می کردم.
 سپاس شده توسط τοxικ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(08-01-2014، 19:11)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافض*^_^*

بتمرگ :ا

اعصابم خورد :ا
^__^

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A
من برم جنگی شام بخورم برگردم .بدرود
 سپاس شده توسط τοxικ ، Ƒαкє ѕмιƖє

خدافض*^_^*

گـوسـآلـه >___< تـآ چشـت بـه مـن میـوفتـه یـآد رفتـن میکنـی |: !!

بـه کجـآ چنیـن شتـآبـآن عمـو!؟ |: نتـرس عمـو تـازه میخـوام بـاهـآت حـرف بـزنم |:

کـآرآ دارم بـآهـآت دُخـی خـآنوم !! 0___<
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـــــتگـوے آزاد►66◄ 395
 سپاس شده توسط τοxικ ، ERF@N ، T A R A
(08-01-2014، 19:08)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه گه اي خوردماAngry

1 سال بود فلش نيمده بود من زور كردم بياد كاشكي نميگفتم ميرفت همون فيس بوكDodgy

خوشم میاد املاء رو هم با تک ماده قبول شدی....
این چه وضع نوشتنه؟؟؟Big Grin
من اینجوری میبینم نوشته هاتو:
نمغاتنتابنتلئینلتلشنلمصتاددبنااصتصثت...
BYE
 سپاس شده توسط T A R A ، τοxικ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان