امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت

(06-02-2014، 20:48)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 20:45)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامcry girl

اوهـــو ببین کی اینجاس!!!منو یادت میاد؟!

حافظه داشتم الان گيريه نمي کردم><
پري بودي؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ღSηow Princessღ ، HeDyE~×~
آگهی
(06-02-2014، 20:49)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تآرا گفتم گفت برو اعتمآد مدیرآ رو جلب کن !
فک کنم کردم ! میری سفآرش منو بکنی !
این ممد میگه نمیکنم ازم پول میخوآد ! Big Grin
خـاک بــه سـرم ایــن چــرا حــرفای خــاک بــر ســری مــینزه؟! |:

(06-02-2014، 20:49)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 20:48)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 20:45)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامcry girl
ســلام ^__^
فـــاطی^_^

تارا ><

فــاطی >__<
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت 39
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ღSηow Princessღ ، βΑllεяiηΑ♡ ، HeDyE~×~
(06-02-2014، 20:50)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 20:48)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نویسنده نمیشم!؟ ):

دلم شیکست !! ):

نـامـردا ):

هع ):

میگن آخر ماه اعلام می کنند.
یه مدیر می گفت من و تو NICKOLAS کاندید اصلی نویسنده شدنیم!

ویییی منم !؟ O__O جان من ؟! کاندید اصلی!؟ |: مسخرم میکنی!؟ |: بگو جان مامانم !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت 39
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، HeDyE~×~ ، T A R A ، 30Ḱᗩᔕ
(06-02-2014، 20:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 20:47)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـن اصـولـا راستش رو میگم یـه مـدت زدع بود به سـرم

زبونم لـال روم به دیوار کمی تا حدودی اندکی ذره ای سر سوزنی ازت خوشم اومـدع بود

ولـی بـعـد قرص هـام رو خـوردم حـالـم خـوب شد

بیشتر تحت تاثیر قرآر گرفتم ! Big Grin

احمد میدونی حرف فاطمه رو دیدم یاد چی افتادم !؟ خخخخ ^_^ این حرفا برات آشنا نمیزنه !؟ ^_^ Big GrinBig GrinBig Grin

آرع !
هر چی عآشق پیش به پست من میخوره ! Big Grin
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، HeDyE~×~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(06-02-2014، 20:49)lamya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ):
زهـــرا ^_^
(06-02-2014، 20:49)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 20:47)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم قرار بود نویسنده شم ... 5020

عسیسم انتخاب شدی تپریک!

ایول من چه قدر خوش بختم! p317
ذوق مرگ شدم !
وویی!
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، HeDyE~×~
(06-02-2014، 20:50)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 20:48)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نویسنده نمیشم!؟ ):

دلم شیکست !! ):

نـامـردا ):

هع ):

هردوتاتون میشین!!

lamyaمـآ به جای سلامـ سپاس میزنیــم!
 سپاس شده توسط ♛⋰ℒ⋰ɕ⋰ω⋰☂⋰Ձ⋰ ♛ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A ، 30Ḱᗩᔕ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، HeDyE~×~
(06-02-2014، 20:51)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 20:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 20:47)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـن اصـولـا راستش رو میگم یـه مـدت زدع بود به سـرم

زبونم لـال روم به دیوار کمی تا حدودی اندکی ذره ای سر سوزنی ازت خوشم اومـدع بود

ولـی بـعـد قرص هـام رو خـوردم حـالـم خـوب شد

بیشتر تحت تاثیر قرآر گرفتم ! Big Grin

احمد میدونی حرف فاطمه رو دیدم یاد چی افتادم !؟ خخخخ ^_^ این حرفا برات آشنا نمیزنه !؟ ^_^ Big GrinBig GrinBig Grin

آرع !
هر چی عآشق پیش به پست من میخوره ! Big Grin
یاده چی میوفتی؟! |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت 39
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، HeDyE~×~
تآرآ سفارشم میکنی !
ممد بآ من ! من 1 مآه مدت آن بودم هس به کی بگم ! crying crying
 سپاس شده توسط T A R A ، HeDyE~×~
(06-02-2014، 20:51)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نویسنده نمیشم!؟ ):

دلم شیکست !! ):

نـامـردا ):

هع ):

ویییی منم !؟ O__O جان من ؟! کاندید اصلی!؟ |: مسخرم میکنی!؟ |: بگو جان مامانم !!

به خدا !
همین ALONE BOY رفیق خودم می گفت!
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 37 مهمان