امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 2.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [458]

باز شروع شد
هعی خدایا بیا منو نقاشی کن
بدبختیو اثبات ش نمیکنن!
 سپاس شده توسط _sehun_ ، Mohlek ، βάરãɲ ، شـــقآیــق
آگهی
(06-09-2021، 19:21)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2021، 19:19)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما قبول میکنیم ولی اصلااا برابر نیست
شاید تو هر ۱۰۰۰۰تجاوزی که به زنا شده یکیش به مردا بوده باشه بعدم اصلا این بحث نیست بحث اینه که حقوق زن و مرد باید برابر باشه تو همه چی
خب اینو میگی عمل هم میکنی؟
نه دیگه ببین فقط تو داری این حرف رو میزنی
تو بازمانده مشکل خودش خود بخود درست نمیشه
اون بیرون رو ببین
حرف چیزی رو درست نمیکنه

(06-09-2021، 19:19)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما قبول میکنیم ولی اصلااا برابر نیست
شاید تو هر ۱۰۰۰۰تجاوزی که به زنا شده یکیش به مردا بوده باشه بعدم اصلا این بحث نیست بحث اینه که حقوق زن و مرد باید برابر باشه تو همه چی
اون بیرون رو ببین
حرف چیزی رو درست نمیکنه
من کاری نمیتونم بکنم تنهایی تا وقتی افرادی هستن که هنوز به زنا میگن ضعیفه و وقتی زنایی هستن که این موضوع ضعیف بودن رو قبول میکنن وقتی‌بعضی زنا و مردا فکر میکنن چیزایی مثل سیگار فقط واس مرداس من کاری از دستم بر نمیاد
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، βάરãɲ
(06-09-2021، 19:18)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2021، 19:14)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرهام ؟ عزیزم؟
میدونی برابری یعنی چی ؟
بیا برابری رو برای من تعریف کن

ینی برابری
برابری بین حقوق،شغل،همین چیزا دیگه
برابری خودش ساخته میشه من نابرابری رو نابود میکنم
آخه چرا نمیفهمین ما داریم نسل نابرابری رو با این کارا پیش میبریم
مثلا حق با پسره ولی بخاطر دختر بودنت حق رو بدی به دختره
ینی چی اخه
والا پسرای خوبم تو این دنیا هستن
خب
تیکه اول حرفت درسته
ولی یه جارو داری با تعصب پیش میری. و تعصب تو هیچی خوب نیست
فمینیسم هیچ وقت منظورش این نبوده که بگه پسرا همشون بدن. حق با دختراست، پسرا فقط ظلم میکنن و..
اصلا هدفش این نیست !
تنها چیزی که میگه برابریه
و حتی خیلی جاها به نفع پسرا حرف میزنه ! مثلا میگه فقط مرد نباید بره کار کنه و زحمت بکشه ( این تفکر تو ایران خیلی زیاده )
میگه خانوما هم کنار مردا باید کار کنن و برای مخارج کمک کنن
فمینیسم خیلی قشنگه پرهام.
ما هیچ وقت نمیگیم پسرا همشون بدن. اصلا حرفمون این نیست
تنها چیزی که میخواییم حقوق برابره
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، Mohlek ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
اول خود زنا باید قبول کنن حقوقشون برابره وقتی یه دختر تو خیابون سیگار میکشه و یه دختر دیگه بد نگاش میکنه از بقیه توقعی نیست
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، *VENUS* ، شـــقآیــق
اون ور بدو برو از اون ور قاطی اونا که قانونو نشکوندن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(06-09-2021، 19:22)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2021، 19:21)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون بیرون رو ببین
حرف چیزی رو درست نمیکنه

اون بیرون رو ببین
حرف چیزی رو درست نمیکنه
من کاری نمیتونم بکنم تنهایی تا وقتی افرادی هستن که هنوز به زنا میگن ضعیفه و وقتی زنایی هستن که این موضوع ضعیف بودن رو قبول میکنن وقتی‌بعضی زنا و مردا فکر میکنن چیزایی مثل سیگار فقط واس مرداس من کاری از دستم بر نمیاد
خب نظر دادن فرق میکنه
مثلا میگی اقا اجازه من جواب این سوال رو بلدم
خب
باید بری پای تخته حلش بکنی حرف زدن رو همه بلدن
(06-09-2021، 19:23)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اول خود زنا باید قبول کنن حقوقشون برابره وقتی یه دختر تو خیابون سیگار میکشه و یه دختر دیگه بد نگاش میکنه از بقیه توقعی نیست

خداروشکر کسی بد نگام نکرده ایح ایح
 سپاس شده توسط ραтяιcια
(06-09-2021، 19:21)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاش بیخیال شید Telegh_59

دعوا که نمیکنیم گل من ^^
بحث اینجوری که خوبه
 سپاس شده توسط βάરãɲ
اگه @n-e-g-i-n آنلاین شه خیلی تعجب خواهد کرد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، βάરãɲ ، n-e-g-i-n
(06-09-2021، 19:24)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2021، 19:23)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداروشکر کسی بد نگام نکرده ایح ایح

هیس کن-_-
 سپاس شده توسط Emmɑ ، βάરãɲ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان