امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷

(01-06-2021، 18:52)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 18:05)Moяѕє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسخه جدیدو زدی نگفتی بم من اول بشم ._. 
اون تیتاب طلایی برا من بود ))): ..

ای وایییی >_<

دفعه دیگه قول میدم نسخه رو افتخاری‌ واسه تو بزنم بهتم بگم >.<
ببخشیددددد

ببینم چیکار میکنی )))))): 
هق )): 

+
وای چه مهربونی تو ننه ((: ؟! 

(01-06-2021، 18:55)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 18:05)Moяѕє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسخه جدیدو زدی نگفتی بم من اول بشم ._. 
اون تیتاب طلایی برا من بود ))): ..

ببخشید):

عه وا مزاح میکنم گُل ): ♥️
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16220582033315
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
آگهی
(01-06-2021، 22:03)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 21:59)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قبول دارم کلا چیدمانش جذابه :v 
از رو آهنگ امینم ورداشتم ۰_۰
تمام ذهنیتم خراب شد رو سرم|: من مثلا فک میکردم مثل ام شیدایی چیزی ی فلسفه پشتش باشه.... ناراحت شدم.... Telegh_54
از چی الهامش گرفتی؟
عا خیلی :v
تو از من انتظار منطق و فلسفه داری ؟ Telegh_01
یکی واسم شاخیده بود
باش دعوای مجازی (ازین جنگولک بازیا) کردم
بعد اسمش جالب بود گزاشتیم
@Hellish
@Theo
@Brayant
@Morexa
اینا اکانتای قبلیمن
ناموصا با همشون مث سگ دعوا افتادم ولی نمیدونم این فاز چیه که اسماشونو گزاشتیم اینجا Telegh_01

من با ممد گاو کش سر تعداد بیشترین اکانت انجمن رقابت داریم
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط Mohlek
(01-06-2021، 22:08)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 22:05)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیق خبر ندارم
بالا بالا میدونم
واقعا ۱۵؟
فک میکردم همین حوالی باشه
ولی زدم تو هدف

آره ۱ ماه دیگه ۱۵ انشاء‌الله

ب امید خدا ،موفق باشی
تو ۱۵ سالگیت ادم شو واقعا
مسخره بازی و کنار بزار
:}
(01-06-2021، 22:08)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 22:03)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عا خیلی :v
تو از من انتظار منطق و فلسفه داری ؟ Telegh_01
یکی واسم شاخیده بود
باش دعوای مجازی (ازین جنگولک بازیا) کردم
بعد اسمش جالب بود گزاشتیم
@Hellish
@Theo
@Brayant
@Morexa
اینا اکانتای قبلیمن
ناموصا با همشون مث سگ دعوا افتادم ولی نمیدونم این فاز چیه که اسماشونو گزاشتیم اینجا Telegh_01

عکس پروفایلت جوریه که باعث میشه انتظار داشته باشم 2
پس دعوایی هستی... انشالا ک فقط تو مجازی باشه 
دعوا خوب نیست|: 
ولی بعضیا اینجا خیلی رو مخن نیاز ب کتک دارن....
اسمت چیه چند سالته دا 
ن بابا کلا همش کشکی کشکی اینجوری سم در اومده Telegh_01
ن بابا ما رگ گردنمون از مو باریک تره
مخلص همه :v

بز یه اصل بت بدم مشتری شی
اسممون که امیرحسامه ولی خب بر و بچ حسام صدامون میزنن
شمام هر چی عشقت کشید بگو:v
تو سه کنج شرقی اتحاد جماهیر مازندران زندگی میکنیم و روحیاتمون با توجه به طبیعت اینجا بدجور لطیفه :v
۱۶ سالی هم میشه که خدای تبارک و تعالی مارو عاورده اینور دیگه ببینیم چی میشه :v
ناشناس
@"Moяѕє"

بــه
ریحانه خانوم اگه ناراحت نمیشین، سلام!
Vibe
 سپاس شده توسط ρυяρℓє_ѕку
(01-06-2021، 22:08)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 22:01)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اعی بابا
حاج خانوم شما مارو درست تربیت نکردی خداوکیلی
دلیلش همینه :v
حالا ببخش مارو :v
دیگه بهر حال نسل جدیدیم و باد تو کلمونه :v

والا تربیتت به عهده ی من نبوده وگرنه بچه ی خوبی از آب درمیومدی vv: , فقط یکم شیطون تر v:
راحت باش D:
اهه
شمام اینکاره بودی رو نمیکردی خاله جون ؟:vv
چخبر ستون ؟

(01-06-2021، 22:07)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick" فری فایر یا سمپ :/

من یه سمپ با دیسکورد و ویس کال با رفیقارو ترجیح میدم به هر چی گبمه حاجی
والا
ناشناس
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(01-06-2021، 21:37)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 21:34)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

aha aha boooy
حاجی ناموصا اینو تازه یاد گرفتی ؟ Telegh_01

نه boy
الان یادم اومده ._.
 سپاس شده توسط Mohlek
(01-06-2021، 22:12)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ "Moяѕє"

بــه
ریحانه خانوم اگه ناراحت نمیشین، سلام!

سلام شی شی (((: 
https://harfeto.timefriend.net/16220582033315
(01-06-2021، 22:11)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 22:08)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکس پروفایلت جوریه که باعث میشه انتظار داشته باشم 2
پس دعوایی هستی... انشالا ک فقط تو مجازی باشه 
دعوا خوب نیست|: 
ولی بعضیا اینجا خیلی رو مخن نیاز ب کتک دارن....
اسمت چیه چند سالته دا 
ن بابا کلا همش کشکی کشکی اینجوری سم در اومده Telegh_01
ن بابا ما رگ گردنمون از مو باریک تره
مخلص همه :v

بز یه اصل بت بدم مشتری شی
اسممون که امیرحسامه ولی خب بر و بچ حسام صدامون میزنن
شمام هر چی عشقت کشید بگو:v
تو سه کنج شرقی اتحاد جناهیر مازندران زندگی میکنیم و روحیاتمون با توجه به طبیعت اینجا بدجور لطیفه :v
۱۶ سالی هم میشه که خدای تبارک و تعالی مارو عاورده اینور دیگه ببینیم چی میشه :v

بت میخوره ی چیزیم بزنی... XD 

ناموسا دیگه روحیت لطیف نمیخوره باشه اینو دروغ میگی   Sleepy Telegh_01
۱۶؟ o.o ریلیییی؟؟؟ من گفتم الان ۲۱ ۲۲ هستی -_- آفرین شخصیتت بزبگ تر از سنته :v 
 سپاس شده توسط Mohlek
(01-06-2021، 22:09)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 22:01)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن وجدانا...
پس مثل دختر خوب بگو چ دروغی گفتی آفنر!

من دروغ نگفتم ._.
بر منکرش لعنت!
عه منکرش ک خودمم رسوا شدم .-.
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان