امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 178 ❝

(24-07-2014، 17:36)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 17:34)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 17:32)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 17:31)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محمد 77 !!

دلم باست یه زره شده بود خدایی !!!
من دعوا رو شروع کردم شرمنده داداش!

آشتی؟Sad

اشتی ._.

دخترا هم اينجوري قهر واشتي نميكنن:|

چیکار میکردم روشو زمین مینداختم :| ؟

نه:|
 سپاس شده توسط τοxικ ، Mohammad 77
آگهی
مونا با الون بوی مزدوج شد خخخخخخخخ|:
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 178 ❝ 39
 سپاس شده توسط First Star ، Mïņ̃†êR ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ ، ∆ MeRzaD ∆ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ✘v!☻lent girl✘ ، NeginNg
(24-07-2014، 17:36)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 17:35)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من پسرم ._.

فردا نباید شروع بشه :||

میفهمی ؟ .________.

(24-07-2014، 17:36)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 17:34)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 17:33)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محمد داداش گلمRolleyesRolleyes

._. !

خیلی فرق کردی تو این مدت ؟ ._.

چطور مگه؟

لیست دوستات
اواتارت ؟ ._.

زندگی آدمو پیر میکنه داداش!Wink
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(24-07-2014، 17:36)mahdi00458 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Winkسلام من تازه اومدم بعد سالها

یا قران تاریخ عضویتو

Newbie

میزان اخطار: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
0% سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

حالت من: 

:N56:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط τοxικ
(24-07-2014، 17:38)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه O_O

اون بابا بزرگ منه O_O ?
 سپاس شده توسط MONA-GH ، ∆ MeRzaD ∆ ، ✘v!☻lent girl✘ ، NeginNg
(24-07-2014، 17:35)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من پسرم ._.
منم 2 جنسه ام ._.

نمیدونم پسرو انتخاب کُنم یآ دُختر؟

کدومش بشم در آینده؟! (._.*)
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mïņ̃†êR
(24-07-2014، 17:38)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من پسرم ._.

میفهمی ؟ .________.

(24-07-2014، 17:36)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 17:34)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 17:33)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محمد داداش گلمRolleyesRolleyes

._. !

خیلی فرق کردی تو این مدت ؟ ._.

چطور مگه؟

لیست دوستات
اواتارت ؟ ._.

زندگی آدمو پیر میکنه داداش!Wink

اره ؟ ._.
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، τοxικ ، Mïņ̃†êR ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

من پسرم ._.

میفهمی ؟ .________.
چیرا ؟ ._.
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(24-07-2014، 17:38)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اشتبا شد خاله شایعات باعث شدcry girl
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
(24-07-2014، 17:38)mahdi00458 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 17:35)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 17:34)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پســـر پیـــرهن صــورتی ._.*

با من بودی ؟
این مسی یه جانی به صهیونیست ها کمک مالی کرده

جان ؟
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 178 ❝ 39
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان