امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】

(10-04-2014، 14:57)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ايسان ؟ اهورا ؟ فاطي ؟
شما 3تا چه مرگتون شد يه دفعه ؟

شخصیه-__-
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(10-04-2014، 14:56)♥amir ali♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 14:52)melina -1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ^_____^
چي شده ؟
اگه مهمه ميخواي تو پ.خ بگو Smile))

نه بابا زیاد مهم نیست دختر عموم(مرضیه) زنگ زد گفت بیام یه دونه مرضیه پیدا کنم یه دونه پارمیدا منم نمیشناسم که حالا دعواشون شده من اومدم از یکی طرفداری کنم با یکی حرف بزنم
خب حالا این دوتا کین؟Sad
تازه گفت اگه پیدا نکردی از آیسان بپرس که من اونم نمیشناسم!!crying

پارميدا = اتوسا(1)
مرضيه فك كنم بهترينه ؟!
ايسان هم سكوت
 سپاس شده توسط ♥amir ali♥
مـــآئده ایــن آوآتــآرو بـزار ~~~> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هــیـــمــ
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
آیسان من هیچوقت نمیخوام و نخواستم که تو یا کسه دیگه ای رو ناراحت کنم فقط جواب حرفت رو دادم

آخ والا شوما ما رو چیزم حساب نمیکنی به مولا

نمیخوام کسی رو عذاب بدم

اگه نمیتونید تحمل کنید اخلاق ک*ریم رو نیازی نی باهام سر و کله بزنید!!
(10-04-2014، 14:59)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 14:57)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ايسان ؟ اهورا ؟ فاطي ؟
شما 3تا چه مرگتون شد يه دفعه ؟

شخصیه-__-

خو پس بريد تو پ.خ حرف بزنيد منو و بقيه رو فوضول نكنيد
سلم...
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
اینجا جا ما نیس|:
بریم یکم باد بخوره به کلمون
بای
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
خـَدایـآ ||=
|:
(10-04-2014، 15:00)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 14:56)♥amir ali♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 14:52)melina -1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ^_____^
چي شده ؟

نه بابا زیاد مهم نیست دختر عموم(مرضیه) زنگ زد گفت بیام یه دونه مرضیه پیدا کنم یه دونه پارمیدا منم نمیشناسم که حالا دعواشون شده من اومدم از یکی طرفداری کنم با یکی حرف بزنم
خب حالا این دوتا کین؟Sad
پارميدا = اتوسا(1)
مرضيه فك كنم بهترينه ؟!
ايسان هم  black star
ممنون دستتون درد نکنه
من برم اینارو پیدا کنم!
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 39

سلام ^_____^
چي شده ؟

خب حالا این دوتا کین؟Sad

اوخی اوخی

سپاس شده توسط ♥amir ali♥

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان