امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】

(01-01-2014، 20:02)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نبرد با شیاطین رو خوندم...

همه کتابای دارن شان رو خوندم...

چراع دخی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟-.-
ارمینا منو کشت اصلا نمی خوام مامانش باشم هر کاری دلش می خواد میکنه انگار نه انگار منم هستم پس بهتره نباشم
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
آگهی
(01-01-2014، 20:01)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه چه ننه بازی شده اونموقع بر یه اساس حسابی بود الان شده کشک الان دهنم وا میشه خدایا !!!
:*
مــــنـــــــــ اعترافـــــــــــــ میکنمـــــــــــــ!25r3025r3025r30!!!!!!!!!!!!!!!

تو بخش پزشکی 14 تا پست اسپم دادم اخطارش هم گرفتم!25r3025r3025r30!!!!!!!!!!!!!!
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】 388
نیایش مامان من میشی
دوستان سلام
دیگه با هیچ بره ای دوست نخواهم شد ، همه بره ها روزی گرگ می شوند .....
من دیگه میرم خدافس مونا و مامی مهراوه من برم شام

(01-01-2014، 20:05)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیایش مامان من میشی

باش پسر گلم تو بشو پسر تو منم میشم مامانت تو دو تا خواهر داری یکی سی سی یکی هم پاری
 سپاس شده توسط MONA-GH ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(01-01-2014، 20:05)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دیگه میرم خدافس مونا و مامی مهراوه من برم شام

(01-01-2014، 20:05)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیایش مامان من میشی

باش پسر گلم تو بشو پسر تو منم میشم مامانت تو دو تا خواهر داری یکی سی سی یکی هم پاری

شرت کم
 سپاس شده توسط SPORT BOY
(01-01-2014، 20:04)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 19:59)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا دیوونه میشی دخی؟ ○_○

موناع اشغم چیه؟شماره گوشیت رو همکه ندادی-ــ-

آرمینا ○_○
گوشيم خاموشيه ميخواي بت بدم
بدع بعداً بت میزنگم!

تو خصوصی بدع اینجا پسرا مزاحمن>ـــ<!
(01-01-2014، 20:01)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه چه ننه بازی شده اونموقع بر یه اساس حسابی بود الان شده کشک الان دهنم وا میشه خدایا !!!
راحت باشـــ
همه خودمونینـــــــ
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】 388" />
سی سی پاوی کیه مر30 ممنون
(01-01-2014، 20:08)SPORT BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راحت باشـــ
همه خودمونینـــــــ

ارواح دلت :/

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 26 مهمان