31-12-2015، 12:57
(31-12-2015، 12:55)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-12-2015، 12:50)ηιcτσρнιlια ♰ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.معلومه علاوه بر با ادبی یه چیز دیگه م دادی :|
(31-12-2015، 12:46)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-12-2015، 12:44)ηιcτσρнιlια ♰ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-12-2015، 12:39)๒lคςк ๔єค๔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چرا منظورم تُ بودی:|
نـظـر لُطفته :| شـاخ بودن از خودتونه :|
من بی ادب نبودمـ ، اینا منُ بی ادب کردن ._.
جملتو تصحیح کن :/
باید بگی
این بی ادبا منو کردن :|
نه نه نه
این بی ادبا منو با بی ادبی کردن :|
نه نه نه
اصن همون این بی ادبا منو بی ادب کردن بهتره :|
:| بیا تو همین جـُمله مـُشخصه کی با ادبیُ از من گرفته :|
از جمله ها معلومه :|
(31-12-2015، 12:51)нεℓεηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-12-2015، 12:48)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-12-2015، 12:46)๒lคςк ๔єค๔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:7
(31-12-2015، 12:44)ηιcτσρнιlια ♰ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نـظـر لُطفته :| شـاخ بودن از خودتونه :|
من بی ادب نبودمـ ، اینا منُ بی ادب کردن ._.
خُب چی کار کنم؟:|
مگه شاخ بودن بده._.
تازه تو مزرعه مفیدی 7: شیرتو میدوشن:|
دنات حمایتت میکنیم :|
(31-12-2015، 12:46)нεℓεηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نخـوآم بشینَم .. بآید کیـو ببینـم ؟؟
باید بیای خونمون لاکپشتمو ببینی :7
بعد ک برگردی حتی اگه نخوای نمیتونی وایسی باید بخوابی فقط :7
نمیشینَم ..
تو هم هیـچ گلطـی نمیتـونی کنیـ (:
حالا میبینی :7
(31-12-2015، 12:53)нεℓεηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منـم یآزدهـم اسفنَد تولـدمه (:
بلا ب دور :|
ینی تو با پسرخاله من تو ی روز ب دنیا اومدی ؟ :|
البته اون 11 اسفند 66ـه :|
احسـون سآکـت شـد هیچ کآری نمیکنـی (:
مگـر اینک بیآی تهـرآن ..
+ حآلآ چرآ بلآ به دور .:|