امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ

(04-07-2014، 21:39)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو هم حرف فراتر از بد بلدی .__.

ما فحش خار و مادر میدیم !!!
ولی ما فوشش رو نمیدیمـ ..

جلوت عملی انجام میدیدمشون ^_^ ! :|

{شوخیه آ ناراحت نشی ._.}
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77
آگهی
(04-07-2014، 21:37)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 21:35)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 21:32)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 21:30)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 21:26)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطور ؟؟؟

هعی ولش کن نگم بهتره

باید حتما بهت ثابت شه من پسرم ؟؟؟؟ Big Grin

هی لازم نکرده اینجا بچه نشسته (:

این علامت خنده آخر جملت ینی چی ؟؟؟؟

چیز خور . باز به من میگـه من آبرو دارم . نمیخوام زن ببرم . این جـا اومدی لانـاموسی ؟؟؟Dodgy
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ◄Iяαи►
(04-07-2014، 21:39)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر رضا ؟ محمد ؟ ._.

فک نمیکسنید این تا چند دقیقه ی دیگه روش باز میشه ؟ پرو میشه ؟ ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ 38
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Mᴏsᴇs
(04-07-2014، 21:38)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممد از حرفام ناراحت نشو ._.

همیشه گند میزنم |:

حرفام تیکه داره ._.

یکم بگذره اشنا مبشی با احلاق مزخرفم |:

بای.

من کي ناراحت شدم ؟! 0__0
 سپاس شده توسط Dead Silence
(04-07-2014، 21:37)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 21:35)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 21:32)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 21:30)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 21:26)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطور ؟؟؟

هعی ولش کن نگم بهتره

نکته انحرافی داش نفهمیدی (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ 38
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
هیم
با گوشی افتضاحهههه
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ 38

(04-07-2014، 21:38)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 21:37)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 21:34)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 21:32)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 21:29)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلام .

صــابر دیروز تو پروفـآیلت قـفل کـرده بود . Angel گندی چیزی زدی تازگیـا ؟؟ Angel

عـــه ؟! :|
نـــاموسا *^_^* !!
آره بر علیهم ahmad^_^
شورش کرده چون موضوعشو بستم اسپماشو پاک کردم :|
چقد نیگا کرد حالا -_-؟

والـا کـ . دیروز من از ظهر تا شب تو پروفش پلاس بودم دنبال سوتی . که اونم گرفتم .Big GrinAngel

نمیدونم نیم ساعت یا همین حدود .

خخخخخ !
همین روزاس نامردا عزلم کنن -_- !!
بیخیال :|

مگه تازگیـا مدیر نشدی ؟؟؟

چرا یه دو هفتس :|
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(04-07-2014، 21:40)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر رضا ؟ محمد ؟ ._.

فک نمیکسنید این تا چند دقیقه ی دیگه روش باز میشه ؟ پرو میشه ؟ ._.

سروش بس کن!

تو که اینجوری نبودی؟!Dodgy
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Mohammad 77 ، Ƒαкє ѕмιƖє
(04-07-2014، 21:40)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی ولش کن نگم بهتره

چیز خور . باز به من میگـه من آبرو دارم . نمیخوام زن ببرم . این جـا اومدی لانـاموسی ؟؟؟Dodgy

خف......کار کن
منظور من یه چیز دیگه بود
اسکل چفت یه ور
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(04-07-2014، 21:39)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ فاطییییییییییییییییییییییییییی عشق منننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن ^_^* .. !

رضااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا آ اااااااااااااااااااااااااا آ اااااااااااااااااااااااآ ^_^* ؟

نوراااااااااااااااااااااااااااا آ اااااااااااااااااااااااا آ اااااااااااااااااااااااااا آ ؟ ^_^*

هو ها ها ها ها بچه هااااااااااااااااااااااااااااااااا آ اااااااااااااااااااا آ ^_^* ! ..

:| !
cry girl

سرویس کرد این شوهرت مارو -___-

فقد باس پ.خ هاشو بهت نشون بدم V:

خب دیگه برم خدافستون -__-
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Mohammad 77 ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان