امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】

(08-04-2014، 14:48)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:44)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:41)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:39)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:37)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

motreban mihan foroosh
اگه گوش ندادی حتما دان کن Big Grin پشیمون نمیشی Big Grin عرفان میدونه Big Grin

با صدای بلندم گوش بدهSmile
فوقش یه کتک از مادرت میخوری Big GrinBig Grin

نع. اینا بابا ننه هاشون خوبن-_-‏‎Big Grin

مگه خونش رفتی که میدونی Big Grin مبــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــارک بابا Big Grin

مگه حتما باید رفته باشه خونش؟!!
کلا دخترا با مادرشون خوبن و راحتن!
من ک همه چیزو ب مامانم میگم....
حتی بعضی حرفای اینجا رو!Big Grin
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، † αƖιєη †
آگهی
س........

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، Mr.Robot ، ✘v!☻lent girl✘
(08-04-2014، 14:48)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:44)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:41)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:39)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:37)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

motreban mihan foroosh
اگه گوش ندادی حتما دان کن Big Grin پشیمون نمیشی Big Grin عرفان میدونه Big Grin

با صدای بلندم گوش بدهSmile

نع. اینا بابا ننه هاشون خوبن-_-‏‎Big Grin

مگه خونش رفتی که میدونی Big Grin مبــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــارک بابا Big Grin
استغفرالله Angel
من غلط بکنم |:
توبه توبه :ggr:
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(08-04-2014، 14:50)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:47)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:45)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:43)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:39)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به منم هیشکی سلـآم نداد
توجه نکردی!
بــآی

مرضو مگع تو اینجا نبودی -__-

نـــع -_-

خو ببین من تازه اومدم وقتی هم که تو ارسال کردی گفتی بای منم فکر کردم داری میری قبلا بودی -__-

متوجه نشدم ):

اکشال ندارع((:
اوه اوه
داشتم میگفتم درس چندم هستیم|:

خاله میخوان واست شوهر پیدا کنن |:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
من برم بــــآی (((((((((:
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، Brooklyn Baby ، † αƖιєη † ، ✘v!☻lent girl✘
عجب....

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★
(08-04-2014، 14:53)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم بــــآی (((((((((:

امیر با اجازت گذاشتمت تو لیست دوستام!
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(08-04-2014، 14:51)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:50)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:47)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:45)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:43)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضو مگع تو اینجا نبودی -__-

نـــع -_-

خو ببین من تازه اومدم وقتی هم که تو ارسال کردی گفتی بای منم فکر کردم داری میری قبلا بودی -__-

متوجه نشدم ):

اکشال ندارع((:
اوه اوه
داشتم میگفتم درس چندم هستیم|:

خاله میخوان واست شوهر پیدا کنن |:

کیـآ؟|:
کیه؟؟|:
چرا؟؟؟|:
کـــِی؟|:
 سپاس شده توسط First Star ، ( lιεβ )
برآی ایـن دفــعــه میخـوامـ بــــه هـمــتون سپـآس بــدمـ مــَدیــونید بـهم سپـآس نـدید !!

اگــر نــدید بـــه اون طـترف کــه سپـآس نـداده سپـآس نمــیدمــــ !!!
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Brooklyn Baby
(08-04-2014، 14:50)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:49)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:46)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2014، 14:45)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خونه تنهام -_-
تنها هستم از این اهنگ های خاک بر سری گوش میدم دیگه (:
منم مثله تو تویه خونه جلو همه مثبتم |:
ععع تنهایی(:
چن تا اهنگ برات بفرستم|:

سربازتم مهتاب ^_^
بفرست (:
اجیلیو دان کن ببین گوش میدی اینجوری یا نه|:
دان کردم ^_^
ولی این دیگه خیلی رُک و بلند میگه |:
دیگه ؟! (:
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، Wєιяɗ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان