22-04-2013، 13:43
تو هم مرا دوست داری؟
آنگونه که من تو را ؟
پس چرا این شهر یک دیوانه دارد ؟
آنگونه که من تو را ؟
پس چرا این شهر یک دیوانه دارد ؟
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |
|||||
22-04-2013، 13:43
تو هم مرا دوست داری؟
آنگونه که من تو را ؟ پس چرا این شهر یک دیوانه دارد ؟
22-04-2013، 14:12
گـاه בلـمــ مےـگـیرב
گـاه زטּـבگــے ســخـتــــ مےـشـوב گـاه تـטּـهـا , تـטּـهـایـے آرامـشــ مـے آورב گـاه گـذشـتـهـ اذیـتـمـ مـیـکـنـב ایـטּ `گـاه هـا`... گـهـگـاه تـمـامــ روز و شـبــ مـنــ مےـشـو טּـב آטּـوقـت بـغـض گـلـویـم را مـےـگـیـرב ! בرسـت مـثـل هـمےــטּ روزـها ...
دستت می سوزد با سیگار!
به خودت می آیی یادت می آید... دیگر نه کسی است که از پشت بغلت کند، نه دستی که شانه هایت را بگیرد، نه صدای که قشنگ تر از باد باشد … تنهایی یعنی این …
22-04-2013، 14:19
مَـטּ نـمیـفـهـمـم چـرـآ هـیــچ ڪـس نـمـیـنـویـسَـد از مَـردهـآ ؛
از چـشــم ـهـآ و شـانــه ـهـآ و دسـتـهـآیـشــاטּ ؛ از آغـوشـشــاטּ . . . از عـطر تـنـشــاטּ ؛ از صـدایـشــاטּ . . . از دلـگـرمی ـهـآیـشــاטּ ؛ پُــر رو مـیـشـونــد؟! خـبـــ بـشـونــد ... مـگـر خـود مــآ بـآ هَـر دوسـتـتـــ دارم گـفـتــטּ ـهـآیـشــاטּ تـآ بــه آسـمــاטּ نـرفـتــه ایـم؟ مـگـر مــآ بـآ اتــڪاء هـمـیــטּ دسـتـهـآ، هـمـیــטּ نـگـاه هــآ و هـمـیــטּ آغـوش هــآ در بـزنـگــآه هـآے زنــدگـی سـر پــآ نـمــانـده ایــم؟ مَـטּ بَـلَـد نـیـسـتــم در سـآیــه دوسـتـتـــ داشـتــه بـآشـم ، مَـטּ مـیـخـواهَــم خـواسـتـنَــم گــوش فَـلَـڪــ رـآ ڪـر ڪـنــد ، مَـטּ مـیـخـواهَــم هـمــه بـدانـنــد ڪه " مَـرد مَـטּ " بـی هَـمـتـآسـتـــ . . .
22-04-2013، 14:24
امان از روزی که سیگار بخاطر کسی بیاد گوشه لبت که بخاطر همون سیگارو ترک کرده بودی ...
22-04-2013، 14:26
کــــــسی هستــــــ آغوشــــش را شــــانه هـــایش را بهــ مـــ ن قـــــــرض دهـــــد ؟! تـــــا یکــــ دل ســــــیر گریهـــ کنمـــــ بی هیــــچ حرفــــ و ســـــوال و جوابـــــ و دلـــداری و نصیحــــتی ...؟!!!
22-04-2013، 14:28
" خـــوبــــی؟" گاهی با تمـــام تکراری بودنش غــوغــــــــا می کند...!!! و در جوابش میتوان بزرگترین دروغها را گفت... "خوبم"... اره منم خوبم اصلا نگران نباش
22-04-2013، 14:29
تنهایی
فقط تنبیهی است برای روزهای دوست داشتن او !
22-04-2013، 14:34
همـچـون ساعـت شنی شــده ام
کــه نـفــس هـای آخـرش را مـیـزنـد و الـتـمـاس مـیـکــنــد یـکـی پـیـدا شـود و بـرش گــردانـد مــن هــم … نه …! ! لـطــفـا بـرم نـگــردانـیـد ! ! ! بــگـذاریــد تــمام شــوم …
22-04-2013، 14:41
وايـــ از اون روزيـــ كه " ســـی دیــِ " زنـدگـيــمــونـ ..
رو بِــذارَنــ تو دَسـتـامــونـ ـو بِگـن بـُـرو نِگـــاه كُــن ! | |||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|