امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】

(01-01-2014، 19:01)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 19:00)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه حرف بزنید
خیلی سخته؟؟

نع:|

واس تو سخ نی
اما بعضیا فقط میخونن
مگه رمانه؟؟ تموم نشد ی ارسالی چیزی
خجالت داره قباهت داره شرم کنید حیا کنید
پردیس حرف نزنی ب عطیه جون میگم درستت کنه ها:|
اونم میاد نهی از منکر و امر ب معروف رو شروع میکنه ها:|
میگم ها:|شوخی ندارم ها:|
آگهی
صابر کیه؟
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】 371
(01-01-2014، 19:03)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 19:01)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 19:00)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه حرف بزنید
خیلی سخته؟؟

نع:|

واس تو سخ نی
اما بعضیا فقط میخونن
مگه رمانه؟؟ تموم نشد ی ارسالی چیزی
خجالت داره قباهت داره شرم کنید حیا کنید
پردیس حرف نزنی ب عطیه جون میگم درستت کنه ها:|
اونم میاد نهی از منکر و امر ب معروف رو شروع میکنه ها:|
میگم ها:|شوخی ندارم ها:|

بقیه رو با من مقایسه نکن من خیلی وراجم:|مامانم گفته تورو در اینده میخواییم به یه پسر کر بدیم که هر چی وراجی کنه نشنوه وگرنه همون روز اول طلاقت میده از بس وراجی:|
 سپاس شده توسط ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ
پردیس
زنده ای؟؟
بقیه زنده ان؟؟
عرفان زنده ای؟؟
بیا شد 5 درصد
(01-01-2014، 19:04)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صابر کیه؟

صاحب سایت:|
خب مگه جرم کردم دلبخواهم هستش
این سلیقمو میرسونه Tongue
(01-01-2014، 19:04)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صابر کیه؟

سلاااااااااااام

ینی واقعا نمیدونستی صابر کیه؟
(01-01-2014، 19:09)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه منم شوخی کردمSleepyصابر آدم منطقی هستش خخخخخخخخخ یه بار یکی یه موضوع زد:{اگه صابر سکته کنه شما چیکار میکنید}خلاصه خیلی با موضوعه حال کردیمBig Grin
(01-01-2014، 19:11)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 19:09)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه منم شوخی کردمSleepyصابر آدم منطقی هستش خخخخخخخخخ یه بار یکی یه موضوع زد:{اگه صابر سکته کنه شما چیکار میکنید}خلاصه خیلی با موضوعه حال کردیمBig Grin

لینک شو داری یا موضوع حذف شده؟
خخخخخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان