امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳»

(28-06-2021، 14:55)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 14:46)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا ط ساکت نمیشی؟
اگ دنبال شوھر میگردی بفرما @Musalick
دقیقا ھمون کسیہ ک مد نظرشی

:25r30::25r30::25r30::25r30: واسه همه خل بازیات مرسی

ناراحت شدی؟
باشہ باو ببخشید
صب کن بزودی بن میشم
آگهی
(28-06-2021، 14:56)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 14:55)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

#آلزایمر/:
منم واکسن زدم دیروز، دستم خیلی درد میکنه-_-
مواظب باش خب)=
خخ خخ کردی؟ 4fvf

#نگو :[ پیر شدی رف فرزندم
نگو،واکسن کرونا؟
اخیی
چی خخخخ؟
بله متاسفانه)=
نه هپاتیت زدم
بگو خخخخ گلوتو میخارونهTelegh_01
اما اگ زیاد کنی میسوزه
(28-06-2021، 14:55)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 14:50)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن عزیزم نگفتم رفتم
با ی سری راهکار های جدید حل شد ^^
ولی مدت زیادی گلوم زخمی موند ،خیلی بد بود خدایی

#آلزایمر/:
مواظب باش خب)=
خخ خخ کردی؟ :4fvf:

شما چند سالتونہ؟
بچہ کجایید؟
 سپاس شده توسط Emmɑ
(28-06-2021، 14:59)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 14:55)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

25r3025r3025r3025r30 واسه همه خل بازیات مرسی

ناراحت شدی؟
باشہ باو ببخشید
صب کن بزودی بن میشم

:| عالی ،اگ بن شدی منم هر روز تگت میکنم باهات حرف میزنم
پ.ن :همراه اول هیچکس تنها نیست

(28-06-2021، 15:01)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 14:56)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

#نگو :[ پیر شدی رف فرزندم
نگو،واکسن کرونا؟
اخیی
چی خخخخ؟
بله متاسفانه)=
نه هپاتیت زدم
اما اگ زیاد کنی میسوزه

یا خدا
خوبی؟
اَاَاَی نامرد ^^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:}
(28-06-2021، 15:03)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

#آلزایمر/:
مواظب باش خب)=
خخ خخ کردی؟ 4fvf

شما چند سالتونہ؟
بچہ کجایید؟
من آتیمرا هستم 'آرمیتا' D:
16 سالمه به امید خدا
بچه تبریزم(:

(28-06-2021، 15:04)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 15:01)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله متاسفانه)=
نه هپاتیت زدم
اما اگ زیاد کنی میسوزه

یا خدا
خوبی؟
اَاَاَی نامرد ^^
مرسی شما خوبی؟._.
)=
(28-06-2021، 14:56)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 14:48)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ژوووووون :v

برو عشق کن
حال کردی؟
اما حواستو جمع کن ھاااا
من رو رویا غیرتی ام خخخخ
#منتظر_شیرینی
عشق رو خودتو عمت کن
از ی بچه ۱۳ ساله این حرفا خیلی زشته

(28-06-2021، 15:07)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 15:03)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما چند سالتونہ؟
بچہ کجایید؟
من آتیمرا هستم 'آرمیتا' D:
16 سالمه به امید خدا
بچه تبریزم(:

(28-06-2021، 15:04)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا خدا
خوبی؟
اَاَاَی نامرد ^^
مرسی شما خوبی؟._.
)=

بد نیستم ،میشه ببینمت؟
:[
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:}
 سپاس شده توسط Emmɑ
(28-06-2021، 14:51)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای خدا ..

سلام
میگم چکار کنم تا بن شم؟
نمیخوام رکیک باشہ ھاااا چون آدم خوبی ھستم
اگ بنم میکنید لطفا ی روزہ باشہ
@"نــــــــــⓐنسی"
@لــــــــــⓘلی
@"BTS__ARMY"
هفته ی دیگه با اخبار جدید و اهنگای خوب برمیگردم
منتظرم باشین ^^
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، _sehun_
(28-06-2021، 15:09)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 15:07)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی شما خوبی؟._.
)=

بد نیستم ،میشه ببینمت؟
:[
Telegh_01
من دنبال شر نیستم...
13ساله؟o_o
 سپاس شده توسط shahid

#آلزایمر/:
مواظب باش خب)=
خخ خخ کردی؟ :4fvf:

شما چند سالتونہ؟
بچہ کجایید؟

عہ چ باحال
از من کوچیکتری
 سپاس شده توسط Emmɑ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 144 مهمان