امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۲»

Eye-blink 
(24-06-2021، 15:32)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2021، 15:31)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بالای ۱۵ ساعت روزو فقط خوابه
خدایی شخصیت عجیبی داره

تامی؟ اصلااا
استراحت براش معنایی نداره ، یجایی به خدمتکارش میگفت من برای استراحت ساخته نشدم و انگاری باید همیشه کار کنم.

خودش تو مصاحبه اش میگفت
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:}
 سپاس شده توسط Mohlek
آگهی
(24-06-2021، 15:33)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2021، 15:32)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تامی؟ اصلااا
استراحت براش معنایی نداره ، یجایی به خدمتکارش میگفت من برای استراحت ساخته نشدم و انگاری باید همیشه کار کنم.

خودش تو  مصاحبه اش میگفت

من شخصیتش توی سریال رو دارم ارزیابی میکنمTelegh_02
البته که شخصیت واقعیش توی زندگی هم بنظر جالبه ..
 سپاس شده توسط Mohlek
(24-06-2021، 15:30)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2021، 15:26)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه ادم درس حسابی تو اواتار ما پیدا نمیشه

Telegh_01
اینجوری نگو D: , اتفاقا شخصیت فوق العاده جالبی داره ؛ خیلی خیلی زیااد !
البته اگه از بیماری روانی‌ش صرف نظر کنیم ._.
عجب
Analyze Complete
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، Mohlek
(24-06-2021، 14:51)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2021، 10:56)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کجا بری؟
ببین تو دقیقا عین اون دختر نازای تو انیمه ها رفتار میکنی قابل توصیف نیست بعدا یه نمونشو میگم ببین بفهمی. ولی تفاوتت اینه که تو ناز نیستی. Big Grin
چرا فاتحه؟ خونده؟ نه بابا بهش میگم گ.ا ویروس داره نیاد فقط پ.خ بده Big Grin  Big Grin

به همین خاطر ننه جون شدی دیگه

سراغ درسا.___________.
اتفاقا من اصن انیمه دوس ندارم و تا حالا ندیدم._.( در پ.خ منتظر توضیحات هستم._.)
ناز بودن تو وجودمه اصن._.(روایت داریم من اول ناز بودم بعد دست و پا در آوردمTelegh_01)
تو فقط بیارش من سه سوته میکشونمش گ.آ:/

از لحاظ فنی کلا همش به باد رفت و من موندم و حوض خالیم.
+
صبر کن یکم سرم شلوغه توضیحش مفصله بعدا برات میفرستم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط моои ، Mohlek
(24-06-2021، 15:31)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2021، 15:31)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پر نیست که Telegh_29

نمیدونم موقعی ک من جواب دادم پر بود._.

بوگو الان درسته خوجملم
=/
/=

ناشناس -_-
(24-06-2021، 15:38)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2021، 15:31)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم موقعی ک من جواب دادم پر بود._.

بوگو الان درسته خوجملم

والا الان دیگع یادم نی چی بود‌.____.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط shghyegh ، Mohlek
(24-06-2021، 15:35)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2021، 15:33)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودش تو  مصاحبه اش میگفت

من شخصیتش توی سریال رو دارم ارزیابی میکنمTelegh_02
البته که شخصیت واقعیش توی زندگی هم بنظر جالبه ..

اها Big Grin از اون لحاظ
ن من شخصیت اصلیشو میگم
خدایی اولویت اولش خوابه ^^ موندم چی بگم وقتی ساعت خواب روزشو گف
:}
 سپاس شده توسط Mohlek
(24-06-2021، 15:39)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2021، 15:38)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بوگو الان درسته خوجملم

والا الان دیگع یادم نی چی بود‌.____.
شت Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
۳ روز دیگه فراموش میشم...
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط shghyegh ، Mohlek
@моои
اها داشتم درمورد لااااواشک بودن بعضیا حرف میزدم فک کنم Telegh_01

(24-06-2021، 15:40)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۳ روز دیگه فراموش میشم...

33
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان