امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~

(25-02-2021، 22:28)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2021، 22:24)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من گوشیم رو نمیزنم شارژ تا زمانی که از بی شارژی بندری برقصه.

فک کردم فقط من ایجوریم:/
الان فقط ۱۰ تا دارع ولی باز نمیزنمش ب شارژ:/
منتظرم خاموش شه
تنها نیستین ..منم همچون شما هستم4fvf
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
•ناشناس•
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
آگهی
(25-02-2021، 22:26)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2021، 22:23)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از تو برنامه vemos باید دانلود کنی

از گول پلی خد برنامه دانلود نمیشه هیچی از وب میشه
شرح کامل بگو این مشکل عمیق پی چاره است
https://dl.yasdl.com/Arash/2020/Android/VMOS.1.0.47_YasDL.com.apk?aa2bb

از اینجا دان کن

1) اپلیکیشن VMOS را دانلود و بر روی گوشی یا تبلت خود نصب کنید. (برای نصب، لازم است حافظه داخلی دستگاه حداقل 32 گیگابایت و رم آن 3 گیگابایت باشد.)

2) اپلیکیشن نصب شده را اجرا کنید و منتظر باشید تا به طور داخلی، رام مجازی‌ساز دانلود و راه‌اندازی شود.

3) در پایان، نسخه مجازی سیستم‌عامل اندروید با محیطی کاملا جدید برای شما به نمایش درخواهد آمد که خصوصیات یک سیستم‌عامل کاملا مستقل را در خود داراست و شما می‌توانید انواع بازی‌ها، اپلیکیشن‌ها و … را بر روی آن نصب کنید.
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، شـــقآیــق
(25-02-2021، 22:26)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Ɗєя_Mσηɗ "
راس گفتم ب جان شقی._.

اونور شقا
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(25-02-2021، 22:18)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2021، 22:15)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی تو باید فرار مغز ها میشدی اصن  Telegh_01
اره ارواح خودششش
دیدی با من چیکار کرد
خودمو خیس نکردم فقط از ترس|:
هنو ندیدم ویدیوشو
ولی یبار رفتم یه رفیقمو اوسکولرکنم بگم عکست پخش شده و گوشیت Hک شد
بیشرف برگشت گفت من گوشیم روته... هم نمیتونن بخورن
ینی رید تو ایسگا گیری
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(25-02-2021، 22:30)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2021، 22:28)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کردم فقط من ایجوریم:/
الان فقط ۱۰ تا دارع ولی باز نمیزنمش ب شارژ:/
منتظرم خاموش شه

عر تیمیم پ:/

(25-02-2021، 22:31)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2021، 22:18)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره ارواح خودششش
دیدی با من چیکار کرد
خودمو خیس نکردم فقط از ترس|:
هنو ندیدم ویدیوشو
ولی یبار رفتم یه رفیقمو اوسکولرکنم بگم عکست پخش شده و گوشیت -- شد
ینی رید تو ایسگا گیری

چ خبر حسام؟
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
Exclamation 
(25-02-2021، 22:30)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2021، 22:26)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از گول پلی خد برنامه دانلود نمیشه هیچی از وب میشه
شرح کامل بگو این مشکل عمیق پی چاره است
https://dl.yasdl.com/Arash/2020/Android/VMOS.1.0.47_YasDL.com.apk?aa2bb

از اینجا دان کن

1) اپلیکیشن VMOS را دانلود و بر روی گوشی یا تبلت خود نصب کنید. (برای نصب، لازم است حافظه داخلی دستگاه حداقل 32 گیگابایت و رم آن 3 گیگابایت باشد.)

2) اپلیکیشن نصب شده را اجرا کنید و منتظر باشید تا به طور داخلی، رام مجازی‌ساز دانلود و راه‌اندازی شود.

3) در پایان، نسخه مجازی سیستم‌عامل اندروید با محیطی کاملا جدید برای شما به نمایش درخواهد آمد که خصوصیات یک سیستم‌عامل کاملا مستقل را در خود داراست و شما می‌توانید انواع بازی‌ها، اپلیکیشن‌ها و … را بر روی آن نصب کنید.

ممنون خدا کنه اوکی بشود جواب بده دعات میکنم مستقیم پیش جبرئیل._.
~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ 37
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(25-02-2021، 22:31)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2021، 22:30)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2021، 22:31)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هنو ندیدم ویدیوشو
ولی یبار رفتم یه رفیقمو اوسکولرکنم بگم عکست پخش شده و گوشیت -- شد
ینی رید تو ایسگا گیری

چ خبر حسام؟
سلامتیت حاجی
(:
حاجی اهواز هواش چن درجس ؟ گرمه ؟
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
اینم بخون شاید فرجی شد

https://www.bultannews.com/fa/news/659295/نصب-گوگل-پلی-روی-گوشی-هواوی-و-آنر-با-این-ترفند-ممکن-شد
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(25-02-2021، 22:34)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2021، 22:31)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ خبر حسام؟
سلامتیت بانوی خردمند
(:

نمیدونم چند درجس ولی خنکه:/
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(25-02-2021، 22:34)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2021، 22:34)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامتیت بانوی خردمند
(:

نمیدونم چند درجس ولی خنکه:/

باز خوبع اونجا خنکه
ما اینجا دسشویی میریم سگ لرز میزنیم:///
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان