امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2]

هه هه یکی هست که تو لیست سیاهمونه ارسال های نحسش رو نمیبینیمAngel
گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 37
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
آگهی
(09-08-2014، 1:05)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 1:00)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 0:59)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 0:57)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 0:54)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلن برنامشو هم پاکیدم،داشم عکسای رژ سیا رو دید،گف خاک تو سر بیجنبت|:پاک کن|:منم پاکیدم|:

رژ نبود ک لامصب زغال سیاه مالیده بودی ب لبات گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 37

خط چش بود مثلا|:من از این استفاده هام میکنم!
غیرتی شدی الان؟
غیرتی؟ چیز محالی رو گفتی دخترم ولی خدایی خیلی بد بودد گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 37
بی غیرت-__-من ابجیتما-__-من عاشق رژ سیام!خیلی دوس دارم!
موهاتو بکن تورو سریت گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 37
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
eeeeeee hamed injas wooooooow bavaram nemishe
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، ~KiAηA~
(09-08-2014، 1:05)BlAcK hAt نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

inja ke faghat pesarecryingcryingcrying

منو ارغوان اینجا بوقیم؟Dodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
(09-08-2014، 1:06)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـــن رفتمــ -_-

حــالمـ ازتون به همـ میخــوره |:

خدافظـ

ما بیشتر گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 37

خدافس
 سپاس شده توسط hanie directioner
(09-08-2014، 1:06)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـــن رفتمــ -_-

حــالمـ ازتون به همـ میخــوره |:

خدافظـ
خره
غلط میکنی
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 saret ro barnagardundi bebini
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
(09-08-2014، 1:02)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 1:00)shadow girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم بخوابم ..bathtime

خیلی روز سختو شلوغی بود ..ute

امیدوارم برادر حامد واسه بدرود نام کاربریمو نگه ..2mo5

ارسالیت مشکل داره ویرایشش کن تا مدیرا گیر ندادن

بدرود

(09-08-2014، 1:00)F A R D I N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 0:56)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 0:53)F A R D I N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربونت داداش شما خوب باشی منم خوبم

شرمنده سرم شلوغه  اینترنت هم ک سرعت نداره جون میده تا ی پیام ارسال کنه

خب چه خبرا داش حامد؟

حالا ما اومدیم با حامد ی تعارف تیکه پاره کنیم شمام هی بگین

سلامتی داداش گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 37

نویسنده نمیشی؟

نویسندگی به این سادگیا که نیست
و منم اصلا علاقه ای به نویسندگی و مدیریت و اینا ندارمfishing

موفق  باشی داداش
ممنون سلامت باشی
راستی تو با داش احسان باجناقی؟:ag54:
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
(09-08-2014، 1:07)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 1:05)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 1:00)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 0:59)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 0:57)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خط چش بود مثلا|:من از این استفاده هام میکنم!
غیرتی شدی الان؟
غیرتی؟ چیز محالی رو گفتی دخترم ولی خدایی خیلی بد بودد گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 37
بی غیرت-__-من ابجیتما-__-من عاشق رژ سیام!خیلی دوس دارم!
موهاتو بکن تورو سریت گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 37

الان با تاپو شلوارک،روسریم کجا بود؟
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، ✘PETER✘
(09-08-2014، 1:05)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 1:01)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 0:54)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 0:49)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشت در اد همه عکسای اینستاگرامتو هم ک پاک کردیگـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 37

کلن برنامشو هم پاکیدم،داشم عکسای رژ سیا رو دید،گف خاک تو سر بیجنبت|:پاک کن|:منم پاکیدم|:

چطوری باجناق؟؟؟

خخخخخخخ اگه حامد باجناقه توئه پس منم خواهر زنتمBig Grin

من شوهر خواهر اون یکی زنشم .___.

الکی خودتو حساب نکنTongue
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
(09-08-2014، 1:06)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هه هه یکی هست که تو لیست سیاهمونه ارسال های نحسش رو نمیبینیمAngel

منظورت منم دیگهDodgy
حالا برای چی قهر کردی؟Undecided

سپاس شده توسط ✘PETER✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان