امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×>

GOOD BYE همگی
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 369
آگهی
(16-10-2013، 19:56)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2013، 19:54)dOnT fUnNy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2013، 19:52)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لعیا ؟ :/
کی هس؟-_-
کی هسی پَ ؟ :|
(16-10-2013، 19:55)barbara 2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2013، 19:53)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2013، 19:52)barbara 2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2013، 19:48)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من علوم تا به حال از 17 کمتر نگرفته ام واقعا برات متاسفم
ممنون از هم دردیت-__-
تو این سن نمره ت این باشه بزرگ بشی باید 6 بار یه سالو تجدید شی تا قبول بشی اونم با نمره ی 11 :|
وااای شما هم که مث مامانم شدید:|
نمره ی بدی نی که :|
اره عالیه اصن شکی درش نی =)
بابا اخه ازمون بود 10 تا سوال از ریاضی و عربی 4تا از علوم و ادببات من همشونو سریع نوشتمبعد علوم ازبس اسون بو گذاشتم اخر یهو معلم از زیر دستم کشید گفت وقت تمومه خوب من چی کار کنم:|
مگه 12 سالت نیس باربارا ؟ -_-
کلاس چندی ؟
(16-10-2013، 20:01)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مری =)
مامی مطمئنی با این هوش بالات تیزگوشان قبول نشدی؟:|
 سپاس شده توسط Mason
(16-10-2013، 20:05)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه 12 سالت نیس باربارا ؟ -_-
کلاس چندی ؟
هفتم
ا مدرسه ای بسار سخت گیر که هر چهار شنبه ازمون داریم:|
(16-10-2013، 20:05)dOnT fUnNy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2013، 20:01)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مری =)
مامی مطمئنی با این هوش بالات تیزگوشان قبول نشدی؟:|

اتفاقا امتحان دادم و قبول شدم ولی نرفتم <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 369

یارو این پروفایلتم گذاشته تو لیست دوستاش همه اونایی تو لیست دوستاشن دخترن :|
(16-10-2013، 20:10)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اتفاقا امتحان دادم و قبول شدم ولی نرفتم <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 369

دوروغ میگیO_O
باید با رییس اون ازمونا ی گفتگویی داشته باشم:|

بله بله:|
 سپاس شده توسط Mason
(16-10-2013، 20:12)dOnT fUnNy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2013، 20:10)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوروغ میگیO_O
باید با رییس اون ازمونا ی گفتگویی داشته باشم:|

بله بله:|

جون تو <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 369
چرا گفتگو داشته باشی ؟؟ :/ =|

بارو گو :|
(16-10-2013، 20:14)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو تصحیح اوراقشون بیشتر باس توجه کنن-_-

بش فک نکن باوو:|
 سپاس شده توسط Mason
(16-10-2013، 20:16)dOnT fUnNy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2013، 20:14)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو تصحیح اوراقشون بیشتر باس توجه کنن-_-

بش فک نکن باوو:|

بابا خودم خواسم نرم <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 369

یارو گو :|
 سپاس شده توسط dOnT fUnNy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان