امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【84】

(27-02-2014، 19:37)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:36)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:34)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:31)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:27)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وآلآ ! Big Grin منو ممد دستم تسبیح میخوآبیم ! Big Grin
تو بیا بغلم بخواب عشقم! Big Grin

:|
طرف این دوتا نرید .. -_______-
همجنسگرا ها! -_________-

عروسکبآز ! Big Grin

باز ما ب اقتصاد جامعه کمک میکنیم با خرس خریدنمون .. شما ن تنها کمک نمیکنین بلکه جامعه رو ب فساد میکشونید! -________-
اشتباه نکن! فساد ما رو به جامعه میکشونه! -__- :| Huh
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Mohammad 77 ، ღSηow Princessღ ، Albert wesker ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
آگهی
(27-02-2014، 19:37)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم مــــمد ! Big Grin

سلام داداچ=)))))
اون آهنگ جدیده رو دان کردی بهت گفتم برام دان کن میام اتاقت ازت میگیرم؟؟؟:cool:

(27-02-2014، 19:38)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها از کدوم خواننده بیشتر خوشتون میاد؟ ( داخل ایران )

شهرام شکوهی.
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، xx_sina_xx ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Magical Girl
(27-02-2014، 19:35)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:32)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:29)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه روحیه ی لطیفـی دارن اینا

چه روحیه ی لطیفی Big Grin

اینـآ...؟!

دخترا منظورتـه..؟!

داری مسخره میکنــی؟!

و حالا انکـآر؟!

بچـه ها بریزید سَرِش بزنیدش داره به جامعـه ی ما توهین میشـه!Angel

مگه من مردم یه مشت دختر نآز نآزُ عروسکی داداشمو بزن ! ؟ Big Grin

تو خودتو داشته باش داداش ممدت پیشکش....!!

سارا منو ول کن بذار بزنمش....اِه ولـــم کن دیـه!!ای بابا!!
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Magical Girl
(27-02-2014، 19:35)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:31)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:30)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون موقه ها سریالی بود ب اسم چارخونه .. من تو 13 سالگی .. یا نمیدونم چن سالگی .. همون موقه ای ک چار خونه رو میداد .. -___-
اون دخدره ی خرس داش ب اسم شاسخین .. منم ب تقلید از اون اسمشو گذاشتم شاسخین! -_______-
خـرس مـن مـمـدرضـاس|:

از بـچـگـی از ایـن اسـم خـوشـم میـومـده|:

باشه بابا Big Grin

میدونم از منو احمد خوشت میادBig Grin

دوتا اسمو مخلوط کردی گذاشتی ممد رضا Big Grin
مـن این خرسو از نه سالگی دارم-_-

حـالـا چـه اصـراری داری بگی من از تو خـوشـم میـاد؟

نـکـنـه تو از من....Big Grinخخخخ(:

من زن ممد نمیشم اگر بشم کشته میشم|:واااای وای|:
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، † αƖιєη † ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
|: .. !!

واقعا بحث گفتگـوتون تو حلق خـودتـون _-_ .. !!

خـدافس . . کاری داشتین هستم !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【84】 362
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، βΑllεяiηΑ♡ ، xx_sina_xx ، Mohammad 77 ، † αƖιєη † ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
والا من تو نماز خونه تنها بودم همه با خودشون خرس اورده بودن:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77 ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(27-02-2014، 19:37)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:35)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:32)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:29)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه روحیه ی لطیفـی دارن اینا

چه روحیه ی لطیفی Big Grin

اینـآ...؟!

دخترا منظورتـه..؟!

داری مسخره میکنــی؟!

و حالا انکـآر؟!

بچـه ها بریزید سَرِش بزنیدش داره به جامعـه ی ما توهین میشـه!Angel

مگه من مردم یه مشت دختر نآز نآزُ عروسکی داداشمو بزن ! ؟ Big Grin

اینا از خرساشون چوب میخورن Big Grin !!
نخیـــر |:
من شبآ خرسم رو میزنم نه اون |:
از بس خواب هآی ناجور میبینم |:
تازه انقــــــــــــدر بوسش میکنم ^_^
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(27-02-2014، 19:39)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:37)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم مــــمد ! Big Grin

سلام داداچ=)))))
اون آهنگ جدیده رو دان کردی بهت گفتم برام دان کن میام اتاقت ازت میگیرم؟؟؟:cool:

حسش نبود ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد 【84】 362
 سپاس شده توسط Albert wesker
(27-02-2014، 19:38)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:37)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:36)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:34)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 19:31)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همجنسگرا ها! -_________-

عروسکبآز ! Big Grin

باز ما ب اقتصاد جامعه کمک میکنیم با خرس خریدنمون .. شما ن تنها کمک نمیکنین بلکه جامعه رو ب فساد میکشونید! -________-

ن ی سوال فلسفی -__________-
خودت فمیدی چی گفتی؟! -________-
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط sjmmc ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ღSηow Princessღ
(27-02-2014، 19:38)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همجنسگرا ها! -_________-

عروسکبآز ! Big Grin

جدیدا یه عروسکایی اومده به اسم زن مصنوعی=)
شنیدی تا حالا؟=)
عاقا ما پسرا بریم دسته جمعی از اونا بخریمRolleyesوالا!
به اقتصاد هم کمک کردیمSleepy
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Magical Girl ، Mohammad 77 ، † αƖιєη † ، sjmmc ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 59 مهمان