امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

(29-01-2014، 18:00)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:56)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:51)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:47)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:43)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها ی سوال

سوالت؟
هیچی
ولش نیایش

تو منو میشناسی؟0_0
خوبی نیایش؟
من تو رو نمی شناسم
تو منو از کجا میشناسی؟
تو کی هستی؟
آگهی
هیـچیـ نگو ایـسان من رفت کلـ ....

بـآی ال ...
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(29-01-2014، 17:56)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:52)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:47)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:40)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرآور بس کن دیگه ! Angry
خیلی بچه ای فقط خودتو لوس میکنی !
آرع
من بچه...به تو چی میرسه؟
هان؟
بگو چی میرسه؟؟؟
اصن به تو هیچ ربطی ندارع من لوسم...چی کار داری؟؟؟

اصن همش تقصیر منه تو رو به عنوان یه دوست حساب میکردم..یکی نبود یگه مهرآوه داری میپری تو باقالیا..
خب...
این حرف دل من...
حالا من لوس
من آشغال
من ننر
من عوضی
من هرچی....
فقط بدونین به خودم ربط داره...
به خودم میفهمید؟؟؟
اصن شما هیچکدومتون حق قضاوت ندارید...
حق قضاوت ندارید که بگید من لوس فلان آشغاله چلان عوضی...
اگه اینجوریه خدا چی کارس؟؟؟
نه خیرشم...اصن شما قضاوت کنید...برام اهمیت ندارع...مهم همونه که باید قضاوت کنه و قضاوتش با ارزش..
تا الان برام مث یه دوس بودی...
از الان پشت سرت تف هم پرت نمیکنم...
چون میدونم ارزش نداری

خوبه !
بس تمومش کن چون حرفآت اصلا برام ارزش ندارع !
اینا رو بیا تو خصوصی بهم بگو نع بیای تو جمع دعوا کنی بقیه رو هم اعصبانی کنی دختری لوس !
حالا هم تموش کن !
نع..
چون من بمیرم هم به تو پیام نمیدم...
تو چی فک میکردی آخه؟؟؟
مثلاً فک میکردی حرفهای تو برای من ارزش دارع؟؟؟
یا فک میکردی حرفات منو متحول میکنه؟؟؟
خیله خب...
تموم...
امر دیگه؟؟

خیلی بی شخصیتی !
واقعاً دارم اعصابمو برای یه کسی که اصلا نمیخواد آدم بشه صرف میکنم اصلا بیشتر آدمای اینجا ارزش حرص خوردنو و نآراحت شدنو ندارن !
بیرون نت دوستام برام کم نمیزارن ایتجا میام از این بچه چهارتا حرف بیخود میخورم !
اصلا تو چرا الان داری این حرفآ رو میزنی اگه واقعا میخواستی بری همون موقع که بهت این حرفا رو میزد میرفتی نع الان تو الان میخوای خودتو نشون بدی یا ....... !
در هر حال برات متاسفم !
خدآفظ !
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 361
آیسان-_-
چطوری؟
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 361
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
پس حواست جمعه جمعه ها تارا ! ^___^
ورت داشتم ، چون یه مقدار نیاز به اضافه کردن چن نفر داشتم .. اون موقه میخواستم حتمن 20 نفر در عاد تو لیستم /:

به موقعه بقیه ی دوسام از جمله شما رو اضافه میکنم ! یه چن نفری رو حتما باس بزارم ×

بزنم نسخه جدیدو ؟
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A ، Adl!g+
آرمینایی Big Grin

خوبی آجی؟
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

خدا قسمت کنه فردا نسخه رو بزنن که اول بشم Angel
 سپاس شده توسط T A R A
(29-01-2014، 18:03)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا قسمت کنه فردا نسخه رو بزنن که اول بشم Angel

فردا ؟ :|

من همین الان میخوام نسخه بزنم --___--
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط pink lady ، † αƖιєη †
(29-01-2014، 18:02)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:59)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا خوبی ^____^
آره عــزیزم تــو خــوبی؟! ^_^♥
(29-01-2014، 18:00)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا تارا تاراااااااااااااا

اولین اسم ندا نام کاربریشو میگم چی بوده ؟؟؟

love is بــا کــلی مــخلفاته دیــه |:

منم خوبم -____^
وویی خدارو شکر که تو حالت خوبه ^___^
 سپاس شده توسط T A R A
(29-01-2014، 18:03)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان-_-
چطوری؟

|: مهراوه !!

بیا پ.خ خانومی کارت دارم |:

(29-01-2014، 18:02)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیـچیـ نگو ایـسان من رفت کلـ ....

بـآی ال ...

|: . .!!

نسخه خراب نی |: نزنین -___-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 361
 سپاس شده توسط T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان