امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

واســه مــا آخــر هــفته مــیدن -__-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 361
 سپاس شده توسط atefeh♥ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
آگهی
(25-01-2014، 13:23)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 13:21)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامcryingcryingcryingSadSadSadExclamationAngry

سلام ایمان معدلت چن شد !
برای ما فردا میدن !
امروز منو خیلی مسخره نکردن فقط سر صف دیر کردم اونجا مسخرم کردن ! Big Grin

صبح پدرم اومد گرفت .... حالا چند ؟@!

17/79 cryingcryingcrying

الان خودم حساب میکنم میشم 18/22 .... cryingcryingcrying پدرم خوابه ...بیدار شه کلکم کندس ... موتورو هم میخواد بده به کارگرمون ..cryingcryingcryingcryingcrying
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، atefeh♥
(25-01-2014، 13:23)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 13:22)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چهاكاربر پنهان -ــــــــــــــــــــــــــــ-

اه اه -_________________-

آهـــــــــ -ــــــــــــــ-
(25-01-2014، 13:24)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 13:22)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 13:20)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 13:19)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـــ |:

ع یعنی چی ! ؟ Big Grin

یــنی ایـن *_|_* |:

چرآع ! ؟ Tongue
زهــر مــار |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
تست ........ !Dodgy

(25-01-2014، 13:25)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 13:23)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 13:21)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ایمان معدلت چن شد !
برای ما فردا میدن !

17/79 cryingcryingcrying

الان خودم حساب میکنم میشم 18/22 .... cryingcryingcrying پدرم خوابه ...بیدار شه کلکم کندس ... موتورو هم میخواد بده به کارگرمون ..cryingcryingcryingcryingcrying

چرت نگو عالیه !
من 17 بشم اونجام عروسیه ! Big Grin
 سپاس شده توسط atefeh♥
خــدافض!!
 سپاس شده توسط atefeh♥ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، † αƖιєη †
(25-01-2014، 13:25)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ایمان معدلت چن شد !
برای ما فردا میدن !

17/79 cryingcryingcrying

پس خرخونی!!!
درد مـــــن چشمانی بــــود

که به من اشک هدیه می داد

و به دیگران چشمک

سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
Star 
(25-01-2014، 13:26)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 13:23)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 13:22)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چهاكاربر پنهان -ــــــــــــــــــــــــــــ-

اه اه -_________________-

آهـــــــــ -ــــــــــــــ-
بیا دونفره اسم فامیل. حریف میطلبم TongueTongue
جیــــــــــــــــــــــــــــــــــغ >_<
سلامع:ا
 سپاس شده توسط pink lady

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 43 مهمان