امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

(29-01-2014، 17:46)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:43)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوام واسه قدیمام گریه کنم ! Sad

tara & pink lady

شماها و تنهـا کسایه قدیمـی بیـن بروبکـس الانیـد . فقـد شمارو دارم :| خخ
شــادی تــو خــیلی بــد جــنسی |:

عععععععععع -__-

حالا ما شدیم بج جنس ! ):

یک قلب پر از درد .. یک زنه پر از حرف ))):

حالا چرا گلم ؟
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط T A R A ، Adl!g+ ، pink lady
آگهی
(29-01-2014، 17:57)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آها .. ستاره بودی گلم ! عععععععع .. یادش بخیر -__-

اره ستارع بودمع :ا

عزیزمع :ا

اوف کاشکی اون زمان برمیگشتع:ا
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 360

سپاس شده توسط T A R A ، Apathetic ، Adl!g+
تارا خوبی ^____^
 سپاس شده توسط T A R A
تارا تارا تاراااااااااااااا

اولین اسم ندا نام کاربریشو میگم چی بوده ؟؟؟
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط T A R A
(29-01-2014، 17:56)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:51)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:47)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:43)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها ی سوال

سوالت؟
هیچی
ولش نیایش

تو منو میشناسی؟0_0
خوبی نیایش؟
➖⃟?•• ʙᴇ sᴜᴄʜ ᴄʀᴀᴢʏ ᴛʜᴀᴛ ʙᴇʟɪᴇᴠᴇ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ᴅᴏ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ ʏᴏᴜ ᴡᴀɴᴛ

اونقدر دیوونه باش که باور داشته باشی میتونی هر کاری رو انجام بدی
(29-01-2014، 17:56)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا ..

جونه شادی اینو ببند بزار برا اولین بار من یکی بزنم /:
خــب بــرو بــزن جــیگــروو ^____^
(29-01-2014، 17:58)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:46)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:43)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوام واسه قدیمام گریه کنم ! Sad

tara & pink lady

شماها و تنهـا کسایه قدیمـی بیـن بروبکـس الانیـد . فقـد شمارو دارم :| خخ
شــادی تــو خــیلی بــد جــنسی |:

عععععععععع -__-

حالا ما شدیم بج جنس ! ):

یک قلب پر از درد .. یک زنه پر از حرف ))):

حالا چرا گلم ؟
اوهــــو!! D:

شــ♥ــادی>__<
چــرا مــنو از لیــسته دوســتات بــرداشتی؟! >_<
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-01-2014، 17:57)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:54)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:52)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وآقـعا ؟! بیخـیآل گفتگوــ از×آ×د

هعــی ... قـدیـم دوسـتا یهـ سلام بلــد بودن ...

ارزشــ مونـدن ندارینــ دوستـآن ...

بآی ...

سعلـآم (:

ایمـان Angel

سـ . دیروز دوسـت امروز آشنآ .

|: !! نمیدونم چی بگم والا

(29-01-2014، 17:54)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:46)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسمت ایسانه سکوت جان ؟ :|

سلام گلم ..

تارا ؟ رفتی بخونی اون نسخه هارو ؟ ب خدا میخوام گریه کنم !crying

چرا دیگه گذشته ها برنمیگرده ؟

بلـی (:

نام قبلیم هم نی نی شیطونه بود |:

منم اون قدیما رو یادمه |:

همه رفتن |: دیگه اون حس قدیمی نی |:
من کلا هر کی رو که قبل از سال 2013 ینی 2011 و 2012 عضو باشه رو قدیمی میدونم :|

ینی اگه الان ساله 2100 هم باشیم باز کسایی که از 2013 ب بعدو عضو شدن برام جدید میمونن :|

اره .. حسش نی ! 

راس میگـی تــ ــآ را ! هم من عوض شدم .. هم تو .. و بقیه هم رفتن ):

به هر حال .. اون زمانا ما تازه وارد بودیم ، یه سری کسایی که دیه الان نیسن گنده و قدیمی بودن !

حالا نسل عوض شده .. اونا همه رفتن .. ما دیگه اون بچه های قدیم که هی میگفتیم دوسی ، خوفم تو خوفی ، سیلامو از این لفظای بچگونه نیستیم .. الان ما قدیمیای فلش ب حساب میایم .. ! یه روزم دیگه ما میریمو تازه واردای الان میشن ساب اختیارو گنده های فلش ! و این چرخه هی ادامه پیدا میکنه ): !!
|: هعی !!

واقعا !!

چقدر اون روزا خوب بود ):
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 360
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، T A R A
بچه که بودیم ،

بستنی مان را گاز میزدند

قیامت به پا میکردیم !

چه بیهوده بزرگ شدیم ..

روحمان را گاز میزنند میخندیم ... !
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط ~ArMiNa~ ، T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє
مری عشخکم ^___^
(29-01-2014، 17:59)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا خوبی ^____^
آره عــزیزم تــو خــوبی؟! ^_^♥
(29-01-2014، 18:00)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا تارا تاراااااااااااااا

اولین اسم ندا نام کاربریشو میگم چی بوده ؟؟؟

love is بــا کــلی مــخلفاته دیــه |:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان