امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷

(01-06-2021، 21:49)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 21:48)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم چشم مچکرم ^-^

زود تموم میشه ایشالا
یکی دو روزه ؟

۳ روز‌ مونده ..
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
آگهی
(01-06-2021، 21:53)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 21:49)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای شما خوب میبینی D:✨زیبای دوست داشتنی ❤️_❤️
عی وای ملیکا منو می‌کشه ک v:

فراررررررر کن lollll
بدو بدو .. من تو کمد قایمت میکنم ^^

عی وای چشم چشم ×.×
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
 سپاس شده توسط *VENUS*
(01-06-2021، 21:53)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Berserk
ناموصا نام کاربریت هلاکم کرد اصن:v
معنیشو میتونی یه عنایت بکنی ب ما بگی ؟

وقتی نمیدونی چرا هلاکت کرد خو :v 
Angry & violent.. نمیدونم معادل فارسی براش داریم؟! من که به ذهنم نرسید 
 سپاس شده توسط Mohlek ، *VENUS*
(01-06-2021، 21:04)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 20:30)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزم سلام._.
بدک نی برار
عجب! کیفت کوکه؟

نه والا زیاد._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷ 36
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(01-06-2021، 21:53)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 21:49)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی دو روزه ؟

۳ روز‌ مونده ..

شرمنده فضولی میکنم
ولی من فش دادم
۲ روز بن شدم
این آبجیمون اصن مال این حرفا نیس
فوق فوقش دوتا دس گرمی گفته خفه شو و اینا
ینی از اینام فراتر رفته ؟
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*
(01-06-2021، 21:55)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۳ روز‌ مونده ..

شرمنده فضولی میکنم
ولی من فش دادم
۲ روز بن شدم

نه بابا . یه بیشعور گفته
ولی خب زیراب زدنه دیگه (:
 سپاس شده توسط Mohlek
(01-06-2021، 12:13)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 22:34)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://dl.akskhor.ir/uploads1/IMG-20210525-160245-345.jpg

پ. ن: اون لوله نیس، داربسته واسه درخت مو(انگور)  cof

درخت مو._.؟

مو نه -__-
مُ (Mo)

http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-20210601-234332-com-android-chrome.jpg
Vibe
 سپاس شده توسط BIG-DARK
(01-06-2021، 21:55)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 21:53)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Berserk
ناموصا نام کاربریت هلاکم کرد اصن:v
معنیشو میتونی یه عنایت بکنی ب ما بگی ؟

وقتی نمیدونی چرا هلاکت کرد خو :v 
Angry & violent.. نمیدونم معادل فارسی براش داریم؟! من که به ذهنم نرسید 
همین دیگه وجه جذابیتش همینه :v
باز خوبه واس تو به معنی داره
Musalick اصن معنی هم نداره ساخته ذهن مخشوش خودمه
چ مغزی ام خداوکیلیTelegh_01
ناشناس
(01-06-2021، 21:52)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 21:45)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ادم به بچش میگه لعنتی؟ v:
عا راس میگویی v:

لعنتی خوب منظورمه
وقتی تو حرفمو درست متوجه نمیشی از غریبه ها چه انتظاری میره؟

اها D:
سرزنش نکون منو ):
 سپاس شده توسط z_farhad
(01-06-2021، 21:57)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 21:55)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شرمنده فضولی میکنم
ولی من فش دادم
۲ روز بن شدم

نه بابا . یه بیشعور گفته
ولی خب زیراب زدنه دیگه   (:

عا پس اون بانوی تبریزی کار خودشو کرد
اوک...
حلال اولسون!
ناشناس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان