امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

(29-08-2014، 19:58)koorosh-joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 19:53)sayeh17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 19:51)koorosh-joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 19:46)sayeh17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 19:44)koorosh-joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوچ فردا برمیگردیم

الان کدوم شهر هستین؟؟؟

شوشتر

کوروش دستت درد نگیره از بس بهم سپاس میدیا

شوشتر دیگه کجاس؟؟؟؟

تو خوزستان

اها

پس به نسبتی نزدیکی به هم

نمیای بندر؟؟؟؟
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 36
آگهی
(29-08-2014، 19:58)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 19:55)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 19:52)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا حالا تو عمرم اینقد استقبال نشده بودم خبریه نا قلا ها؟ o_O
مگه سلام هم كردي؟؟؟؟^__^

آره سلام کردم ولی مهم نیست :/

چرا مهم الان ديدم من بعد تو اومدم 
نديدم وگرنه جواب ميدادم :|

الان سلام ميكنم 

سلام حسن -_-
خوبي?!¿
من خیلى تنهام تو دلم خیلى حرفا
مى خونم من از دردا بیا غمو از دلم بردار
یاس
میشینم فکر میکنم و به خودم میگم آیا داستان من بدتر نبود از بینوایان؟
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
(29-08-2014، 19:59)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 19:57)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
اعلام وضعیت میکنی شیوا؟؟؟
چقدر شماها دوهزاریتون کجه میگم چیکی چیکی بوم بوم حالتی گوش دادن ب اهنگهp317
چه آهنگی؟؟؟
قر داره لامصب لی لی لی هوووووووو:29dz:دلبرم دلبر بالا بلایی25r30
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، saeedrajabzade
(29-08-2014، 19:57)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با لعيا بيايد باغ رضوان [:

من و تارا يه قبر دو طبقه داريم (..)*

لعیا الان فرانسس..! :> وگــرنه حتما خدمت میرسیدیم..!

چون با اون دختره ای من نمیام فاتحه بدم برات..!

باشه شیوآ دسِ ت درد نکنــه..!+_+

خدافظ
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، βΑllεяiηΑ♡
سلام...
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، ღSηow Princessღ ، an idiot ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ ، eɴιɢмαтιc
(29-08-2014، 19:59)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 19:57)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
اعلام وضعیت میکنی شیوا؟؟؟
چقدر شماها دوهزاریتون کجه میگم چیکی چیکی بوم بوم حالتی گوش دادن ب اهنگهp317

زنگ مدرسه خورد همه کتابو دفترو جمع کردن واسه ادامه رفتن
همه شاد از اینکه حالا برن خونه خوب چیزى نیست که اونارو برنجونه
ولى خونه واسه من بود طور دیگه یاس داستانشو اگه بتونه میگه
تودلم به همکلاسیام گفتم خوشبحالت همیشه اساس ماها بوده پشت وانت
تو باید الان برى تکالیفو بنویسیو بعد بشینی به تماشاى تلویزیون
بابا سر شام به بچش بناز پس فردا تو سر حالى سر کلاس درس
ولى من نمیخوام که برم خونه واسه چى برم حالا که دلم خونه
وقتى که دردا منو دوره کردن مثل طناب دار پیچیدن به دوره گردن cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
رفیق ول میکنم فخر هر وقتی تو رپ نکنی از فقرو بدبختی p345p317
The music feels better

سپاس شده توسط Aiden Pearce
(29-08-2014، 20:00)sayeh17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 19:58)koorosh-joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 19:53)sayeh17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 19:51)koorosh-joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 19:46)sayeh17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان کدوم شهر هستین؟؟؟

شوشتر

کوروش دستت درد نگیره از بس بهم سپاس میدیا

شوشتر دیگه کجاس؟؟؟؟

تو خوزستان

اها

پس به نسبتی نزدیکی به هم

نمیای بندر؟؟؟؟

نه.خخخخخخخخخخخخ
 سپاس شده توسط ☣kHuN aShAm GiRlS☠
(29-08-2014، 20:00)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 19:58)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 19:56)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بر هر که تازه سلام داد
فريما*_*

ها *_*

متقلب*___*
 سپاس شده توسط an idiot
(29-08-2014، 19:59)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: @H!V$، BŘØkəN WÏnĞŠ، dokhtare bala، Mohammad 77، sayeh17، SOROU$H، Thief، ღ✿ ДVД ✿ღ، ♥♥nafas♥♥2 کاربر پنهان

جدیدا قدمم داره مبارک میشه:cool:

پ من کوشم؟ ):
 سپاس شده توسط an idiot

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان