امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187

(06-08-2014، 18:36)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 18:33)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز تو رفتی فیلم خاک برسری دیدیஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 36
تو از کُجــآ میدونی؟0.0

نُچ ، نُچ

استغفرالله ..
تو هر سایت خاک برسری میرفتم تو ان بودی
آگهی
یکی به من کمک کنه >_<>_<>_<
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 36

سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
(06-08-2014، 18:35)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 18:34)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 18:25)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم ..

کی مث من مُعتآده؟ ^_____^

از سآعت 10 اینجآم ..تکون نخوردم

من معتاده ماری جوانام .__. !

دو روز بهم نرسیده ..

بد جور حالم خرابه !
چقد میخوای؟

هرچی بشتر بهتر .. ! :|
آيسان از اهنگي که رو فيلمم گذاشتم پشيمونم-_-
همينطوري يکي رو انتخاب کردم||:
(06-08-2014، 18:37)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه تو بذار من بعدا میذارم Heart
وآستآ ، وآستآ ..

منو ادب کُنی؟

من بی ادبم؟ ._.

بذآر دیگهـ ..الـآن وآس خودمو عوض میکنم >_<
(06-08-2014، 18:35)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 18:34)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 18:25)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم ..

دو روز بهم نرسیده ..

بد جور حالم خرابه !

بيا پيش خودم|:
قیضر دستم به همون دامن آیه تو آواتارت :| .. (..*)
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(06-08-2014، 18:38)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی به من کمک کنه >_<>_<>_<
هووووووم؟
 سپاس شده توسط F A R ! N
=|||||||||||||
یه وبلاگه
فقط یه وبلاگ >_____________________________________________________________________________​____<
چرا درس نمیشهههههههههههههههههههههههههههههه

(06-08-2014، 18:38)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 18:35)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم ..

دو روز بهم نرسیده ..

بد جور حالم خرابه !
چقد میخوای؟

هرچی بشتر بهتر .. ! :|
بگی بدو برو سرسع بدو
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upload7.ir/imgs/2014-08/99885891067406616458.jpg
سلامی به طولای جاده ی ابرـیشم:|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، βΑllεяiηΑ♡

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 24 مهمان