امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[« گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 261 ]

(22-08-2015، 20:13)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 20:10)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 20:08)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 20:05)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 20:02)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علاوه بر اینکه از من اسکی رفتی از مهرزادم رفتی
اون همیشه میگف برپا :V
+
ارش جای منو خالی نکن (.. )
من پارتی مارتی واسم تعطیله :|
زنم ب چیزم میده :|

خودم حوصله ****ندارم
برا نوشيدنو قر گفتم.   ...پارتي نيست

همونم نمیزاره ..
سختگیره:|

واااا
طلاقش بده خودم واست يكي ديگه پيدا ميكنم خيلي محدود شدي پسرم
كي هست حالا؟

من عاشقشم .. طلاقش نمیدم ._.
نمیشناسی پی سیش خرابه فعلا نمیتونه بیاد نت
ولی همه میشناسنش :|

(22-08-2015، 20:13)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 20:09)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان بی ادب با خانوم چیکار کردی؟:V
+
خوبی پاری؟

(22-08-2015، 20:09)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 20:03)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فسقلی ._.

غول تشن ._.

(22-08-2015، 20:03)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامیو فاطیو :183:

بردین
انیتا
پارمیدا
ملی
عارین
مدینه
بیاین رو اب :|

اهم . :|

سلام ^_^

خوبی ؟

چ عجب محل دادی :|
خوبم تو خوبی؟((:

میزنمتا -_-

عالییی (=

چ خبر ._.

چیکارا موکینی ._.

به منم بگو حوصلم سر رفته -__-

ــ

اونی که بم میگه احمق .. خوبی ؟ ._.*

چ لوس ح میزنی فاطی:|
من کاری نمیکنم (.. )
برو داستانمو بخون حوصلت بیاد سرجاش

کصافط -__- گر نباشد چیزکی تو باز زر میزنی ؟._.

خو خودت گفتی مهربون باش :||||

مهربونی بم نمیاد |: اینطوری میشه ._.

بعدا میخونم :v
آگهی
دوستان نقل کوتاه لطفا-_-
_
نقل قول: جووووونننز 
بگو جیگر :۷

آی ام یک اعصاب ب گ- ا دهنده :۷۷۷
-_-

یو آر چیــز شعــر گو -_-

(22-08-2015، 20:18)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 20:16)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: من عاشقشم .. طلاقش نمیدم ._.
زن باید همینجوری باشه .. مرد نباید بدون اجازه زنش نفس بکشـه-_-

کار خوبی کرده محدودت کرده ._.
بگو بیاد من سر تا پاشو طلا بگیـرم ..

طلا هاتو نگه دار برا خرید متریال :۷
لازمت میشه

بخـدا نمیگم لالـی :7
 سپاس شده توسط esiesi
اميد وارم منم وختي زن گرفتم عاقل شم
غيرتيم ولي رو خودم نه رو زنا و خونوادم
خاك تو سرم
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
سلام دوستان
بهترین در انجمن
 سپاس شده توسط ÆҐÆŠĦ ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_
دوباره درود -_-

فرید کجا رفت

هوس کرده بودم یکم سرکارش بزارما -_-
(22-08-2015، 20:18)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 20:13)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 20:10)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 20:08)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 20:05)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودم حوصله ****ندارم

همونم نمیزاره ..

واااا
كي هست حالا؟

من عاشقشم .. طلاقش نمیدم ._.

(22-08-2015، 20:13)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 20:09)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+
خوبی پاری؟

(22-08-2015، 20:09)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غول تشن ._.

سلام ^_^

خوبی ؟

خوبم تو خوبی؟((:

میزنمتا -_-

عالییی (=

چ خبر ._.

چیکارا موکینی ._.

به منم بگو حوصلم سر رفته -__-

ــ

اونی که بم میگه احمق .. خوبی ؟ ._.*

چ لوس ح میزنی فاطی:|
من کاری نمیکنم (.. )
برو داستانمو بخون حوصلت بیاد سرجاش

کصافط -__- گر نباشد چیزکی تو باز زر میزنی ؟._.

خو خودت گفتی مهربون باش :||||

مهربونی بم نمیاد |: اینطوری میشه ._.

بعدا میخونم :v

گر هست چیزکی ک تو اینقدر مهربان شدی:|
تازه مهربونی ب لوسی نی ک ب اینه من تا بیام گ.ا زیر پام فرش قرمز پهن کنید :V
تو پروفایلت بنویسی بهترین مدیر انجمن اهورا Big Grin
اینا مهربونیه حالا مهربون شو عمو ببینه Big Grin
 سپاس شده توسط _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_
(22-08-2015، 20:17)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 20:15)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 20:07)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 20:06)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 19:59)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گ ا نميگم خونه خودمو ميگم
پارتيه  Big Grin  Tongue

آرش جای منو خالی کن
من هنو قاطی مرغا نشدم :۷
چشم
شهاب يه ذره برو اون ور تَر جا آقا احسان گل خالي شه
چاکریم
فدا

(22-08-2015، 20:07)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 20:03)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[e='ʜᴇαʀᴛℓᴇss' pid='3037585' dateline='1440262948']
سلوومـ =))

بردین
انیتا
پارمیدا
ملی
عارین
مدینه

رو آبــم ._.

این احسـانو خفـه کنـی ممنونت میشـم [« گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 261 ] 35
مگ تموم نشده هنو ؟

+
خوبی پاری؟

(22-08-2015، 20:03)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فسقلی ._.

غول تشن ._.

بردین
انیتا
پارمیدا
ملی
عارین
مدینه

سلام ^_^

خوبی ؟

خوبم تو خوبی؟((:
هیچکار بوخودا

خودم حوصله ****ندارم

همونم نمیزاره ..

واااا
كي هست حالا؟

:۷۷۷۷
آیسان بفهمه زنده زنده میسوزونت :۷
ميخواي تو اتاق دونفرم با يه گرل جاتو خالي كنم؟
[/quote]

اشکم دراومد
والدین گرامی بهم شدیدن حساس شدن -_-
+
بلی
فقط بهش بگو زیارت عاشورا رو با قرائت بخونه :۷
[« گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 261 ] 35
(22-08-2015، 20:21)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اميد وارم منم وختي زن گرفتم عاقل شم
غيرتيم ولي رو خودم نه رو زنا و خونوادم
خاك تو سرم

میخوای ادم شی زن بگیر جدی میگم اینقد غر میزنه دیگه خودت تسلیم میشی:/
اینا رُ دم در گ.ا پیدا کردم .. صاحبشون کیـه؟[« گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 261 ] 35
 سپاس شده توسط Spell †
(22-08-2015، 20:22)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 20:17)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 20:15)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 20:07)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 20:06)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرش جای منو خالی کن
من هنو قاطی مرغا نشدم :۷
چشم
شهاب يه ذره برو اون ور تَر جا آقا احسان گل خالي شه
چاکریم
فدا

(22-08-2015، 20:07)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[e='ʜᴇαʀᴛℓᴇss' pid='3037585' dateline='1440262948']
سلوومـ =))

بردین
انیتا
پارمیدا
ملی
عارین
مدینه

رو آبــم ._.

این احسـانو خفـه کنـی ممنونت میشـم [« گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 261 ] 35
مگ تموم نشده هنو ؟

+
خوبی پاری؟

فسقلی ._.

غول تشن ._.

بردین
انیتا
پارمیدا
ملی
عارین
مدینه

سلام ^_^

خوبی ؟

خوبم تو خوبی؟((:
هیچکار بوخودا

خودم حوصله ****ندارم

همونم نمیزاره ..

واااا
كي هست حالا؟

:۷۷۷۷
آیسان بفهمه زنده زنده میسوزونت :۷
ميخواي تو اتاق دونفرم با يه گرل جاتو خالي كنم؟

اشکم دراومد
والدین گرامی بهم شدیدن حساس شدن -_-
+
بلی
فقط بهش بگو زیارت عاشورا رو با قرائت بخونه :۷
[/quote]

باشه هماهنگ شد Big Grin
هوي غزل پاشو برو بخون Big Grin
اين غزل دوست خودمه ها غزل تو سايت نيست

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان