امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ

:|
 سپاس شده توسط امیررضا*
آگهی
(12-06-2014، 0:27)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:26)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:23)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوپر استار این حرف شما اخطار داره

این باز تذکر

خدایی خیلی سیاست داره|:
همه ازش حساب میبرن!Big Grin
Angel
اغا ما چاکریمBig Grin
منظور؟-.-

بزار در گوشت بگم:|:
میخوام یه کاری کنم مدیریتم صدردصد بشهBig Grin
منظور خاصی ندارمAngel
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، RedSparrow
(12-06-2014، 0:27)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:25)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:22)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:18)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:15)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که میدونستمBig Grin
گفتم ریا نشه:V

به جون عمم خیلی رو داری-_-

عه رها|:
من به این سر به زیری.___.
جون عمت رو قسم نخور!
مقدسهBig Grin

یکی تو سر به زیری یکی هم اون یکی عمم:|

جون عمم جون عمه خیلی مقدسه#_#

باووو به عمه چیکا داری?
از خودت مایه بزار((:

دوس دارم مایه بزارم*_*

میخوای از عمه های تو هم مایه می زارم&_&
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ 35
(12-06-2014، 0:29)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:27)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:23)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهی:|

مــن؟!

بلـه؟!

تو مهی نه اون مهی!!
منومیگه(:
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
(12-06-2014، 0:29)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:28)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:27)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:25)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:24)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضیا واقعا خره

یکی بهم پیام داده یا از سایت برو بیرون یا میکشمت

خب اسکل میتونه ه ک ت کنه

نههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

هر جور راحتی

وایییییییییییییییییییییی

تروخدا هکم نکنه تروخدا

خخخخخ جدی باور کردی ؟
فقط از فیس بوک کیشه اینکار رو انجام داد به طور حرفه ای
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
آقا امیررضا ممنونم میشم یا به من بگید عارفه یا الیکا

کاربر الیکا و اینا رو لطفا نگید.البته اگه براتون مقدوره
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط امیررضا*
یا دونگیی
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(12-06-2014، 0:30)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:27)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:25)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:22)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='♫RAHA♫' pid='1996176' dateline='1402521493']

به جون عمم خیلی رو داری-_-

عه رها|:
من به این سر به زیری.___.
جون عمت رو قسم نخور!
مقدسهBig Grin

یکی تو سر به زیری یکی هم اون یکی عمم:|

جون عمم جون عمه خیلی مقدسه#_#

باووو به عمه چیکا داری?
از خودت مایه بزار((:

دوس دارم مایه بزارم*_*

میخوای از عمه های تو هم مایه می زارم&_&
[/quot

به عمه من چیکا داری?|:
چشت رو از ناموسم بردارBig Grin
(12-06-2014، 0:31)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:29)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:28)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:27)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:25)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب اسکل میتونه ه ک ت کنه

نههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

هر جور راحتی

وایییییییییییییییییییییی

تروخدا هکم نکنه تروخدا

خخخخخ جدی باور کردی ؟
فقط از فیس بوک کیشه اینکار رو انجام داد به طور حرفه ای

من ادم ساده یا هستم  بی شیله پیله.......

من که فیسبوک ندارم خدا رو شکر.بعدشم یه نفر دیگه ثبت نامم کرده ایمیل اونه..........
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
اگه فردارو بگیرن از تو ، نترس چون، شـــب درآزه ..(:
شب شیک!
خوش بگذره :>> هــآ هــا هــآ:>>
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان