امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【82】

(21-02-2014، 15:16)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 15:10)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبت می کنه ! >_<
مامان بزنش دیشب با من دعوا می کرد ! crying
چه غلطا
تو دیگه خواهر زاده ی من نیستی

گــفـتگـوے آزاد 【82】 343گــفـتگـوے آزاد 【82】 343گــفـتگـوے آزاد 【82】 343
cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
کریستین زهرتو ریختی
Hearti love youگــفـتگـوے آزاد 【82】 343
 سپاس شده توسط ♥h@di$♥ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
آگهی
هنوز نسخه جدید رو نزدن.....سلامــــــــــ:)
 سپاس شده توسط ♥h@di$♥
هـــــــــــــعی |:
|:
 سپاس شده توسط MONA-GH
پسرم^_^
هیچوقت به یه دختر دست نزن
حتی برا آسفالت کردنشAngel
گــفـتگـوے آزاد 【82】 343
 سپاس شده توسط ♥h@di$♥ ، 30Ḱᗩᔕ
هلن چرا بن شدي -_______-
گــفـتگـوے آزاد 【82】 343
(21-02-2014، 15:21)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 15:18)سلنا65432 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 15:13)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 15:05)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 15:00)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامان جونم دوست دارم ! ^_________________________________________^
گــفـتگـوے آزاد 【82】 343
!!!
(21-02-2014، 15:02)سلنا65432 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خالللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللله 
چرا اخه
پسرخاله تو یه چی بگوDodgy
پسر من با تو حرفی نداره
گــفـتگـوے آزاد 【82】 343

!!!

اوره ! ^_^

(21-02-2014، 15:07)سلنا65432 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 15:00)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامان جونم دوست دارم ! ^_________________________________________^
من تورو خفه میکنمممممممممممممممممممممممممممممممAngry

جرعت داری بیا جلو ... Confuseds32:
میاماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig GrinBig Grin

بدو بیا مشتم رو آماده کردم بزنم تو دهنت بره توی حلقت دهنت آسفالت شه ... ! Tongue
بامن نحرف دیگه باهات قهرم
Hearti love youگــفـتگـوے آزاد 【82】 343
نسخه داغونه
گــفـتگـوے آزاد 【82】 343
 سپاس شده توسط along boy
موش توله نميذه جلو
گــفـتگـوے آزاد 【82】 343
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(21-02-2014، 15:20)lolipop.kora نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 15:19)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم اهم .... -_-
سلام اجی من هلنم!
فقط بن شدمcrying

چرا محروم شدی؟؟؟
(21-02-2014، 15:25)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیـا درسـاشونو ننوشتـن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــَن Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
مـــــــــــــــــــــــن
انـــــشـــآ..
تـــــفـــ -___-
حالا موضش: از زبان یک جانباز قطع نخآع....
من چی بگم آخه؟؟؟!
گــفـتگـوے آزاد 【82】 343
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 34 مهمان