امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】

along boy اين پسرمع
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】 341
آگهی
(01-01-2014، 16:28)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها بچه من داره مياد : )

مامانننننننننننننننننننن
به دادش برس
بمیری انشاالله موناع چه وقتی =|
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

سپاس شده توسط MONA-GH
(01-01-2014، 16:29)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهسا؟=|
كمك كن=|

چی شده؟؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من الان شش تا ني ني دارم=)
نه يكى ت شيكممه=)
(01-01-2014، 16:27)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 16:25)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 16:23)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 16:20)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 16:18)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آورین
بر و بچ این آبجی منه مامی اینو به فرزندی باید قبول کنی چون آبجی منه
عمرا-_-

> _<
مامی
من دیگه بچه تو نیستم =|
افرین بر خواهرودوست وفادار

=)
یه خورده بیشتر ازم تعریف کن =)
=)

اخه می ترسم رودل کنی
(01-01-2014، 16:30)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نهههههههههههههههه=(
لحظه هاى اخر عمر=(

اجی درکت میکنم فردا ارمینا هم میگه دختر خالم بچه داره منم بچه می خوام
(01-01-2014، 16:29)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 16:26)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 16:23)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غلط كردم=|

=)
آورین مامان خوبم
پس فری هم بچه تو بید !
فری به مامی سلام کن ببینم
متاسفانه فقط باید بگم که این دختره از من بزرگ تره !
میشه بچه اول خونواده -__-
بدبختیه
نشد یه روز بچه اول بمونیم
کلا از اون رو یدنیا اومدنت بد شانس بودی فقط تویه مورد شانس اوردی ، اونم دوستی بامن

هووووووووووی
می زنمتا ! =|
الان تو این موقعیت وقت شوخیه
داره بچه موناع میادش =|
خیر سرت همین الان آبجیت شدش =|
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

(01-01-2014، 16:31)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 16:29)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهسا؟=|
كمك كن=|

چی شده؟؟
دوتا از نى نى هامو به فرزندى قبول كن=|
نه سه تا=)
(01-01-2014، 16:31)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من الان شش تا ني ني دارم=)
نه يكى ت شيكممه=)

چی چی میگی من دارم می هنگم Huh
(01-01-2014، 16:31)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 16:30)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نهههههههههههههههه=(
لحظه هاى اخر عمر=(

اجی درکت میکنم فردا ارمینا هم میگه دختر خالم بچه داره منم بچه می خوام

خاله به ارميتا ففشار نيار بچش اذيت ميشه

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان