امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【84】

فآطی آهنگ confident جاستینمو شنیدی ؟ ((((:
جاستین هی میگه :
نو نو نو نو نو نو ( نه نه نه)
دونت دو ایت تو می دونت دویت تو می »_« ( این کارو با من نکن »_«)
انگار دخترع میخواد جاستینو.... |:
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، Magical Girl ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، sjmmc
آگهی
(27-02-2014، 18:24)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نهوگوش چپم درد میکنه .. )))):

راست؟؟:|
چپ؟؟
چی شده خوردی زمین؟
با گوش که نمیخورن زمین-__-

(27-02-2014، 18:26)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جاستین هی میگه :

موزیک ویدیو شو دوس ندارمع!
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
(27-02-2014، 18:26)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جاستین هی میگه :
دربارع جاستین حرف نزن-__-
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
:||||||||
مگه حتمن باس بخورم زمین گوشم درد کنه؟! :||||
والا نمیدونم .. سرما خوردم شاید برا همونه :/
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط sjmmc ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، Mohammad 77
(27-02-2014، 18:17)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی خر!!

بـنـال!

(27-02-2014، 18:19)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 18:17)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 18:14)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 18:11)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـسـتـیـل♥_♥

خـیـلـی جیگره♥_♥

اووووووف♥_♥
ایشــــــــــــــــــــــــ!!!!!
اییش به احـمـت-__-

چیکار به شوور من داری؟>_<

بـسـتـیـل♥__♥
حالم ازشون بهم میخوره!
خاک بر سزرت با اون سلیقت!!!
عنتر!!!

دوسشون دارم-__-

(27-02-2014، 18:20)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استغفـرالله :| .. !!
لـاالله الـا الله|:
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، pink lady ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ~KiAηA~
(27-02-2014، 18:27)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی میگم کنار من نشین..آخر سرما خوردی! -__-
Big Grin
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، Mohammad 77 ، Magical Girl
(27-02-2014، 18:24)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی ی بار محل نزاریا بد میشه:/

I was having a wee/:
خخخ{:

جاستین هی میگه :

وییی آرع آرع خخخ^_^ عاشخ این آهنگشم^_^
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Magical Girl ، ~KiAηA~
(27-02-2014، 18:27)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرع !
من خودم زیاد به درو دیوار میخورم آخهــ (: !!!

سرما ام چیز خوبیه -___-!!
ولی خوردنی نیسداع >__<
واس چی خوردی؟
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، † αƖιєη †
(27-02-2014، 18:26)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 18:23)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 18:21)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 18:20)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 18:14)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عخشول^_^
ستارع دلم برات اتم شد=(

منهم ^_^
خوبی؟
ارع ت خوبی؟:}
ارع تو چراع سپاس نمیدی؟
حوصله ندارم_-_
 سپاس شده توسط pink lady ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(27-02-2014، 18:21)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 18:18)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ندآد | :
اوف [:
بسی خوش حالم ٭_٭
رکی ؟

(27-02-2014، 18:18)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 18:16)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 18:13)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 18:12)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان^_^
سلام^_^

عشقـم ^_^ سلـآم {: .. !!
خوبی؟:}

تو خوبی؟! |:
میگم خوبی؟>_<

جونه رکی؟ [:
 سپاس شده توسط Mohammad 77

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 32 مهمان