امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【77】

(05-02-2014، 18:59)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 18:59)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 18:57)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـــــــاهای دخدرا خیلی بدیـــــــــنcrying

هــمینو بــگو .. |: اییشـــش!!!
خخخخخخخخخخخخ
يني تودخترنيستي؟

اییییییییش =ا
هوهو

(05-02-2014، 18:59)تارا 20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 18:58)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 18:56)تارا 20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما رفتیم خدافس

بای بای عسیسم
و ممنون که اصن محل ندادی
نه به خدا من که بی محلی نکردم.کردم؟Sad

نهعععععععع . . =ا

(05-02-2014، 18:58)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 18:56)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 18:55)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 18:53)تارا 20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 18:49)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یــنی اســمت تــارا نــی؟! |:
شوخی کردمSleepy

خــدارو شــکر (:

من از اسم طوبی بیشتر خوشم میآد ! Big Grin

مــشکــله عــمته |:
وای اجی منو ذوق مرگ نکن!
عمهههههههههههههه
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، T A R A
آگهی
(05-02-2014، 19:00)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 18:57)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 18:56)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علیک !×

سلآم هم استآنی ! Tongue
خاری بِرار ؟! Big Grin

من بُردمه !
خدافظ داداشی ! Big Grin
خب مآزندرانی بلدیآ !
البته بابلیآ خیلی فرق میکنه تآ طرف سآری ! Tongue
گــفـتگـوے آزاد【77】 34
 سپاس شده توسط Mr.Robot
من برگشتم ... Big Grin
Goodbye Flashkhor...
منم برم .. /:

خدفس همگی .. :hiccp:
 سپاس شده توسط T A R A
(05-02-2014، 19:00)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 18:58)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 18:56)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 18:55)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 18:52)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیـــع عسیســــــم؟؟؟؟؟؟؟
فقط نـــگو هیچیــــ ک ....
بیخی چیــــــــــــــــــــشدع؟؟crying
بلدی وب درست کنی!؟ /:

من بلدم
از کدومشون؟!
بلاگ اسکای یا فا یا پرشین؟!

وییی جون آیسان!؟ ^_^ فدات عزیزم !!

بلاگ فا !! (: !!

(05-02-2014، 18:56)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 18:55)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 18:52)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیـــع عسیســــــم؟؟؟؟؟؟؟
فقط نـــگو هیچیــــ ک ....
بیخی چیــــــــــــــــــــشدع؟؟crying
بلدی وب درست کنی!؟ /:

اگــه بگـــم نــع فوحش نمیــــدیع؟^.^

نع باو دیونه خخ ^_^

خب باشه بگو
............... .blogfa.com

aysanbax.blogfa.com
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【77】 34
 سپاس شده توسط T A R A
(05-02-2014، 18:55)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی میرم صفه ی بعدی یه صفحه دیگه میاد بانوان و آقایون عزیز وقی میحرفید نفس بگیرید بعد حرف یعدی رو بزنید(:

جاستینو بیارین دونه دونه نفس مصنوعی بده!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(05-02-2014، 19:02)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 18:58)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 18:56)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علیک !×
کوفت بگیری>___<
میمردی یکم زود تر آن شی!
تازه الان آن شدی که من دارم میرم؟>_<
بشکنه این دست که نمک نداره>_____<
باشه ایندفه هر وغت که تو انی انلاین میشم خواهر بسیجی ! Big Grin
>____>
نمیخواد من موندگار شدم!
اینقدر هم بسیجی مسیجی نکن میزنم شتکت میکنم ها>_____<
خو!
حالا!
چه خبر؟Big Grin
گــفـتگـوے آزاد【77】 34
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(05-02-2014، 19:02)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 19:00)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 18:57)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علیک !×

سلآم هم استآنی ! Tongue
خاری بِرار ؟! Big Grin
(05-02-2014، 18:57)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علیک !×
عليك
متگلب
اسلام العیکم خواهر بسیجی ؟!

سکوت کلت خوبه |: ؟
اگه من بسيجيم كه اين ملت به.....رفتهBig Grin
احمدتوعليك نكردي خداف30ميكني
بروبميرنكبت
ايشششششششششششش
یعنیییییییی در حد !!!!!!!
فــردا میبینمت احمــدجان=)
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، T A R A

علیک !×

سلآم هم استآنی ! Tongue
خاری بِرار ؟! Big Grin
(05-02-2014، 18:57)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علیک !×
عليك
متگلب
اسلام العیکم خواهر بسیجی ؟!

سکوت کلت خوبه |: ؟

منم ســـلآآم کـــردم آ!
ایــــــــــش(~_^)
|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mr.Robot

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 32 مهمان