07-02-2014، 13:26
ببخشید من دیشب نتم قط شد مجبور شدم رفتم میشه دوباره شروع کنیم؟؟؟
|
بازی شعر یادت نره شروع شد!!!(قابل توجه شرکت کننده ها) |
||||||||||||||||||||
07-02-2014، 13:26
ببخشید من دیشب نتم قط شد مجبور شدم رفتم میشه دوباره شروع کنیم؟؟؟
شادی جون بریم...
آهنگ اول خواننده:شکیلا جان جهان دوش کجا بوده ای جان جهان دوش کجا بوده ای نی غلطم، در دل ما بوده ای آه که من دوش چه سان بوده ام آه که من دوش چه سان بوده ام آه که تو دوش که را بوده ای آه که تو دوش که را بوده ای رشک برم کاش قبا بودمی چونک در آغوش قبا بوده ای زهره ندارم که بگویم ترا ___ ___ ___ ___ ___ ___ تا 6 دقیقه...
10-02-2014، 14:20
بی منه بیچاره کجا بوده ای
10-02-2014، 14:24
بلههههههههه
آهنگ دوم خواننده :حمید عسگری بزن زیرش بذار برو قسم چیه عهد کدومه بزن برو که بین ما هرچی که بوده تمومه صرف نظر نکن برو وقتی که رفتی برنگرد از دل من دل بکن و بیخودی دنبالم نگرد بازی دیگه تموم شده دوباره از سر نمیشه __ __ __ __ __ __ __ 6 جای خالی تا 8 دقیقه...
10-02-2014، 14:36
کلاغ پره بازی ما اینجا دیگه تموم میشه
10-02-2014، 14:45
درستهههه.....
شادی جون دیگه من باید برم....کلاس زبانم دیر شد...بابای
10-02-2014، 14:47
منمممممممممممممممم میاممممممممممممم
10-02-2014، 15:01
خوب فرنوش جان من آهنگ اولتو میزارم...
.............................................. آهنگ اول خواننده:علیرضا روزگار من و بارون دوباره، به باغ تو رسیدیم تو باشی چیکه چیکه، به پات دنیا رو میدیم صدای خسته ی ما، هنوز چشم انتظاره چقدر باید بمیریم، تا برگردی دوباره به یاد تو می خونیم، شبا از پشت شیشه با هر قطره صدامون، واسه ت تکرار میشه داره بارون می باره، چه بی رنگه ستاره رگای نیمه مرده، نباشی جون نداره داره بارون می باره، چه بی رنگه ستاره رگای نیمه مرده، نباشی جون نداره ــ ــ ــ ــ ــ ــ ــ ـــ ..........8جای خالی....8دیقه
10-02-2014، 15:18
منم دوباره مياممممم
09-07-2014، 8:45
ااااااااااااااااااااه
پس من چی منم باید اضافه کنی | ||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|