امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۲»

سه روز دیگه.....
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط Mohlek
آگهی
ریهااام

(24-06-2021، 15:06)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
شاد باش
۲ روز دیگه مونده نع ۴ روز^^

(24-06-2021، 15:05)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام مادره زیبای منننن
خوبی ؟
راستش من خیلییی کم میام و زود میرم
چند ر‌وز بود فقط پ.خ جواب میدادم و گ.ا نمیومدم

علیکم السلام گل دختر ژان^^
شکر بد نیستم
۷ روز دیگع تا کنکور مونده._____.

(24-06-2021، 15:06)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم دلم براش تنگ شده ):

بچه ی مظلومی بود بسی سر به زیر و آقا:/

کی حسام؟ :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:}
 سپاس شده توسط Mohlek
(24-06-2021، 15:05)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
ولی خب گناه داری
میبینی چقد خوبم؟

ریهام خدایی بهتر از من هس؟

عاررررررررره
من بهتر از توام1

(24-06-2021، 15:08)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریهااام

(24-06-2021، 15:06)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
شاد باش
۲ روز دیگه مونده نع ۴ روز^^

علیکم السلام گل دختر ژان^^
شکر بد نیستم
۷ روز دیگع تا کنکور مونده._____.

بچه ی مظلومی بود بسی سر به زیر و آقا:/

عاره :/
انقد بهش ظلم شده بود که نگوووووو._.
متین، مودب، به هیچ عنوان شتخ نبود:/
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek
(24-06-2021، 15:09)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2021، 15:05)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
ولی خب گناه داری
میبینی چقد خوبم؟

عاررررررررره
من بهتر از توام1

بی ادب
با بزرگترت درست صحبت کن
کجاش بهتره منی ،اها اره با داد زدن و گلد کردن ^.^
 سپاس شده توسط Mohlek
(24-06-2021، 15:10)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2021، 15:09)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاررررررررره
من بهتر از توام1

بی ادب
با بزرگترت درست صحبت کن

داد زدن نشانه ی مظلومیت من است .______.
از بس وحشی ای کار دیگع ای ب جز داد زدن ازم بر نمیاد:/
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek

@"Musalick"
ولی خب گناه داری
میبینی چقد خوبم؟

عاررررررررره
من بهتر از توام1

(24-06-2021، 15:08)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریهااام

اووووخیییی ^^
بله بله اصلا عالی بی نظیر
البته ک شتخ نبود ،اگ بود بالا سرش میدیدیم ،نداره بچه
 سپاس شده توسط Mohlek
(24-06-2021، 12:47)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2021، 12:20)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره مثلا توام فیلانو بیسار

404 error

(24-06-2021، 12:36)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کل ذوقش به طولانی بودنشه.
دفعه بعد برات می نویسم  : "س خوبی؟"
نه اخه طرف اومده یه موضوعی تعریف میکنه
بعد اصلا من نمیدونم داستان چیه
بعد ازش توضیح میخوام
میگه بیخیال
لعتنقعحخیخحققتخقیاهفه۶۵لا

و گرنه چیزای طولانی خوبه ولی با مفهوم
آهان.
طرف لابد ذهنش درگیر بوده.
 سپاس شده توسط Mohlek ، *Aɴѕel*
(24-06-2021، 15:11)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاررررررررره
من بهتر از توام1

اووووخیییی ^^
بله بله اصلا عالی بی نظیر
البته ک شتخ نبود ،اگ بود بالا سرش میدیدیم ،نداره بچه

پرفکت و نایس بود بچم._____.
بهش ظلم شده ._____.
بریم اعتراض:/
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek
(24-06-2021، 15:11)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2021، 15:10)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی ادب
با بزرگترت درست صحبت کن

داد زدن نشانه ی مظلومیت من است .______.
از بس وحشی ای کار دیگع ای ب جز داد زدن ازم بر نمیاد:/

تو خیلی بد اخلاقی نزدیک میشم یکم بخندونمت شروع میکنی داد و بیداد کردن :|
از بس دیونه ایی
 سپاس شده توسط Mohlek
آرمیتای قزاقی چ باحاله
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان